• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ohh süpermiş ya allahım biz o kadar uğraşıyoruz kız delik prezarvatiften kalmış öylemi şans işte kısmet

ve bu kız iki kez kanseri yenmiş birisi göğüslernide aldırmıs yanı bebeği olunca emziremeyek o yuzden su anda göğüsleri inanılmaz derece sızlıyormus.slikon taktırmıs göğüsleri alınır alınmaz doktor takmış yani birdaha ameliyatı kaldıramaz diye.düşünsene süt gelyor ama devamı olmadığı için aşırı bir ağrı yapıyormus.

bu arada eşim kavga ederken dediki gidelim aşılama yaptıralım sende kurtul bende bu yumurtlamadan sonra dokuz ay çalışmayız bebek oluncada yapacak zaman bulamayız o zaman görürsün:))))

doktorlar bebeğin olmaz demiş.adeti gecikince test yapmıs pozitif cıkmıs.doktora gitmiş ve anlatmıs ben kanseri yendim böyle böyle ameliyatlar geçirdim 7 ay yuruyemedim falan diye.doktor demiş test hatalıdır sen pskolojik olarak vucudunu hazırladın o yuzdne pozitif cıkmıs olabilir demiş.kız ısrar etmiş doktor kovmus bunu sen hamile kalamazsın imkansız diye.sonra 2. doktora gitmişler oda aynısını demiş.ve için rahat etmesi için ultasonda bakalıminanrsın o zaman demiş ve süprizzzzz kız hamile cıkmıs.doktor şok tabi.sürekli gözetim atında.

inanmıyorum ya mucize resmen allah büyük gerçekten yapamayacağı şey yok o isterse herşey oluyor. sevindim arkadaşın adına hemde çook

bunları yazdım çünkü biz olmuyor diye üzülrken en imkansızı bile hamile kalabiliyor.biraz umutsuzluğu bırakalım diye yazdım.cok stres yapınca bu arkadaşımı aklıma getiririm ben

evet canım mucize Allahın takdiri.doktorlar bile cevapsız kalabiliyor bu durumlarda.ne diyelimki mucize gerçekten.

cidden öyle ya sıkıntı yapmamak lazım çevredekiler sussa yapmıyıcam kesin onlar sordukça ben kafaya takıyorum takınca eşimi etkiliyorum ve olmuyor. bugün konuştuğum arkadaş dediki daha 25 yaşındasın denemek için çok vaktin var ben 37 yaşındayım 40ıma az kaldı o yüzden üzülme elbet olacak sonra düşündüm haklı gerçekten şimdiden strese gerek yok

ve doktorların cocuğun asla olmaz dedikleri kişi sadece 1 gunde hamile kaldı arkadaşlar.inanılmaz bir mucize.

bu arada eşin haklı bebişin olunca fırsatınız olmaz canımcım.tam eşine sarıldın zırıl zırıl bir ses.diyorum ya bazen tadını cıkarmak gerek.

sende gittin sanırım gannocum.bende cıkayım eşim uyukluyor sanırımçuyumadan pc yi vereyımde uyandırmakla uğraşmayayım.bende mutfağa gideyim.iyi geceler canım sana.kızalrda gelmeyecek sanırım.

dedemin anneside öyle olmuş senelerce çocuğu olmamış sonra eşine başkasıyla evlen demiş benim çocuğum olmuyor senelerdir sonra adam istememiş kadın başka birini bulmuş getirmiş sonrası komik ilk önce yeni gelen doğurmuş peşine eskisi böyle böyle derken olmuş evde 6 çocuk:)))))

geç kaldıııım.eşim uyukluyor bekledi bekledi bilgisayarı vermeyince sızdı kaldı.napsın.bu arada dednin annesimi dedin.yani bravo.nede olmamısda 2. eşi alınca olmus tuhaf.tıpda ilerlememişki o zamanlarda bilse.gerçekten sınav bu hayat.

bravo dedim cok hassas düşünmüş yani einin cocuğu olmuyor diye ilginç gerçekten.yanı eskilerden hep kadında sorun var diye düşünülürmüş.belki erkekte sorun nerden biliyorsun dimi.ben kıskanclıktan ölürdüm herhalde.

orayada cok yağıyor dimi.şimdi tam sıkıntı zamanı aslında cam kapatsan sıcak olur açsan ayrı dert.

Back
X