Erken Hamilelik Belirtileri

senin hamiş olma ihtimalin cok cok fazla canım özellikle gece tuvaletleri en önemli belirtidir

İnşallah canım yaa.bakalım yaşayıp görücez hamiş miyim değilmiyim.ücretinide hesabına yatıralım istersen.o kadar muayene ediyorsun değil mi amakaydirigubbakcemile3 :roflol:

İnşallah canım yaa.bakalım yaşayıp görücez hamiş miyim değilmiyim.ücretinide hesabına yatıralım istersen.o kadar muayene ediyorsun değil mi amakaydirigubbakcemile3 :roflol:

sen hamiş haberini ver bi kolaylık düşünürüz ben hamişleri bankalarda süründürmem yanına gelir misafir olur elden alırım ne kolaylık dimi kim yapar bu devirde:içelim:

sen hamiş haberini ver bi kolaylık düşünürüz ben hamişleri bankalarda süründürmem yanına gelir misafir olur elden alırım ne kolaylık dimi kim yapar bu devirde:içelim:

beklerim canım her zaman.hem tanışmış oluruz.yüzyüzede konuşmak farklı olur herhalde.

senin 10 günün kaldı zaten bırak süpriz olsun sana amma sevincen kızz:teytey::teytey::teytey:

valla sen sevinirim ya, ayy düşüncesi hayali bile ne kadar güzel aklımı oynatmam inşallahkaydirigubbakcemile2 ama ben biliyorum hamile değilim hiç hissetmiyorum, hamile olanlar genellikle hissettiğini söyler

valla sen sevinirim ya, ayy düşüncesi hayali bile ne kadar güzel aklımı oynatmam inşallahkaydirigubbakcemile2 ama ben biliyorum hamile değilim hiç hissetmiyorum, hamile olanlar genellikle hissettiğini söyler

belkide senin bebiş sürpriz yapmak için hissettirmeden geliyordur olamaz mı yani

hayır canım yanılıosun ikinci gebeliğimi adetime kadar hiçççç hissetmedim ben

valla suzancım gelcem ama nerde yasıosun onu bile bilmiorum ben ankaraya beklerim her zaman gelin cooook mutlu olurum valla kocişlerde tanısır kız:içelim:

ben antalyadayım canım.ama merkezden ve kalabalıktan sıkıldığımız için ilçesine taşınıyoruz önüzdeki ay.45 dakikalık mesafede.antalyaya gelirsen beklerim

kızlar ben kocişe yemek hazırlıycam iftarda az yedi acıkmıs sonra uyumazsam yine gelirimsiz devam edin emii

ben antalyadayım canım.ama merkezden ve kalabalıktan sıkıldığımız için ilçesine taşınıyoruz önüzdeki ay.45 dakikalık mesafede.antalyaya gelirsen beklerim

ben antalyaya her sene gelirim bu senede geldim belek alanya lara oralarda kaldım inşallah yolumuz bi gün kesişir cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…