senin hamiş olma ihtimalin cok cok fazla canım özellikle gece tuvaletleri en önemli belirtidir
umutsuz 09 kız ama karamsarsın ha hem belirtiyi sölüosun hemde kendin cürütüosun ne biliosun hamiş olmadığını yaa hamişsen haaaaa
İnşallah canım yaa.bakalım yaşayıp görücez hamiş miyim değilmiyim.ücretinide hesabına yatıralım istersen.o kadar muayene ediyorsun değil mi amakaydirigubbakcemile3 :roflol:
ama gerçekten adetime yakın olna bel ağrılarıma benzese ümitlenicem ama hiç alakası yok
sen hamiş haberini ver bi kolaylık düşünürüz ben hamişleri bankalarda süründürmem yanına gelir misafir olur elden alırım ne kolaylık dimi kim yapar bu devirde:içelim:
sen hamiş haberini ver bi kolaylık düşünürüz ben hamişleri bankalarda süründürmem yanına gelir misafir olur elden alırım ne kolaylık dimi kim yapar bu devirde:içelim:
hihoyyytkızlar bende menekşe oldum sayenizde
senin 10 günün kaldı zaten bırak süpriz olsun sana amma sevincen kızz:teytey::teytey::teytey:
beklerim canım her zaman.hem tanışmış oluruz.yüzyüzede konuşmak farklı olur herhalde.
valla sen sevinirim ya, ayy düşüncesi hayali bile ne kadar güzel aklımı oynatmam inşallahkaydirigubbakcemile2 ama ben biliyorum hamile değilim hiç hissetmiyorum, hamile olanlar genellikle hissettiğini söyler
ee hadi gözün aydın bende sizin sayenizde olmustum bi zamanlar 10 gün sonrada gözün aydın anne oluosun yazcam bak gz aydınları basladı artık kücük anne
valla sen sevinirim ya, ayy düşüncesi hayali bile ne kadar güzel aklımı oynatmam inşallahkaydirigubbakcemile2 ama ben biliyorum hamile değilim hiç hissetmiyorum, hamile olanlar genellikle hissettiğini söyler
belkide senin bebiş sürpriz yapmak için hissettirmeden geliyordur olamaz mı yani
valla suzancım gelcem ama nerde yasıosun onu bile bilmiorum ben ankaraya beklerim her zaman gelin cooook mutlu olurum valla kocişlerde tanısır kız:içelim:
yaaa ne güzel şeyler söylüyosunuz öyle bakın hiç umudu olmayan beni bile ne kadar çok umutlandırıyosunuz ya sizi çok seviyorum canlarım benima.s.
ben antalyadayım canım.ama merkezden ve kalabalıktan sıkıldığımız için ilçesine taşınıyoruz önüzdeki ay.45 dakikalık mesafede.antalyaya gelirsen beklerim
kızlar ben kocişe yemek hazırlıycam iftarda az yedi acıkmıs sonra uyumazsam yine gelirimsiz devam edin emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?