Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ne güzel şeyler söylüyosunuz öyle bakın hiç umudu olmayan beni bile ne kadar çok umutlandırıyosunuz ya sizi çok seviyorum canlarım benima.s.
kızlar ben kocişe yemek hazırlıycam iftarda az yedi acıkmıs sonra uyumazsam yine gelirimsiz devam edin emii
merhaba kızlar nasılsınız
bende cok seviyorum seni kücük kardesim benim allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallahh
ben antalyaya her sene gelirim bu senede geldim belek alanya lara oralarda kaldım inşallah yolumuz bi gün kesişir cok sevinirim
mrb ıyı geceler nasılsınız ben perıhan 3 gun oluyor aranıza katılalı benım sıze bı sorum olcaktı
mrb ıyı geceler nasılsınız ben perıhan 3 gun oluyor aranıza katılalı benım sıze bı sorum olcaktı
ben 1 yıllık evlıyım esımle bızde bebıs ıstıyoruz bu ay cok umtlandık ama olmadı yumurtlama gununu nasıl hesaplıyorsunuz ben bu ayın 16 adet oldum yanı saun adetım yumartlaa gunum ne zaman bıde sızler benden bıgılısınızdır ne tavsıye edersınız?????sımdıden tesekkurler
bu ay benımde adetım 5 gun gecıktı ve burda okudugum belırtılerın hepsı vardı tabı 6 gunumde sonuc husran