• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben 1 yıllık evlıyım esımle bızde bebıs ıstıyoruz bu ay cok umtlandık ama olmadı yumurtlama gununu nasıl hesaplıyorsunuz ben bu ayın 16 adet oldum yanı saun adetım yumartlaa gunum ne zaman bıde sızler benden bıgılısınızdır ne tavsıye edersınız?????sımdıden tesekkurler

aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bakalım üyeliğin.sor sorunu bilgmiz varsa cevaplarız.zaten doktor kesildik burda birbirimize yorum yapmaktan:))

ben 1 yıllık evlıyım esımle bızde bebıs ıstıyoruz bu ay cok umtlandık ama olmadı yumurtlama gununu nasıl hesaplıyorsunuz ben bu ayın 16 adet oldum yanı saun adetım yumartlaa gunum ne zaman bıde sızler benden bıgılısınızdır ne tavsıye edersınız?????sımdıden tesekkurler

yumurtlama günün olacak adetinden 14 gün önce oluyo ama biz burda anladıkki yumurtlamaya çok takmamak lazım aslında bunu bilmesen daha rahat olacaksın biz biliyoruz hesaplıyoruz ama tutmuyo bi türlü, bu yüzden bu güne çokda dikkat etmemeye karar verdik bazılarımız

bizde su yumurtlama gnlerini kafamızdan silmeye calışıyorduk sen geldin.canım o yumurtlama tarihine netten bakabilirsin son 3 adetine giriyorsun ve cıkıyor.sanırım şöyle bir hesapda vardı.dur bakayım 28 gun süren biri su şekilde yapacak mesela 28-14=14 14-5=9 adetten 9 gun sonra yumurtalam başlıyor ama dediğim gibi bu kişiden kişiye değişiyor.

yanlış olmasında aklımda böyle kalmıs kızlar aklımdan cıkarmaya calıştığım için üzeerinde durmadım.

evet bende umursamıyorum yumurtlamayı falan artık, boş şeyler bunlar insanı srese sokan ilişkiden dahi soğutan şeyler

Back
X