kesinlikle senin tecrübelerine çok güveniyorum, mesela yumurtlama günüm geçti aslında ama seni örnek alarak bugünde denicem belki benimkide adete yakın tutar, iyiki varsın
suzansan sende belirti varmı bu ay sık tuvalete cıkma filan
iyio zaman fazla bişi kacırmamısım adetime 8 gün kaldı geri sayım basladı bu sene için son sans hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz icin bak bensiz tadı tuzu olmuo buraların kıymetimi anlayın işte:teytey:
yok canım hiç aramadık seni aslında olmasanda oluyodu yani, seni çekştiriyoduk sen yokken daha zevkli oluyodu yanilülülülülülü
gelcem yolcam sacını basını ama sen karnındaki yiğenime dua et hadii:dilcikar:[/QUOTE
kızıyımmı mylumu olayım anlayamadım öyle bi yazdınkikaydirigubbakcemile3
sık tuvalet çıkma var.göğüsuçlarında zonklama gibi bir şey oluyor dokununca ve 2 gündür başım inanılmaz ağrıyor canımda sürekli ekşi birşeyler istiyor limon yedim kesmedi.ama bunları belirti olarak görmüyorum çünkü daha erken bence adet tarihim 2 ekim
suzansan niye sesin cıkmıo bacım kocişin mi yanında kızz
gelcem yolcam sacını basını ama sen karnındaki yiğenime dua et hadii:dilcikar:[/QUOTE
kızıyımmı mylumu olayım anlayamadım öyle bi yazdınkikaydirigubbakcemile3
hamiş olduğunu nanlayınca gülermisin ağlarmısın ona gre karar ver artık:dance:
göğüs uclarına yakın kücük kabarcıklar varmı bide ggsünün derisind aynada cizgi cizgi asağı dogru inen sekiller varmı bi bak yaz bana
hamiş olduğunu nanlayınca gülermisin ağlarmısın ona gre karar ver artık:dance:
ayyy bak yine beni canevimden vurdu, ben nasıl özlemem seni, nasıl sevmem seni bak keyfimi yerine getirdi yaahihoyyyta.s.
göğüs uclarına yakın kücük kabarcıklar varmı bide ggsünün derisind aynada cizgi cizgi asağı dogru inen sekiller varmı bi bak yaz bana
siz bu ay cok calıstınız ben koca ay 2 gün calıstım sınıfta kalma ihtimalim yüksek kendimden cok sizden umutluyum valla
İnşallah umudunu boşa çıkarmayız canım.
umutsuz 09 senden bu ay umutluyum valla göğüs uclarında kabarcıklar varmı kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?