Erken Hamilelik Belirtileri

kesinlikle senin tecrübelerine çok güveniyorum, mesela yumurtlama günüm geçti aslında ama seni örnek alarak bugünde denicem belki benimkide adete yakın tutar, iyiki varsın

inşaaalllaahhhhhhhhhhh canım mutlu haberi nce bana ver lütfen nette olmasamda özelime mesaj atarsın

suzansan sende belirti varmı bu ay sık tuvalete cıkma filan

sık tuvalet çıkma var.göğüsuçlarında zonklama gibi bir şey oluyor dokununca ve 2 gündür başım inanılmaz ağrıyor canımda sürekli ekşi birşeyler istiyor limon yedim kesmedi.ama bunları belirti olarak görmüyorum çünkü daha erken bence adet tarihim 2 ekim

yok canım hiç aramadık seni aslında olmasanda oluyodu yani, seni çekştiriyoduk sen yokken daha zevkli oluyodu yanilülülülülülü

göğüs uclarına yakın kücük kabarcıklar varmı bide ggsünün derisind aynada cizgi cizgi asağı dogru inen sekiller varmı bi bak yaz bana

kızlar benim gögsümü sıkınca gelen sıvı kesildi ama gğüs uclarımda kabarcıklar hala var bilemicem artık baskada belirti yok adetime8 gün var daha adet olcaksamda belirtiler için erken tabii

göğüs uclarına yakın kücük kabarcıklar varmı bide ggsünün derisind aynada cizgi cizgi asağı dogru inen sekiller varmı bi bak yaz bana

hafif kabarcıklar var gibi ama az.o çizgiler ya yok yada ben farkedemedim.gündüz gözüyle bakmak lazım canım.ya zaten belirti diyebilmek için daha çok erken.dur bir adetim geciksin o zaman belirti aramaya başlarım ben

siz bu ay cok calıstınız ben koca ay 2 gün calıstım sınıfta kalma ihtimalim yüksek kendimden cok sizden umutluyum valla

suzasan kılkökleri hahif cukur duruomu aynada yakından baksana kızz adamı catlatıosun bırak su filmi yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…