Erken Hamilelik Belirtileri

çok zor gerçekten ama insan alışıyomu merak ediyorum hayal kırıklıklarına mesela adetin olduğu zaman ilk zamanlardaki gibi üzülüyomusun

yok canım üzülmyorum desem yalan olur çünkü ne olursa olsun insan bekliyor ve ümitleniyor hayırlısı ya takmamaya çalışıyorum iyi geceler:1hug::ecrin_bebek::CüvCüv:gamyoncuiremsubebişler sizede iyi geceler

çok zor gerçekten ama insan alışıyomu merak ediyorum hayal kırıklıklarına mesela adetin olduğu zaman ilk zamanlardaki gibi üzülüyomusun

hatay1977 iyi geceler canım görüşürüz.umutsuz09 evet ilk zamanlar çok etkiliyor ama zamanla biraz daha az yıkıcı oluyor.benim bu 7. aydı 8. aya girdim son adet gördüğüm zaman inan bana fazla üzülmedim.üzüldüm tabiki ama ilk aylarda olduğu kadar çok değil yani

kızlar ben beklemedeyım hala paartesı gunu kan testı yaptırcam bellı olacak ıns guzel haberler verırım allah yardımcımız olsun

hep benime dalga geçiyo cumartesi günü işemi gidilir diye o balığa gitti şimdi sen çalışmıyosun galiba dimi hafa sonları

yok çalışmıyorum hafta sonları ama eşim çalışıyor o gitti işe malasef bende yemek falan yaptım evi temizledim oturdum pc başına:) işe başladığım ilk sene çalışıyordum hafta sonra ama şimdi biri daha alında işe hafta sonları onun rahatladım:)

ayyy ne güzel bende 2 gün izin yapabilceğim bir iş bulabilseydim keşke.bayramda izmire gidebilmek için cuma cumartesi ücretli izin kullanmak zorunda kalıyorum

inşallah dilediğin gibi bir iş bulursun. tabi bunun için devlet kapısında geçmek lazım yoksa zor hafta sonu izinli olabilmek. bu arada ben şu balıkçıklarımın suyunu değiştireyim benim kociş savsakladı yine söz vermişti ama yazık. bizde işte bebiş yok balıklarla avunuyoruz:)))

Slm bayanlar.Hamilelik testini en erken ne zaman yaparsam dogru sonuç alabilirim?Ve eczanelerden alinan gebelik testleri dogru sonuç gösteriyor mu?

Slm bayanlar.Hamilelik testini en erken ne zaman yaparsam dogru sonuç alabilirim?Ve eczanelerden alinan gebelik testleri dogru sonuç gösteriyor mu?

keşke hamile olsamda sana yardımcı olsaydım, ama bilfiğim kadarıyla kesin sonuç için en az bi hafta adet tarihinin gecikmesi gerekiyo bi kaç gün önce yapıpta öğrenenler bile duydum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…