kocişim vardı bilgisayarın başında bende uyuladım biraz, benimde bugün koyu sarı renkte ama kokusuz yoğun bi akıntım geldi bi ara
yok yok yanlış anlamayın hamilelikten olduğunu falan düşünmüyorum olmaz zaten(
kaçgünün var ben gene unuttum çok unutkanım bu ara
sakın yine karamsar düşünme ben sana ne söyledim ben ençok senden ümitliyim ayın kaçında haber vericen bize
canım ama ben gerçekten çok karamsarı nedense hiç ümidim yok bu konuda
boşeyer takıntı yapma kendine ben yarın doktora gidecem
neden gideceksin canım, kontrol amaçlımı
ben bu ay olumlu olmaya karar verdim.bizim en çok yaptığımız bu ayda hamile kalamicaz galiba diyerek her ay olumsuz düşünmek.bu ay ben hamile kalıcam Allahın izniyle.ben bu ay bu şekilde düşünücem.İnşallah birşeyleri değiştirebilirim.pozitif düşünce herzaman iyidir.bence sizlerde pozitif düşünün arkadaşlar belkide bu ay mucizeler yaşanır.:CüvCüv: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
valla ben ilk ay çok umutluydum o kadar pozitiftimki anlatamam her ilişkiden sonra kesin tuttu diyodum kendimi hamileliğe çok alıştırmıştım, dört günde gecikmişti adetim ama olmadıyıkıldım ilk deneme olmasına rağmen yani bu yüzden artık pozitif olamıyorum olucam gözüyle bakıpta olamazsam çok üzülücem çünkü
ya bu beklemede olanlardan haber yokmu
sen daha çok yenisin bide bizim yerimize koy kendini tam 3 yıldır her ay bekliyorum hiç korunmadımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?