İnşallah hamilesindir canım.belki bu lekelenmeler hamilelikten kaynaklanıyordur.sonucu almadan umutsuzluğa kapılmak yok.:ecrin_bebek:
tabiki ekleriz senide ama önce tarihini yazman lazım canım.
senin hakkını nası öderim dünden beri nası destek oldun bana anlatamam en kısa zamanda meleğine kavuşursun inş aamiiiiiiiiiiiin
selam kızlar nasılsınız.ben bugun biraz daha iyiyim.kaç gundür eşim ovuyor sağ tarafımdan omzumdan başlayarak basıma gelen bir ağrı vardı.dünde ağrı kesici krem kullanarak ovduk cok sukur bugun sadece basımda kalan bir ağrı var.onlada idare ediyorum.sanırım üsüttüm o yuzden oldu.yeni hamişleride tebrik ediyorum.hayırlı olsun kızlar.bu arada sonunda beklenen misafirimiz bu akşam teşrih edecek 1 saate kadar gelir herhalde.bende evde tekim şimdilik eşim dışarda açtı orucunu arkadaşı davet etmişti.pazar gunude yumurtlamam başlıyor.
iyiyiz canım.İnşallah yumurtlama günlerinde bir fırsatınız olurda çalışma yaparsınız.
inşallah canım sağol.salı akşam gidecekmiş sanırım daha görüşmedik.perşembede bi misafirim daha gelecek pazara kadar.o arada kalan boşlukda benim doğum gunume denk geliyor eğer olursa hediyem olacak.bir gunde olursa tabi.:CüvCüv:
yok karar verdim sen değerine göre hamilesin yani nettende baktım öle olması lazım gözün aydın tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip eder inşallah. tabi bizlere nasip eder inşallah allahım duy sesimizi
bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş hamileler bize dua edinnn
ben kaçar kızlar şimdi gelmek üzeredir fırsat bulursam girerim kızlar.öptüm hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?