Ewet adanaliyim ismim perihan
Nasil sende bebis varmi ben bu ay cok sevinmistim ama hevesim kursagimda kaldi 1 senelik evliyim
benim adetim 3 ağustosta ve ben bir kaç gündür adet olacakmış gibi ağrılar çekiyorum.bazen böyle durumlar olabiliyor.hamile kalındığında da böyle ağrılar oluyormuş ama ben kendimi belirtilere kaptırmak istemiyorum.inşallah hamileyizdir canım.tam gününde yumurtladığına emin misin adetinde düzensizlikler varsa zamanı şaşabiliyor bazen yumurtlamanın
bu ay benimde basima boyle bisi geldi adetim 5 gun gecikti bu sure zarfinda bu belirtileri bende yasadim ama 6gunumde hastalandim
bu ay benimde basima boyle bisi geldi adetim 5 gun gecikti bu sure zarfinda bu belirtileri bende yasadim ama 6gunumde hastalandim
merhaba canım aramıza hoşgeldin.a.s.
bugün geciktiniz kızlar.merak etmeye başlamıştım
ilk hamilleğinmi olck canim seninde
ben gündüzden beri buralardayım ama sizleri göremedim.umutsuz09 la görüştük morali bozukmuş çıktı.gelgit inde başı çok ağrıyormuş.
nasılsın canım.benim yumurtlama bugün bitti bakalım hayırlısı artık.
inş olur canım bak eylul ve ekımde çift çizgiyi görmek isteynel listeye diye bı topik var orda liste tutuyoruz oraya gir adet tarıhını ver eklıyelım senıde canım:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?