sunnes merak etmiştim ne oldu diye demek olmadı, ben bu ay kesin bi karar verdim artık bırakıyorum pes ediyorum olmayacak böyle hayatımı mahvedemicem bi belirsizlik için,yok yumurtlama yok belirti valla çıldırıcam ya, herşey eskisi gibi olacak artık hayatımda korunmucam ama hiç böyle şeylere de takılmıcam ayrıca ben gerçekten ümitsiz vakayım
sunnes merak etmiştim ne oldu diye demek olmadı, ben bu ay kesin bi karar verdim artık bırakıyorum pes ediyorum olmayacak böyle hayatımı mahvedemicem bi belirsizlik için,yok yumurtlama yok belirti valla çıldırıcam ya, herşey eskisi gibi olacak artık hayatımda korunmucam ama hiç böyle şeylere de takılmıcam ayrıca ben gerçekten ümitsiz vakayım
valla öyle ya, kaderimde ne varsa onu yaşarım olmayacksa olmaz olacaksa da Rabbim her şekilde verecektir zaten, sunnes canım sende üzülme boş ver biliyorum çok iyi anlıyorum seni,zaten birbirimizden başka kimse anlayamaz bizi çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, takılmamak en güzeli ne yapalım yani zorla olmuyo
iyi akşamlar arkadaşlar iki gündür evde değildim bugün geldim ve moralim bozuk sanırım artık bende umutsuzum düne kadar çok umutluydum nerdeyse hamiş olduğuma inanmıştım bütün belirtiler vardı ama maalesef bugün adet oldum çok moralim bozuk ne yapacağım bundan sonra bilmiyorum klomen kullanmıştım bu ay..şimdi de doktorum şeker ilacı verdi bana ne alaka bilmiyorum bu tür tedavilerde şeker ilacı türü şeyler kullanılıyormu bir bilgisi olan varmı
selam kızlar.aramızda hamişler var yeni tebrik ederim.2-3 gundür başımda inanılmaz bir ağrı var geçmiyorda.deli ooluyorum.gececk gibi yapıyor beni kandırıyor ama gecmiyor.o yuzden fazla kalmıyorum.su ramazan bir bitsede rahatlasam.Allah gunah yazmasında zor geçti bu ramazan etkiledi beni.yine erken kaçacağım bu gidişle
kızlar ben çıkıyorum yatıcam moralim bozuk, bizimkilerde gelmedi bu gece, iyi geceler hepinize takmayın kafaya nolur hi bişey bizden önemli değil şu durumda
Slm arkadaslar bende araniza yeni katildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?