• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

sunnes merak etmiştim ne oldu diye demek olmadı, ben bu ay kesin bi karar verdim artık bırakıyorum pes ediyorum olmayacak böyle hayatımı mahvedemicem bi belirsizlik için,yok yumurtlama yok belirti valla çıldırıcam ya, herşey eskisi gibi olacak artık hayatımda korunmucam ama hiç böyle şeylere de takılmıcam ayrıca ben gerçekten ümitsiz vakayım

canım beni unutmadığına sevindim sanırım benim bir adımda umutsuz olacak yakında ya diyorum boşvereyim olursa olsun olmazsa ne yapalım ama duramıyorum umut ediyorum sonrada böğle hüsaran bugün ağlamaktan gözlerim acıdı ama içimdeki acı kadar acımadı.ne kadar zor duygular bunlar...

sunnes merak etmiştim ne oldu diye demek olmadı, ben bu ay kesin bi karar verdim artık bırakıyorum pes ediyorum olmayacak böyle hayatımı mahvedemicem bi belirsizlik için,yok yumurtlama yok belirti valla çıldırıcam ya, herşey eskisi gibi olacak artık hayatımda korunmucam ama hiç böyle şeylere de takılmıcam ayrıca ben gerçekten ümitsiz vakayım

belki kafayı takmayınca hamiş kalırsın belkide böylesi daha hayırlı olur canım.

valla öyle ya, kaderimde ne varsa onu yaşarım olmayacksa olmaz olacaksa da Rabbim her şekilde verecektir zaten, sunnes canım sende üzülme boş ver biliyorum çok iyi anlıyorum seni,zaten birbirimizden başka kimse anlayamaz bizi çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, takılmamak en güzeli ne yapalım yani zorla olmuyo

herkesin ne kadar çaresiz olduğunu görüyorum buralarda, neler yapıyolar neler yok arkadaş ben bunlara gelemem boş hayallere bu kadarda fazla kapılmıcam doğrusu, canımız bu kadar mı kıymetsiz ya, ilişkiden sonra yastık koyucam diye kaç gündür bel ağrısı çekiyorum zorum neyse

valla öyle ya, kaderimde ne varsa onu yaşarım olmayacksa olmaz olacaksa da Rabbim her şekilde verecektir zaten, sunnes canım sende üzülme boş ver biliyorum çok iyi anlıyorum seni,zaten birbirimizden başka kimse anlayamaz bizi çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, takılmamak en güzeli ne yapalım yani zorla olmuyo

bende 7 aydır deniyorum ama bu ay pes ettiğim bir aydı.yumurtlama falan diyorum ama taktığımdan değil yani.zaten çalışma olsun diye değil canımız isteyince yaptık yapacağımızı.2 aydır yastık falanda koymuyorum.sanki hamile kalanların hepsi belinin altına yastıkmı koyuyor sence.

hamile kalmak biraz şans işi bence şansın varsa hemen hamile kalıyorsun bizler ise şansı az olan gruba giriyoruz.bizler her istediğimizi hemen elde edemeyenlerdeniz.ben bugüne kadar herşeyde çok uğraşmam gerekti ama sonunda hep oldu.bu hamilelikte biraz uğraştırıcak bizi ama sonunda olucak ben inanıyorum buna.

evet bende artık şans olduğuna inanmaya başladım, ben zaten şanslı değilimdir bu konuda da olmuyo işte olmayacak

iyi akşamlar arkadaşlar iki gündür evde değildim bugün geldim ve moralim bozuk sanırım artık bende umutsuzum düne kadar çok umutluydum nerdeyse hamiş olduğuma inanmıştım bütün belirtiler vardı ama maalesef bugün adet oldum çok moralim bozuk ne yapacağım bundan sonra bilmiyorum klomen kullanmıştım bu ay..şimdi de doktorum şeker ilacı verdi bana ne alaka bilmiyorum bu tür tedavilerde şeker ilacı türü şeyler kullanılıyormu bir bilgisi olan varmı

herkese iyi geceler sunnes sende polistik overmi var cunku o hastalara seker ilacı veriyorlarmıs yoksa baska sorunun mu var paylasırsan sevinirim bende de prolaktin sorunu var yani sut hormonum yuksek ve buda yumurtlamama ve adet duzensizligi yapıyor seker ilacını arastırmıstım glukofeni kullananların tecrubelerine gore adeti duzene sokuyor ve yumurtaların buyumesini saglıyormus dr un ne icin verdi seker ilacını sana canım

Son düzenleme:
selam kızlar.aramızda hamişler var yeni tebrik ederim.2-3 gundür başımda inanılmaz bir ağrı var geçmiyorda.deli ooluyorum.gececk gibi yapıyor beni kandırıyor ama gecmiyor.o yuzden fazla kalmıyorum.su ramazan bir bitsede rahatlasam.Allah gunah yazmasında zor geçti bu ramazan etkiledi beni.yine erken kaçacağım bu gidişle

19.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
zuzumurti:::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül BEKLEMEDE???????????????
henli::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::19 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

selam kızlar.aramızda hamişler var yeni tebrik ederim.2-3 gundür başımda inanılmaz bir ağrı var geçmiyorda.deli ooluyorum.gececk gibi yapıyor beni kandırıyor ama gecmiyor.o yuzden fazla kalmıyorum.su ramazan bir bitsede rahatlasam.Allah gunah yazmasında zor geçti bu ramazan etkiledi beni.yine erken kaçacağım bu gidişle

merhaba canım.geçmiş olsun.:teselli:

kızlar ben çıkıyorum yatıcam moralim bozuk, bizimkilerde gelmedi bu gece, iyi geceler hepinize takmayın kafaya nolur hi bişey bizden önemli değil şu durumda

Back
X