• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

dün akşam çok acayiptim canım bir limon çekti anlatamam.dayanamayıp yedim kesmedi bu defada bol ekşili bir salata çekti canım.ben bir hamile kalsam kocişim yandı.canım durmadan birşeyler çeker herhaldekaydirigubbakcemile3

evet bakalım yumurtlamayı sonlandırdık aslında ben adetten sonraki günlerde hamile kalmak için ümitliydim özellikle o günlerdençalışmalara ağırlık vermiştik ama belirti falan yok demekki tutmadı

belirti hemen kendini göstermez canım dur bakalım belkide ağırlık verdiğin günlerden biri tutmuştur.gün doğmadan neler doğar.İnşallah hamiş kalmışızdır

aman ne biliyim sanki sıkıldım, herkeste ne biçim belirtiler oluyo hiç bişey yok bende, olacağınıda sanmıyorum :((

son zamanlarda hamile kalan arkadaşlardan bazıları hiç belirti yaşamadıklarını yazmışlardı.herkeste belirti olacak diye birşey yok canım.bize kalan şu an için dua etmek.biz üstümüze düşeni yapıyoruz ve çalışmalara devam ediyoruz gerisi Allaha kalmış.

canım kocişin canı çay istemiş şimdi çay molası veriyorum.zaten şimdi diğer arkadaşlarda gelir.sonra görüşürüz.öptüm

bugün resimlerinizi koyarsınız herhalde ben gelmeden koymayın olur mu kaçırmak istemiyorum.hepinizi çok merak ediyorum

iyi akşamlar arkadaşlar iki gündür evde değildim bugün geldim ve moralim bozuk sanırım artık bende umutsuzum düne kadar çok umutluydum nerdeyse hamiş olduğuma inanmıştım bütün belirtiler vardı ama maalesef bugün adet oldum çok moralim bozuk ne yapacağım bundan sonra bilmiyorum klomen kullanmıştım bu ay..şimdi de doktorum şeker ilacı verdi bana ne alaka bilmiyorum bu tür tedavilerde şeker ilacı türü şeyler kullanılıyormu bir bilgisi olan varmı

iyi akşamlar arkadaşlar iki gündür evde değildim bugün geldim ve moralim bozuk sanırım artık bende umutsuzum düne kadar çok umutluydum nerdeyse hamiş olduğuma inanmıştım bütün belirtiler vardı ama maalesef bugün adet oldum çok moralim bozuk ne yapacağım bundan sonra bilmiyorum klomen kullanmıştım bu ay..şimdi de doktorum şeker ilacı verdi bana ne alaka bilmiyorum bu tür tedavilerde şeker ilacı türü şeyler kullanılıyormu bir bilgisi olan varmı

canım bugün deryalı günlerde dr.tekzen çamlıbel vardı.şeker hastalığı olanlar mıydı ya da böyle bir riski olanlara şeker ilacı veriyorlarmış.şeker ilacıda hamile kalmada yardımcı oluyormuş.sanada hamile kalman kolaylaşsın diye vermişlerdir.

canım bugün deryalı günlerde dr.tekzen çamlıbel vardı.şeker hastalığı olanlar mıydı ya da böyle bir riski olanlara şeker ilacı veriyorlarmış.şeker ilacıda hamile kalmada yardımcı oluyormuş.sanada hamile kalman kolaylaşsın diye vermişlerdir.

inşallah öğle olur canım yaa normalde ben şeker hastası değilim şaşırdım bu ilacı verince neden ki diye sanırım hormonlara iyi geliyo.teşekkür edrim canım ilgine rahatladım biraz.yinede moralim çok bozuk çünki bu ay çok inanmıştım çok fazla belirti vardı ilk defa vucudumda böğle şeyler hissetmiştim yanılmışım demekki belkide psikoloji olarak öğle oldu çok istediğim öğle olmasını istediğim için ne yapalım hayırlısı Allahtan bir gün bizimde yüzümüz güler ve hamilelik duygusunu bizde hissederiz inşallh

hamile kalanlar hep bu yaşanan belirtilerle hamilelik belirtilerinin biraz farklı olduğundan bahsediyorlar.bazılarıda hamile kaldığında hiçbir belirti yaşamadığını anlatıyorlar.yani kişiye göre değişiyor.ne zamandır deniyorsunuz

sunnes merak etmiştim ne oldu diye demek olmadı, ben bu ay kesin bi karar verdim artık bırakıyorum pes ediyorum olmayacak böyle hayatımı mahvedemicem bi belirsizlik için,yok yumurtlama yok belirti valla çıldırıcam ya, herşey eskisi gibi olacak artık hayatımda korunmucam ama hiç böyle şeylere de takılmıcam ayrıca ben gerçekten ümitsiz vakayım

Back
X