inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım, daha önce gecikiyor muydu yoksa ilk defa mı gecikme yaşadın?kızlar bugunde adet olmadım ıns hamısımdır test yaptırcam sonucu yazıcam buraya ıns guzel haberler verırım allah hepımızın yardımcısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım, daha önce gecikiyor muydu yoksa ilk defa mı gecikme yaşadın?kızlar bugunde adet olmadım ıns hamısımdır test yaptırcam sonucu yazıcam buraya ıns guzel haberler verırım allah hepımızın yardımcısı olsun
bu arada bu kadar merak etmemin nedeni kasık bölgemde ara ara çok hafif ağrılar olması bana bir rahatsızlık vermiyor ama tedirgin ediyor açıkçası o yüzden acilen doktora gittim ve ultrasonda keseyi çok hafifte olsa gördük doktorun yorumu ise (bu beni rahatlattı ancak yinede % 100 normal diyemem) dedi. dış gebelikte ağrı olabildiğini duymuştum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yanıt verin
merhaba arkaşlar aranıza yeni katıldım ve sitenin kullanımını henüz çok iyi bilmiyorum lütfen kusura bakmayın. iki gün önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık planlı olan bi gebelik değildi doğum kontrol hapı kullanıyordum ve 6 ayda bir ara veriyordum (hormonlarım için) bu ayda aynı yöntemi uyguladım ancak hamile olduğumu öğrendim planlamamış olsak bile eşimde bende çok mutluyuz ancak ben bu konuda yeterince bilgiye sahip değilim ve sizlerden yardım istiyorum kan testi yaptırdım ve testte hcg değirim 639 çıktı bu testi 16/09/08 tarihinde yaptırdım ve ayın 17 sinde ultrasona girdim ancak kese tam olarak görünmedi ayın 20 sinde tekrar doktora gideceğim sizce o tarihe kadar hcg oranı yeterince artacakmıdır ve görebilecekmiyiz ?
canım hemen test yaptır derim ben.pembe kanamalar üstüne olma olabilir bence inşallah hamilesindir.Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
çok sağolun kizlar nasi moral verdiniz bilemezsiniz aslinda geçmeden süre kan tahlili yapmaya korkuyorum çünki hep negatif sonuç aldim
Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
merhaba kızlar ben gldim nerde benim ablalarım
CNM YAZINI OKURKEN BİLE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU ÇOK SAOL YA UMARIM VARDIR BUGÜNKÜ LEKEDEN SONRA KAFAYA TAKTIM DAHA ÖNCE ARA KANAMA GÖRMÜŞTÜM AMA HİÇ ÜÇ GÜN ÖNCESİNDE OLMAMİŞTI PEKİ O 15, GÜNÜ GÖRDĞM LEKE NE OLABİLİR SENCE :ecrin_bebek: