Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim bazen soruyo bayan olduklarından eminmisin konuştuklarının diyo :)
Eşim bazen soruyo bayan olduklarından eminmisin konuştuklarının diyo :)
geçen iki yılda hiç bukadar çok istememiştim anne olmayı ya bakıyorum çevreme evlenenler bir ay sonra hamile bizdemi bi gariplik var acabaCADIARZU
valla benimkide soruyo aslında pek emin değil öyle bişi olcağını sanmıyorum burası gebelik öyle olsa geyik topiğine girer herhalde
valla aynen bende öyle düşünüyorum bizdemi anormallik var diyorum, bende 3 yıl düşünmedim şimdi çok istiyorum bunları hiç planlamamıştık bizde, helede gurbette olunca daha bi zor geliyo kimseyle doğru dürüst samimiyet yok sadece iş arkadaşlığı var çok yalnızız çoooook
valla aynen bende öyle düşünüyorum bizdemi anormallik var diyorum, bende 3 yıl düşünmedim şimdi çok istiyorum bunları hiç planlamamıştık bizde, helede gurbette olunca daha bi zor geliyo kimseyle doğru dürüst samimiyet yok sadece iş arkadaşlığı var çok yalnızız çoooook
hele ramazanda,bayramlarda daha bi yalnız olyor insan herkes çocuğuyla falan işte ne bileyi ya ağlarım şimdisenağlama
hele ramazanda,bayramlarda daha bi yalnız olyor insan herkes çocuğuyla falan işte ne bileyi ya ağlarım şimdisenağlama
hayatım hersey istediğin zamanda olmuyoki herkes için öyle vakti saaati gelince oluyo plan yapmadan yasanmalı bence ayrıca yanlız değilsin biz neciyiz küstüm ask olsun:dilcikar:
hayatım hersey istediğin zamanda olmuyoki herkes için öyle vakti saaati gelince oluyo plan yapmadan yasanmalı bence ayrıca yanlız değilsin biz neciyiz küstüm ask olsun:dilcikar:
Evet bizde öyle, bayramlarda şekerimizi flan alıp oturuyoruz kendimiz yiyoruz ne yapalım bi kez bile kapımız çalmıyo yaa
ayy ask olsun valla gitcem ha niye yalnız olasın
kız getircen beni bayramda aydına kızdırma kafama taktığımı yaparım üzülme diye gelir kapını calarım bacım
ankaranın hangi semtindesin canım
çok sevinirim keşke gelseniz ama bu bayram abimin düğünü var kırıkkaleye gidicem