• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

depremler inşaatların zemin etütleride bilgim dahilinde ama esim dışarı göndermediği için onları yapamıyorum kendi sürkli dışarda zaten

geçen iki yılda hiç bukadar çok istememiştim anne olmayı ya bakıyorum çevreme evlenenler bir ay sonra hamile bizdemi bi gariplik var acabaCADIARZU

valla aynen bende öyle düşünüyorum bizdemi anormallik var diyorum, bende 3 yıl düşünmedim şimdi çok istiyorum bunları hiç planlamamıştık bizde, helede gurbette olunca daha bi zor geliyo kimseyle doğru dürüst samimiyet yok sadece iş arkadaşlığı var çok yalnızız çoooook

valla aynen bende öyle düşünüyorum bizdemi anormallik var diyorum, bende 3 yıl düşünmedim şimdi çok istiyorum bunları hiç planlamamıştık bizde, helede gurbette olunca daha bi zor geliyo kimseyle doğru dürüst samimiyet yok sadece iş arkadaşlığı var çok yalnızız çoooook

hele ramazanda,bayramlarda daha bi yalnız olyor insan herkes çocuğuyla falan işte ne bileyi ya ağlarım şimdisenağlama

hayatım hersey istediğin zamanda olmuyoki herkes için öyle vakti saaati gelince oluyo plan yapmadan yasanmalı bence ayrıca yanlız değilsin biz neciyiz küstüm ask olsun:dilcikar:

hayatım hersey istediğin zamanda olmuyoki herkes için öyle vakti saaati gelince oluyo plan yapmadan yasanmalı bence ayrıca yanlız değilsin biz neciyiz küstüm ask olsun:dilcikar:

küsme canım ya hep birbirimize destek olalım hadi inşallah bu ay tamamdır bebişler:ecrin_bebek:

Allah razı olsun cnım benim ya tabikide burda yalnız değiliz benüye olalı çok olmuyo ama iyikide olmuşum çok mutlu oluyorum sizlerle sohbet ettikçe

bi gün cocuklarınız nasıl kızlar diye sorcam nete girmeye vakit bulamıycaksınız iinnnşşşaaallllllaaaaahhh

kızlar belki ramazan bayramında bebişlerimizle bayramlaşırız ne dersiniz bellimi olur valla tam bir bayram olur herhalde ogün:teytey:

Back
X