• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhabalar, ben de bu ay günnfirsati.com dan ovülasyon testi aldım; bakalım işe yarayacak mı. aylar geçiyor tık yok hala....

merhaba ben 13 eylülde adet görmeliydim ama olmadı günüm geçti.ya kendimi çok hazırladım nasılmı?bel ağrısı,gögüste hassasiyet,sol göğsümden süt geldi,adet geçikmesi var ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.inşallah hamileyimdir.değilsem bu kötü kendimi inandırmışım ve hamile olduğumu sanıyorum demek.ilerki aylarda bu sebeple yumurtlama olmayacak demek.bu saplantıdan kurtulmak istiyorum.siz hamileliğinizde ne zaman test yaptınız.

merhaba ben 13 eylülde adet görmeliydim ama olmadı günüm geçti.ya kendimi çok hazırladım nasılmı?bel ağrısı,gögüste hassasiyet,sol göğsümden süt geldi,adet geçikmesi var ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.inşallah hamileyimdir.değilsem bu kötü kendimi inandırmışım ve hamile olduğumu sanıyorum demek.ilerki aylarda bu sebeple yumurtlama olmayacak demek.bu saplantıdan kurtulmak istiyorum.siz hamileliğinizde ne zaman test yaptınız.

canım adetin geçmiş zaten bikaçgün daha bekle yada kanda gebelik testi yaptır derim ben inşallah hamişsindir:ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlar artık sizin hızınıza yetişemiyorum valla 1 gün girmeyince ne kadar çok şey kaçırıyorum. ecrinde nerdesin kıss

olabilir canım tansiyonun düşüyordur sen çok bilindik ama tuzlu ayran iç mutlaka düzenler o

senin yumurtlama günlerin bittimi yoksa calışmalar devammı edio bak yumurtlamanın her günü ilişkiye girmeyin 1 gün ara verin spermler için daha iyi oluyo canım ay nie hamiş olmayasın olanların senden ne fazlası var zaten böle umudu kestiğin anda gelio pıtırcıklar

ay bende bugün gündüz giremedim akşama kadar uyuduk kocişimle ne güzel ya uyuşuk uyuşuk yatmak

aman kıskandır bakalım biz uyuyaıyoruz ya napalım ben cok özledim uyusuk yatmayı ama kocişim yarın istanbula gidio 1 hafta kızımla yanlızız napalım ama öbür haftada 1 hafta izinli sen catla simdi:dilcikar:

Back
X