• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canım benim 6 yasında dünyalar güzeli bi kızım var ikincisi karnımda öldü allah kimseye yasatmasın

Amin çok üzüldüm gerçekten, olsun diye o kadar uğraşıyoruz sonunda böyle bişeyin olması çok kötü çok geçmiş olsun, demekki hayırlısı böyleymiş geçmişte kalmış düşünmemek gerekir

canım benim 6 yasında dünyalar güzeli bi kızım var ikincisi karnımda öldü allah kimseye yasatmasın

canım kızını Allah bağışlasın umarım herşey istediğin gibi olur endişelenme olmuş nasılsa bi tane bu demek oluyoki ikinci hatta üçüncü bile olur merak etme:CüvCüv:

çok istiyorum anne olmayı özlemle ve gıpta ederek bakıyorum annelere evimiz çok sessis akşamları ne yapacağımızı bilmiyoruz birbirimize bakım hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur diye ama yok 3 senedir aynı hep hayal kırıklığısenağlama

herseyin vakti saati var canım o saat sasmıyo vakti gelince sende yasıycaksın inşallah o zaman şimdidir:emir_bebek:

canım kızını Allah bağışlasın umarım herşey istediğin gibi olur endişelenme olmuş nasılsa bi tane bu demek oluyoki ikinci hatta üçüncü bile olur merak etme:CüvCüv:

hersey hamiş kalmakla bitmiyoki asıl o zaman baslıyo stres benim herseyim normalken oldu bu olay simdi yine olcak diye ccooookkk korkuyorum yasamayan bilemez ben o cocugu doğurdum ve gördüm kavanoza koyup götürdüler yavrumu gercekten cok zorsenağlama

hersey hamiş kalmakla bitmiyoki asıl o zaman baslıyo stres benim herseyim normalken oldu bu olay simdi yine olcak diye ccooookkk korkuyorum yasamayan bilemez ben o cocugu doğurdum ve gördüm kavanoza koyup götürdüler yavrumu gercekten cok zorsenağlama

gerçekten çok zor bi durum herhalde ancak yaşayan tam olrak seni anlar .unut diyemem kolay unutulacak bişey degil.umarım Rabbim bu üzüntülü olyı sana sevinçli bi haberle daha kolay atlatmanı nasip eder AMİN:Saruboceq:

gerçekten çok zor bi durum herhalde ancak yaşayan tam olrak seni anlar .unut diyemem kolay unutulacak bişey degil.umarım Rabbim bu üzüntülü olyı sana sevinçli bi haberle daha kolay atlatmanı nasip eder AMİN:Saruboceq:

amin canım birbirimize destek olarak bu günleride atlatcaz innnnşşşşaaallllaahh

geçen iki yılda hiç bukadar çok istememiştim anne olmayı ya bakıyorum çevreme evlenenler bir ay sonra hamile bizdemi bi gariplik var acabaCADIARZU

Back
X