canım benim 6 yasında dünyalar güzeli bi kızım var ikincisi karnımda öldü allah kimseye yasatmasın
canım benim 6 yasında dünyalar güzeli bi kızım var ikincisi karnımda öldü allah kimseye yasatmasın
çok istiyorum anne olmayı özlemle ve gıpta ederek bakıyorum annelere evimiz çok sessis akşamları ne yapacağımızı bilmiyoruz birbirimize bakım hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur diye ama yok 3 senedir aynı hep hayal kırıklığısenağlama
soyadımız pehlivanlı
canım kızını Allah bağışlasın umarım herşey istediğin gibi olur endişelenme olmuş nasılsa bi tane bu demek oluyoki ikinci hatta üçüncü bile olur merak etme:CüvCüv:
kızlar siz sahura kalkmayacakmısınız hadi ben nöbetçiyim neyse
hersey hamiş kalmakla bitmiyoki asıl o zaman baslıyo stres benim herseyim normalken oldu bu olay simdi yine olcak diye ccooookkk korkuyorum yasamayan bilemez ben o cocugu doğurdum ve gördüm kavanoza koyup götürdüler yavrumu gercekten cok zorsenağlama
sebeyza sen mühendismisin ne mühendisisin
evet canım jeoloji mühendisiyim
gerçekten çok zor bi durum herhalde ancak yaşayan tam olrak seni anlar .unut diyemem kolay unutulacak bişey degil.umarım Rabbim bu üzüntülü olyı sana sevinçli bi haberle daha kolay atlatmanı nasip eder AMİN:Saruboceq:
Çalışıyomusun peki şu an nerde çalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?