Erken Hamilelik Belirtileri

telaslanmak için oldukca erken biz 1.5 yıl korunduk bıraktıktan 1 sene sonra hamiş kaldım kızıma düşün bebeğime bıraktığım ay 1 günle hamiş kaldım sadece 1 gün koca ayda

yani ne güzel bunları duydukça dahada rahatlıyorum Rabbim verecekse bir günlede beriyo, hatta sıkı sıkı korunduğu halde kalanlar var, benim ablamın 3 çocuğu var 3 üde korunurken oldu

Benim ailemde kırıkkale merkezde bizde tatillerimizi hep orda geçiriyoruz eşimde oralı, görev icabı burdayız yani

inşallah canım ben mayısta yasadım bu olayı tek kelimeyle korkunctu bu site yani sizler sayesinde toladım simdi coookk iyiyim

çok istiyorum anne olmayı özlemle ve gıpta ederek bakıyorum annelere evimiz çok sessis akşamları ne yapacağımızı bilmiyoruz birbirimize bakım hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur diye ama yok 3 senedir aynı hep hayal kırıklığısenağlama

kızıma 1 senede hamiş kaldım kafaya taka taka ikincisi 1 günde oldu takmadığım icin onu anlatmaya calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…