Erken Hamilelik Belirtileri

bende şimdi geldi.kayınvalidemlere gitti ordayken arkadaşlar aradı biyerlere gidip çay içelim diye.arkadaşlarla takıldık yeni geldik eve gelir gelmezde açtım.nasılsınız bakalım kızlar.

kızlar kadriye diğer topikten dua dağıtıyor okunması için onları aldım geldim sizden naber

evet canım biliyorum duaları.ben okudum biraz ama haber vermedim cumaya kadar okuduklarımı toptan söyleyeceğim.su kadar okurum demedim okuyamazsam üzerimde yük olur okuyabildiğimi cuma gunu haber vereceğim.bu arada eşim pc yi istiyor maç yapacak arkadaşlar.geçici olarak ona veriyorum.

valla ben gündüz pek giremiyorum benim kız sağolsun koklatmıyo bilgisayarı haftasonu malum bide oruc var

valla ben okuyorum yavas yavas su mübarek günde zaten baska ibadet yaptığımız yok bari bunu yapıym dimi

yok canım nerde sabaha kadar 5 dakikalık iş bizimki :) sonradan beklemesi varya yastık koyup o uzun sürüyo

arkadaşlar bebek çalışmaları nasıl gidiyor biz şuan beklemedeyiz daha doğrusu bu hafta yumurtlama haftamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…