Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum. ama bugün süper bir haber le döndüm. HAMİLEYİİİİMMMMMM. darısı tüm isteyenlere

Toprak canım çokk sevindim. eşini ve seni çok tebrik ediyorum:nazar::nazar::nazar:
Bana çok güzel moral oldun:teytey::teytey::teytey:
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah:lepi:

Toprak Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh...:Saruboceq::nazar::nazar:

kızlar biliyorum abartmaya başladım normalde düzensiz olmama rağmen 35i aşmıyordum bi geçen ay 41.gün olmuştum. ama bu kadar gecikme yaşamamıştım tam 43 gün bitti.. Geçen gün test yaptım akşam. Belirgin bir tek çizgi çıktı. Fakat hala olmadım. Biliyorum düşündükçe strestende gecikiyor. Acaba testin yanılma payı varmıdır? Bide akşam yaptım. Verdiğim paralara mı acyım çektiğim sıkıntılara mı! Mahvetti beni bu belirsizlik nolur yardım edin...senağlamasenağlama

slm arkadaşlar nasıl gidiyor belirtiler:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Toprak Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh...:Saruboceq::nazar::nazar:

kızlar biliyorum abartmaya başladım normalde düzensiz olmama rağmen 35i aşmıyordum bi geçen ay 41.gün olmuştum. ama bu kadar gecikme yaşamamıştım tam 43 gün bitti.. Geçen gün test yaptım akşam. Belirgin bir tek çizgi çıktı. Fakat hala olmadım. Biliyorum düşündükçe strestende gecikiyor. Acaba testin yanılma payı varmıdır? Bide akşam yaptım. Verdiğim paralara mı acyım çektiğim sıkıntılara mı! Mahvetti beni bu belirsizlik nolur yardım edin...senağlamasenağlama

geç döllenme olduysa o nedenle de tek çizgi çıkmış olabilir canım.en garantilisi kan testi yaptır daha kesin bir sonuç alırsın.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq:

offfffff günler geçmiyor.Belirtiler başlamıyor.Belirsiz ve boş boş geçiyo günler.Allah sabır ve dayanma gücü versin herkese :))

Ya bu kulüp çok büyük gez gez bitmiyo ama dönüp dolaşıp soluğu yine burda alıyorum ne garip :))))

geç döllenme olduysa o nedenle de tek çizgi çıkmış olabilir canım.en garantilisi kan testi yaptır daha kesin bir sonuç alırsın.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:
şuanda feci midem bulanıyo başım dönüyo gözüm kararıyo kafayı yicem... bide sabahtan bi sağ bi sol kasıklarıma sancı giriyo öyle abartılacak gibi değil ama resmen hissediyorum. şimdi ben bidaha emin olmak test yapıyım kendim diyorum akşam mı yapıyım sabah mı? ondada bişey çıkmazsa söz bu sefer gidip kan tahlili olcam..

şuanda feci midem bulanıyo başım dönüyo gözüm kararıyo kafayı yicem... bide sabahtan bi sağ bi sol kasıklarıma sancı giriyo öyle abartılacak gibi değil ama resmen hissediyorum. şimdi ben bidaha emin olmak test yapıyım kendim diyorum akşam mı yapıyım sabah mı? ondada bişey çıkmazsa söz bu sefer gidip kan tahlili olcam..

sabah ilk idrarınla yap ya da 4 saat çişini yapma onunla test yap daha iyi sonuç alırsın.ben yinede kan testi yaptır derim.çünkü evde yapılan testler bazen hatalı sonuç verebiliyor.bu da senin psikolojini kötü yönde etkileyebilir.

yasemincim inanki senin yazılarını okurken ben bile gerildim:teselli:
nolur şu idrar testlerini bırakıp bi laboratuara gidip kan testi yaptır ve kesin sonucun orda çıkar. Özelden bile gitsen 20-25 ytl arası beta hcg testleri. Bu şekilde stres yapman bebiş varsa onu bile kötü etkiler cnm:1shok: iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:

bir başka forumda da yazdım..
ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..

şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???

bir başka forumda da yazdım..
ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..

şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???

zaten bu tür testlere inanmıyoruz genelde.bu konuda benim tek güvendiğim test kan testi.

benim adet tarihim 3 ağustos ama kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.bu sabah gözümü çok şiddetli ağrılarla açtım hatta adet olucam diye ped bile koydum.geçen ay 6 gün erken gelmişti.bana neler oluyor anlamıyorum.

belki psikolojik olduğunu düşüneceksiniz ama psikolojik olamaz çünkü bu ay umudum yok.o kadar çok hüsrana uğradım ki bu ay beklemiyorum.:çok üzgünüm:ama İnşallah isteyen herkes bu ay hamile kalsın:Saruboceq:biran önce hamile kalalımda artık belirtileri değil hamişliğin getirdiği tatlı sıkıntıları konuşalım.:CüvCüv::emir_bebek:bu ay hamile kalırsam benim için büyük sürpriz olur galiba

[merhaba ben siteyi sürekli takip ediyorum fakat yeni üye oldum benimde 5 nde adet tarihim olucam yani fakat hep bi belirti olurdu bu sefer yok sol kasıkta ve belimde ağrı var sadece benim gecen sene 1 aşılamam oldu ve negatif sonuçlandı.allah herkese bebiş nasip etsin

selam kızlar ilişkiden sonra ne yapılmalı hareket egzersiz felan bilgisi olan warsa bu konuyla ilgili yazabilirmi afedersiniz çalışmalardayızda malum..şimdiden teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin..

selam kızlar ilişkiden sonra ne yapılmalı hareket egzersiz felan bilgisi olan warsa bu konuyla ilgili yazabilirmi afedersiniz çalışmalardayızda malum..şimdiden teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin..

merhaba canım.ilişkiden sonra kalkmıyorsun belinin altına yastık koyuyorsun ve 1 saat yatıyorsun.hemen tuvalete gitme ve hemen duş alma.benim bildiklerim bunlar.doğruluk payı nedir bilemem.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.:CüvCüv::emir_bebek:

Canlarim size bisey sorcam adetime 11gun var cok migdem bulaniyor birde sol kasigimda belimde agri var acaba bir belirti olabilirmi cokmu erken cvplarsanizz sevinirimmm

Canlarim size bisey sorcam adetime 11gun var cok migdem bulaniyor birde sol kasigimda belimde agri var acaba bir belirti olabilirmi cokmu erken cvplarsanizz sevinirimmm

canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor.bazen adetine 15-20 gün kala hamilelik belirtileri yaşayanlar oluyor.bazen de hiç belirti hissetmeyip adet gecikmesiyle hamile olduğunu öğrenenler oluyor.benim bir tanıdığım 2,5 aylık hamileyken hamile olduğunu anlamış.o zaman kadar hiçbir belirti yaşamamış.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

yanitin icin tesekkurlerrr insallah

rica ederim canım.benim adetimde 3 ağustos ama geçen haftadan beri adet olacakmışım gibi ağrılar yaşıyorum.ama belirti olarak görmüyorum.çünkü belirti olarak görmeye başladığımız zaman psikolojimiz çok etkileniyor.bu da adet'e yansıyor ve düzensizleşiyor.bence sende belirti olarak görme.hamileysende sürpriz olur.

Back