Erken Hamilelik Belirtileri

10.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
mbbb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

umutsuz muhtemelen yumurtluyorsun yumurtlama ne zaman diye düşünmeyin bence adetiniz bittikten 4 gün sonra başlayın adet olmadan önceki 10 güne kadar devam edin çalışmalara gün aşırı yani bi gün yapın bi gün yapmayın. sen öylemi yapıyosun oluyo mu diyiceksiniz ama biz hala düzeni tuttuaramadık eşim çok yoğun çalıştığı için:))

gebeliin ilk dönemlerinde bebek kandan beslendiği için bişey olmaz canlar yani mide bulantısı olanlar hiç bişe yemeden 3 ay geçirenler var maşallah cokda sağlıklı bebeişleri oluyor.ama mutlaka hem sağlığımız için hemde hamileysek eğer bol bol su içelim.bu çok ama çok önemli kızlar.unutmayın.vucutun susuz kalmaması gerek.ben herşeyi nette raştırıyorum doktorlarıma soruyorum netteki.bazen o kadar basit şeyler soruyorumkı cvp vermiyorlar:)))
o kadar yani.bu arada eğer eşinizde problem yoksa hergün ilişkiye girebilirsiniz kızlar.garanti olsun bebeişler....yani eşinizde sorun olursa gun aşırı yapıyorsunuz.

merhabalar çok işim vardı epeydir foruma giremedim.gannocum evlilik yıldönümün kutlu olsun.inşallah bebeğine kavuşursun.mutlu sağlıklı bebekli bir ömür geçirirsin.

gelgit arzu ve kızlar teşekkür ederim daha nice senelere inşallah kocişlerle sorunsuz bide bebişlerle:):)
bu arada gel git sorun olursa gün aşırı demişsin anlamadım nası yani?

yani eğer eşinizin sperm sayısı mı ne deniyor onda sorun varsa bir gun ara veriliyorya.yani yumurtlama döneminde 1 gece ara veriyorsunuz ya eşinizde sorun yoksa gerek yok ara vermeye demek istedim.anlatamadım galiba.

selamlar

nasilsiniz , ya ben gecende soru sormustum cevap vermemistiniz fikirlerinizi almak istiyorum,
benim son adet günüm 18 agustos idi son üc aydir hep 31 gun felan sürüyor onceleri normaldi .bu ay esimle uzak oldugumdan sadece 5 ve 6 eylulde beraber olabildik. fikrinizi soracagim seye gelince acaba son dönem ay haline yakin hamile olasiligi olabiliyormu??? gene gelse gelse adet 18 veya 19 eylulde olur son uc aydir böyle .
oyleyse 13 gün önceden halen yumurtlama dönemi sayilirmi .....

hım şimdi anladım ama benim bilidğim her koşulda ara verilmesi gerektiği neyse fazlasının zararı yok:))

benim bilidğim adet olmadan 10 gün öncesine kadar olabileceği akıntındanda anlayabilirsin ben öyle anlıyorum sonuçta her zaman olabilir sadece sık yapıp olasılığın yüksek olduğu günleri yakalayabilmek

hım şimdi anladım ama benim bilidğim her koşulda ara verilmesi gerektiği neyse fazlasının zararı yok:))

hihoyyytiyi bari ben eşimde sorun olmadığı için pek bilmiyorum ne dendiğini spermagrafi mı ne bişe diyorlar.anlatamadım sandım.ama dedimya eşinde sorun yoksa ara vermeyede gerek yok başka bir topiktede vardı tartışması gereky okmus.ve nettede sağlık sitesinde de okumustum.

gerçi söylenen hergün yapamıyorsanız gün aşırı yapın aman neyse işte yapabilen hergün yapamayan gün aşırı yapsın:)) b

benim bildiğim 14. gün yumurtlama günü.ama önemli olan sen erken mi yumurtluyorsun yoksa geç mi?kimileri erken yumurtluyor kimileri geç.hamilelik birazda şans işi canım.ne diyelim şansın bol olsun İnşallah hamilesindir:Saruboceq:

offffff yaaaaaaaa kasıklarıma ağrı geliyor sanırsam kırmızılar gelecek.moralim çok bozuldu şimdi.gebelikte böyle ağrı olmaz herhalde.

canım kırmızıları görmeden moralini bozma.hamilelik belirtileri bazen adet belirtisi gibi olabiliyormuş.

ah keşke.ama yarın adetimi bekliyorum bugunde olabilir.yani tam gunundemi ağrır gebeliktede.ne bileyim moraller sıfırlandı artık.inşallah canım dediğin gibi gebelik belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…