Erken Hamilelik Belirtileri

gelgit moralini bozma ama sürekli hamilemiyim diye de düşünme inşalah öylesindir bekle bakalım 2 gün daha

ya sorma çok yogunuz :))) bende delirdim bıraktım girmedim ama şimdi rahat

bide sana yazmayi unuttum,doktor banada bi ilac verdi hem adet düzenliyormus bu ilac böylecede hamile kalmayi kolaylastiriyormus...hadi bakalim bu ay bomba gibi hazirlaniyoruzz senleehihoyyythihoyyythihoyyyt

bide sana yazmayi unuttum,doktor banada bi ilac verdi hem adet düzenliyormus bu ilac böylecede hamile kalmayi kolaylastiriyormus...hadi bakalim bu ay bomba gibi hazirlaniyoruzz senleehihoyyythihoyyythihoyyyt

canım sana verdiği ilacın adını yazarmısın teşekkürlera.s.

Bu arada kızlar hiç rahim filmi çektireniniz varmı??? çok mu zor oluyooo

yaklaşık 2 ay önce çaktirdim ankara büyük doğum hastanesinde benimki çok zor oldu filmden sonra tekrar kanam başladı 2 gün kadar sürdü ve çok canım yanmıştı çektirirken sanırım bebiş için deger bunatabiki bu kişisel bi durum her insanda farklıdır acı duyumu bazı arkadaşlar hiç acımadığını söylüyor

canım banada aynı ilacı verdi önce dogum kontrol diye korktum ama degilmiş çok mutlu oldumhihoyyythihoyyyt hadi bakalım İnşAllah filme gerek kalmadan hamiş kalırım ve kalırız. Ne olur benim için dua edin rahim filminden ÇOK KORKUYORUM UYKU UYAMIYORUM daha neredeyse 1 ay var ama çıldırıcam korkudan Rabbim n'olur hayırlısını ver YARABBİM

canım korkma sakın allah yardımcın olacak greceksin allah en kısa zaman da sağlıklı bebişler verir inşallah bize bende ikinciyi düşürdüm 1 kızım var hayırlısı olsun

kim bilir belki gitmene gerek bile kalmadan bu mübarek ayda hamile kalıcaksın olamazmı yani bal gibi olur allah istedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…