• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Bu arada kızlar hiç rahim filmi çektireniniz varmı??? çok mu zor oluyooo

canim demek bu ay kismet degilmis ama olsun ne guzel bak dogru doktoru bulmussun doktorda cok onemli biliyosun yanlis secimlerden dolayi cogu insan bos yere vakit kaybediyo.simdi senin icin yeni bir donem basliyor.insaalah hayirlisi arkadasim.Allahim sanada banada hepimize saglikli bir bebek nasip etsin insallahhhhh:Saruboceq:a.s.

Selam herkese,siteye yeni üye oldum.sizlere birşey sormak istiyorum.Hamile kalmayı düşünüyorum.
14.günümde ki beraberliğimin ertesi gününde sağ yumurtalığımda ağrı başladı ve hala devam ediyor,bu 17.günüm kalkıp otururken ve idrar yaparken hafif batma oluyor bunun sebebi ne olabilir bilen var mı???

canim oncelikle aramiza hosgeldin.ayni durum bendede oldu.bizde bu ay korunmayi biraktik.yumurtlama donemim 14.gundu. iliskiden sonraki gunde benimde sol yumurtaligimda bi agri hatta ele gelen bi sislik vardi iki doktora gittim.ultrason cektirdim.3.5 kistim varmis iki doktorda bunun onemli olmadigini yumurtlama zamaninda 3 kadindan birinde mutlaka olabilecegini soyledi ve olacagim adet tarihini sordu bana 14 eylul dedim o zamana kadar patlar dedi ve su anda benim hic agrim kalmadi.hatta diger doktorum belki hamile olabilirsin sen yinede ilac kullanma dedi.yani her kadinin basina gelen bir sey.ama cogu kadin bunu hissetmezmis kendi olusup patlarmis

kislar size bisey sorucam ben 14 eylulde bekliyorum adetimi ama hic belirtim yok.sadece goguslerim sis ama normalde adetimden 1 hafta once siserdi 15 gun oncesinden sisti.kiste yoruyorum ben kist oldugu zaman sisermis simdi ben 15 gun oncesinden kan testi yaptirmistim bisey cikmadi olsaydi cikarmiydi sizce.

kislar size bisey sorucam ben 14 eylulde bekliyorum adetimi ama hic belirtim yok.sadece goguslerim sis ama normalde adetimden 1 hafta once siserdi 15 gun oncesinden sisti.kiste yoruyorum ben kist oldugu zaman sisermis simdi ben 15 gun oncesinden kan testi yaptirmistim bisey cikmadi olsaydi cikarmiydi sizce.

canım kanda çıkması için 12 günlük hamile olman gerekir. ona göre hesapla hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre versin.

merhaba gulcan gulcan..bende 8 aydir boslamistim olacagi varsa olur dedim.. ama tik yok :) aslinda evet kafaya takmamak lazim ama iste olmuyoo..ilk hamileligimdede kafaya takarak hamile kaldim bence alakasi yok..onemli olan ovulasyon gunlerini iyi hesaplamak ve hergun iliskiye girmek o gunlerde iliskiden sonra belimin altinda 1 saat yatardim..Ama simdi tutmuyo:D allah onun gununu ve saatini bilir sonunda hayirli evlat verecekse beklerim..umutsuzluga kapilmak yok veren allah alan allah..mevlam neyler neylerse guzel eyler

valla eşimden paparayı yedim ben çok takıyorum diye:)) adamcağızda stres olmuş benim yüzümden zavallıcık başka bi şey düşünemez olmuş bende 2 ya onun yöntemiyle yani takmadan yapmamaya kara verdim 2 ay sonra olmazsa dedim benim bildiğime geri dönücez napsın eli mahkum canımcım kabul etti:)))

bu arada bugün süper burası herkes burda yaşasın:)) evlilik yıldönümde yanlız bırakmadınız sağolun valla:))

Hanımlar sizlere bişeyler danışmak istiyorum.Sziler benden daha tecrübelisinizdir..Aklımdakileri açık açık yazıcam..

Şimdi benim son regl tarihim 23 ağustos..
ve ben eylül 5 te ovülasyona girdim..(yaptığım ovülasyon test sonucu)Ve bu süreden sonra taaki dün geceye kadar düzenli ilişkim oldu.Yalnız bişey farkettim.Sanki rahim aşağı inmiş gibiydi acıyordu.İçeride bi yer..
Ya bilmiyorum belki psikolojiktir ama bende bi tuhaflık var..Dün ve bu gün miğde bulantım var (erken olduğunu düşünüyorum) bu gün istifra ettim..(az önce)
Belimde hafif hafif bi ağrı gibi bişey var..Ve kasıklarım karıncalanıyo gibi tuhaf bişey..Ağrı değil ama ..Birde göğüs uçlarım çok acıyor...Dolgunluk gibi bişey yok..Ağrıda yok ama uçlarına dokunamıyorum.
evvelsi gün de kanama değil ama bi koyuluk gördüm iç çamaşırımda..Açık kahve rengi.bi daha da olmadı yalnız.

belirtilerde bunları okudum ama henüz çıkması için çok erken diye düşünüyorum.Psikolojiktir diye düşünüyorum.Ama çaktırmadanda hevesleniyorum sanki..Dedim sizlerede bi sorayım..

siz ne düşünüyorsunuz ? haklımıyım yoksa bunlar bi belirti olabilir mi ??

bunlar belirti olabilir canim hayirlisi insallah hamissindir..ama sanki birazcikta erken gibi ama yinede beklemek gerekir..rabbim hakkinda hayirlisini versin

bunlar belirti olabilir canim hayirlisi insallah hamissindir..ama sanki birazcikta erken gibi ama yinede beklemek gerekir..rabbim hakkinda hayirlisini versin

inşallah ama fazla umutlanmakta istemiyorum..Çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum..İŞte bende napayım kendimi böyle avutuyorum erken erken erken...
Böyle daha iyi hissediyorum sanki..hiç test yapmamaya karar verdim..Adetimi bekliycem..
Çünkü geçen ay testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok.. sengözlerimebaksanab

canim demek bu ay kismet degilmis ama olsun ne guzel bak dogru doktoru bulmussun doktorda cok onemli biliyosun yanlis secimlerden dolayi cogu insan bos yere vakit kaybediyo.simdi senin icin yeni bir donem basliyor.insaalah hayirlisi arkadasim.Allahim sanada banada hepimize saglikli bir bebek nasip etsin insallahhhhh:Saruboceq:a.s.

öyle arkadasım yeni dönem ve yeni umutlar çok umutluyum. İlaçlarımı alırken eczacı dediki bu ilacı kullanırken çoğu bayan hamiş kalıo :)) kim bilir belki bende kalırım:sm_cool: çok rahatım şimdi terk sorunum rahim filmi ... yeni bir konu açtım orada kızlar rahim filmi hakkında bilgi verdiler ve gerçekten korktum.. AllaH yarıdımcımız olsun ve dualarımızı kabul etsin

Hanımlar sizlere bişeyler danışmak istiyorum.Sziler benden daha tecrübelisinizdir..Aklımdakileri açık açık yazıcam..

Şimdi benim son regl tarihim 23 ağustos..
ve ben eylül 5 te ovülasyona girdim..(yaptığım ovülasyon test sonucu)Ve bu süreden sonra taaki dün geceye kadar düzenli ilişkim oldu.Yalnız bişey farkettim.Sanki rahim aşağı inmiş gibiydi acıyordu.İçeride bi yer..
Ya bilmiyorum belki psikolojiktir ama bende bi tuhaflık var..Dün ve bu gün miğde bulantım var (erken olduğunu düşünüyorum) bu gün istifra ettim..(az önce)
Belimde hafif hafif bi ağrı gibi bişey var..Ve kasıklarım karıncalanıyo gibi tuhaf bişey..Ağrı değil ama ..Birde göğüs uçlarım çok acıyor...Dolgunluk gibi bişey yok..Ağrıda yok ama uçlarına dokunamıyorum.
evvelsi gün de kanama değil ama bi koyuluk gördüm iç çamaşırımda..Açık kahve rengi.bi daha da olmadı yalnız.

belirtilerde bunları okudum ama henüz çıkması için çok erken diye düşünüyorum.Psikolojiktir diye düşünüyorum.Ama çaktırmadanda hevesleniyorum sanki..Dedim sizlerede bi sorayım..

siz ne düşünüyorsunuz ? haklımıyım yoksa bunlar bi belirti olabilir mi ??

canım inşAllah hamişsindir ama bence bu belirtiler şuan için hamişlik değil. ovulasyoınun belirtileride olabilir. çünkü ben geçen ay doktorda sordum yumurtlamam dönemimdi kasıklarım agrıoyo midem bulanıyo demiştim yumurtaların çatlamış ondandır dedi. 10-15 gün sonra belli
olur ve inşAllah hamişsindir.a.s.

valla haklisin eczacilar zengin olcak bizim sevdamiz yuzunden :) en iyisi beklemek canim cunki adetin gecmeden bazi testler gostermiyormus.

gannocum evlilik yıldönümün kutlu olsun. allah bir yastıkta kocatsın ve mutluluğunuzu bebişlerle kutsasın inşallaah en kısa zamandaa.s.:nazar:

ganno evlilik yıldönümün kutlu olsun.kızlar birşey soracam oruçlu olunca eğer hamileysen ama bilmiiyoruz bir problem olurmu benim 2 günndürlü gögüslerim şişti iftardan sonrada çok karnım ağrıyor dün duramadım ağrıdan

kızlar teşekkür ederim hepinize:)) bu arada belirtileri takmayın ya sadece adetinizi bekleyin stresle olanıda kaybetmeyin. ben cidden artık eskisi gibi üzülmüyorum adet olunca bunada şükür en azından adetim düzenli bebişte olur elbet tabi hayırlısıysa olsun

ya benim adetimden bi kaç gün geçti yani 4-5 gün falan ama akıntım var hafif ağrım var yumurtluyo olabilirmiyim

merhaba kızlar.gannocum kutlarım canım eşinle birlikte daha nice mutlu,sağlıklı,şansının bol olduğu yıllara...

Back
X