tebrik ederim cnm ALLAh analı babalı büyütsün...belrtin varmıydı peki
yapma cnm ben yaptım negatif çıktı sende pskoloni bozmuş olursun yparsann bir kaç gün daha bekle
ELVAN cım tebrik ederim ALLAHım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
darısı tüm istiyenlerin başına
slm arkadaşlar benim şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım war...28 aralıkta regl olucam ama hamile olabilirim..test yaptım negatif çıktı..ama daha 5 gün war regl olmama...acaba erken mi yaptım testi..kasıklarım da batmalar war..falan..ne diosunuz aCABAA
bu arada tam olarak belirtilerin nelerdin ve en son adet tarihin neydi yazarmısın bende bi takım şeyler yaşıyorum ama psikolojik olmasından korkuyorum.
canım öncelikle çok tşk.ederim benim belirti olarak inanılmaz ve tuhaf bi kasık ve bel ağrım var özellikle sağ tarafımda sonra aniden üşüme ve soğuk soğuk terleme yemek bile yiyememe mecbur kalmasam görmek bile istemiyorum.Yüzümde sivilcelenme normalde hiç olmazdı ama 5-6 kadar sicilce var yüzümde hazımsızlığa benzer bi ağrı var midemde bide inanılmaz uyuşukluk eklem yerlerim grip olacak gibi ağrıyo belirti olarak şimdilik bunlar var.Benim adetim 35günde 1oluyo satım 20kasım normalde aralığın 26-27sine adet olmam gerekiyo(Allah göstermesin) aralığın 13ünde temasta bulunduk tam 10gün sonra hamile olduğumu öğrendim darısı bu sitedeki ve bütün olmayan kadınlara inş.
kızlar dün sizlere belirtilerimi yazdım ancak kimse cvp vermemiş siz bişi yazmadınız ama ben yinede söyliyim evet o belirtiler hamilelik belirtileriymiş mutlulluktan uçmak üzereyim bugün doktora gittik eşimle ve sonuçlRI aldık ilişkimin üzerinden bugün tam tamına 10 gün geçti demek doğru günü tutturmuşuz bugün kan değerim 16,51 çıktı inanılmaz şaşkın ve mutluyum henüz idrar testi yapmadım inş.ondada görürüm rabbim tüm olmayanlara versin
inş.
kızlar telefon açtım az önce... hamileyim demeyi çok isterdim, ama maalesef kan testi negatif çıktı. napalım çalışmaya devam....
elvancım seni tanımıyorum ama bu habere cok sevindim inan bana canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı bize ınşallah
Merhaba Arkadaşım
İstrsen fortel gibi yüksek duyarlı bir testten yap. Pozitif çıkarsa merakını gidermiş olursun. Negatif çıkarsa da birkaç gün sonra tekrar test yaparsın. İnşallah hamilesindir.
Selamlar
sesimi duyan yok mu
aminn cnmm amin idrar tsti hiç yaptınmı ondada gördündümü?? gelişmlrden haberdar et bizi...
elvancım seni tanımıyorum ama bu habere cok sevindim inan bana canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı bize ınşallah
allah analı babalı etsin inşallah bende hamileyim 25haftalık darısı tüm isteyenlere inşllhh
hamile kalan herkesi tebrik ederim, darısı bizlerin başına...
söylemek istediğim tek şey var, belki yazılarımı okuyan olmuştur aranızda, sakın test pozitif verdi diye kaptırmayın kendinizi...nedenine gelirsek, ben 3 tane test yaptım 3 gün boyunca, 3üde pozitiff gösterdi, fakat kan tahlili negatif çıktı maalesef... sizde böyle bişey yaşamayın diye söylüyorum....
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?