hiçbişi anlamadımbenim adetim düzenli değil.en son adetim 24 kasımda başladı.bu ay için uygn zaman ne zaman peki?
hiçbişi anlamadımbenim adetim düzenli değil.en son adetim 24 kasımda başladı.bu ay için uygn zaman ne zaman peki?
İyi akşamlarrr
Ben hiç hamile kalmadım ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla koyulaşma ve sık idrara çıkma oluyormuş
Allah gönlüne göre verir inş
Valla düzenli değilse bilemiyorum
Şimdi yumurtlama gününü bilmen lazım
ovulasyon testi alabilirsin
Ya da bir ay boyunca ateşini ölçüp yüksek olduğu tarihlerde çalışma yapabilirsin ama ateşin hasta da olduğunda yükselebilir o yüzden ben onu tavsiye etmem
Yumurtladığın zamanlarda yumurta akı kıvamında çektikçe uzayan akıntın olur şeffaf renkli onu görünce de çalışma yap
yumurtlama döneminde ağrı da olur bu belirtileri gördükçe hissettikçe çalışma yap canım
ama bana kalırsa en iyi ovulasyon testi
ovulasyon testi nasıl yapılıyor peki?
tıpkı gebelik testi gibi yapıyorsunuz
çift çizgi çıkarsa yumurtlama günündür
ovulasyon testini ilişkiden ne kadar önce yapmam gerek? ve nerden satın alabilirim eczanelerde var mıdır?
eczanalerde var ama her eczanede yoktur
getirtebilirsin ya da internetten sipariş verebilirsin
ya şimdi akıntına göre yap uzayan şeffaf akıntı varsa mesela yapmaya başla testi çift çiizgi görünce de 24 saat içinde ilişkiye gir
düzensiz olduğu için bi yorum yapamıcam
sadece kendin takip edeceksin yumurtlama olduğunu tahmin ettiğin günlerde testi yap
eczaneden bulabilirim o zaman.adetim bazen 19 günde bazen 23 bazen 25 baya bi düzensiz.teşekkür ederim verdiğin bilgi için.bu arada sen de bebek mi istiyosun?
Rica ederim
Canım yumurtlamadan sonra geçen süre sabittir 14 gün
kaç günde bir adet oluyorsan 14geri saycan
mesela 25 günde bir oluyorsan genelde yumurtlama günün 25-14=11. gündür
İnşallah yardımcı olabilmişimdir
Ben de bebek istiyorum
bakalım bu ay tutar inşallah
bugunde kan testi yaptircaktim korkudan bi gun daha bekliyim dedim daha oncede bole bir durum olmustu psikolojik reglimi ertelemistimfakat sol kasigim hic agrimamisti size bisey sorcam sizdede bole sarimsi bir akinti oldumu bole sasi sasi kokuyor cevap verirsenin cok sevnrm
Ben kimyasal gebelik geçiridim
akıntım oluyordu ama beyaz renkliydi hafif krem gibi ama koku olduğunıu falan hatırlamıyorum
Belki enfeksiyon akıntısı olabilir bende tam olarak bilmiyorum
Umarım hamilesindir
Alllah gönlüne göre versin
kimyasal gebelik nedir?
kimyasal gebelik nedir?
adetim 3 gün gecikti geçen hafta bulantı ve kusmam oldu 4 gün kadar sırt ağrım kasıklarımda gaz sıkışmasında olduğu gibi bi sertleşme var ve yumurtalıklarıma 1-2 saniye süren kasılma gibi sancı gibi bişey giriyor test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye 1 hafta daha bekleyeceğim umarım bu sefer içimdesindir bebeğim sana çok ihtiyacım var hemen gel
Kimyasal gebelik tum gebelik sonlanmalari gibi kotu bir sey. Yumurta ile sperm birlesiyor, blastosist olusuyor ama bu olusan blastosist rahme tutunamadan dusuyor, ve regl kanamasiyla gebelik sona eriyor. Cogu kadin boyle birsey yasadigini fark bile etmiyor cunku kimyasal gebelikte olusan kanamayla regl kanamasi hemen hemen ayn tarihlere rast geliyor. Yasadim, biliyorum, insana kotu hissettiriyor. Cunku ben kan testi yaptirip hamile oldugumu ogrenmistim. Sonra kanamam basladi, tekrar kan testi yaptirdim, degerim dusmustu. Ama kurtaja veya herhangi bir mudahaleye gerek kalmadigi icin diger dusuklere oranla daha masum bir durum ama Allahim kimsenin basina vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?