merhaba arkadaşlar bende bu topiği baştan sona kadar okudum adetime 8 gün var. 5 yada 6 gündür inanılmaz göğüs ağrılarım var bugünde baş dönmesi tansiyonum düşmüş olabilir sabah göğüslere baktım kahverengi olan yer genişlemişti bende alışverişe çıktım dedim bi ihtimal alayım idrar testini bu kadar erken belli olmuyo ama merakk işte neyse aldım eve geldim bu aralar çok wc sorunum yoğunlaştı hava soğumalarından dolayıdır diye düşünüyorum neyse wc ye zor yetiştim testimi çıkarıp aceleyle çizgi çıkan yere damlattım ve onun üstüne 15 dk falan bakarak bekledim tek çizgi bile çıkmıyo sonra farkettim saçmalıklarımı ya hala gülüyorum
haklısın bekleyebiliyorsan bekle tam 10 gün olsun tatlım.en azından birseferde ve içinde şüphe olmadan öğrenmiş olursun :)evet haklisin canim ama bu haftasonuna kadar bekliyeyim diyorum,kendi kendime dedim 10 gün olunca test yapicam diye ve bakalim hayirlisi olumlu yada olumsuz olursa yazarim,yüce ALLAH`TAN hayirlisini diliyorum..insallah her isteyene RABBIM nasip etsinnnnn..umarim seninde beklentin gerceklesir canim..
tabi canim haber veririm,sende üzülme hayirlisi olsun herseyin,ben suna gercekten inaniyorum hayat sürprizlerle dolu,ve o sürpriz birgün bizi bulucakkkkhaklısın bekleyebiliyorsan bekle tam 10 gün olsun tatlım.en azından birseferde ve içinde şüphe olmadan öğrenmiş olursun :)
mutlaka yaz ama güzel haberi..
şuan çok fena karın ve bel ağrım var.%99 adet olcam biliyomm
tessekurler cevaplariniz icin arkadaslar peki en erken idrar testi ne zman sonuc veriyor benimm bgun 2 gun gecti test yaptim negatif sonuc aldim sol kasigimda cok agr var bide acayip gazim oluyor acaba kan testimi yaptrsam kendimi cok yorgun hissediyorum bide bir arkdasim batil inanca gore alt kirpiklerin ucgen ucgen olmus hamilesindir dedi ben pek inanmiyorum sizde bole bisey oldumu
canım banada 8 gün var bende de göğüs ağrısı var ama adet olcam galiba buarada nasıl hiç çizği çıkmadı ya hayret testin tarihine filan baktın mı?[/QUOTE
umarım olmayız adet falan her ay hüsran bu ay hamile kalmak için yaptıklarımı anlatsam burdan köye yol olur çizgi çıkmadı çünkü tek ya da çift çizgi çıkacak yere idrarı damlattım
canım banada 8 gün var bende de göğüs ağrısı var ama adet olcam galiba buarada nasıl hiç çizği çıkmadı ya hayret testin tarihine filan baktın mı?[/QUOTE
umarım olmayız adet falan her ay hüsran bu ay hamile kalmak için yaptıklarımı anlatsam burdan köye yol olur çizgi çıkmadı çünkü tek ya da çift çizgi çıkacak yere idrarı damlattım
kız Allah hayrını versin senin emi alemsin
merhaba arkadaşlar,
reglim 2 gün geçti birçok belirti yaşıyorum bugün test yaptım negatif çıktı. biraz evvelde çok az kahverengi akıntı gelmiş biraz daha bekleyip yenilesemmi, testi...
Bence kan testi yaptirin daha kesin sonuc alirsiniz. İdrar testinde acaba erken yaptigim icin mi cimadi yoksa gercekten hamile degilmiyim gibi ikilimler olabiliyor.
iyi akşamlar arkadaşlar.
bi kaç gün öncede böyle bi soru yönelttim başka bir topikte!
ve idrar enfeksiyonu gibi bir cevap geldi.
hamile kalan arkadaşlarda erken gebelik belirtisi olarak adete yakın idrarda koyu renk belirdi mi?
yada bilgisi olan var mı acaba?
benim hamile kalma gibi bir olasılığım düşük iki senedir deniyoruz ama bu ay böyle birşey hissettim.
belkide bana öyle geliyor.enfeksiyon olabilir mi bilmiyorum çünkü başka bir belirti yok çok şükür..
kızlar selam.hamile kalabilmek için adet döneminden kaç gün önce çalışma yapmak gerek?
kaç günde bir regl oluyorsun
28 günde bir ise 10 14 29 günde ise 11 15 30 günde ise12 16 genelde en şanslı günler diye biliyorum
yumurtladığın zamanı kendinde anlayabilirsin
o zamanlarda çalışırsan şansın yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?