Kist varmi snde cnmİlk defa oluyor böyle birsey benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist varmi snde cnmİlk defa oluyor böyle birsey benim
En son doktora gittigimde yoktu daha önce de olmadı hic bilmiyorum yaniKist varmi snde cnm
Üşüttün mü acaba canım..Benimde adetimin son günü affedersiniz idrar yaptıktan sonra alttan göbek deligime dogru agrı giriyor anlamadım birsey
İnsaAllah canim :)Amin insallah. Cnm allah razi olsun seninkide seninledir insallah ...
Üsütmüs olabilirim gecmezse giderim doktora artikÜşüttün mü acaba canım..
Kist varmi snde cnm
Insallah yktur üşütmüşte olablirsin . hani bnde kist var o yüzden cok ağır gciyr adetim .En son doktora gittigimde yoktu daha önce de olmadı hic bilmiyorum yani
Yok adetim agrili gecmez de bu sefr bitmesine yakin boyle oldu sogan suyu denedin mi canimInsallah yktur üşütmüşte olablirsin . hani bnde kist var o yüzden cok ağır gciyr adetim .
Umarim üstüme değilde bebis içindir bu olanlar...bende bugun doktora gittim belki hamile de olabilirsin dedi ilacta veremedi.hepimiz için hayirlisi..yarın adet olmam lazim normal şartlarda bi stresle adet günüm de gececek...Insallah yktur üşütmüşte olablirsin . hani bnde kist var o yüzden cok ağır gciyr adetim .
Hamile olursyn insallahUmarim üstüme değilde bebis içindir bu olanlar...bende bugun doktora gittim belki hamile de olabilirsin dedi ilacta veremedi.hepimiz için hayirlisi..yarın adet olmam lazim normal şartlarda bi stresle adet günüm de gececek...
Hm iyi o zamn tabi denedim daha önceleri.yoktu uzun zamandr adetimdeki o ağrılar geçen ay oldu. Yine . bu ayda ictim insallah bebegim de olur. Gerk kalmaz bi daha icmeyeYok adetim agrili gecmez de bu sefr bitmesine yakin boyle oldu sogan suyu denedin mi canim
Ayy hadi insaallah olursun hamileHm iyi o zamn tabi denedim daha önceleri.yoktu uzun zamandr adetimdeki o ağrılar geçen ay oldu. Yine . bu ayda ictim insallah bebegim de olur. Gerk kalmaz bi daha icmeye
Canım , hayırlı olsun 1 haftadır giremiyorum foruma ., seni en son kan tahlili sonucu beklerken bırakmıştım,gözüm hemen seni aradı,takvimi görünce çok sevindim ,Rabbim sonuna erdirsin inşallah ...Isyan etme cnm brc ye de demistim benimde adet sancim vardi hicde belirtim yoktu bide akinti didinda umidini kayfetme ben Evliligimin 5.yilindayim Rabbim buyuk
İnşallah cnm ya bndede çok stres var . Aşırı hemde iştahım kesildi yemin ederim o kadar hani.allahim hayrlisini versin. Aglamamk için kendmi zor tutuyorum. ArtkUmarim üstüme değilde bebis içindir bu olanlar...bende bugun doktora gittim belki hamile de olabilirsin dedi ilacta veremedi.hepimiz için hayirlisi..yarın adet olmam lazim normal şartlarda bi stresle adet günüm de gececek...
Insallah cnm herkeze versin. Rabbim isteyeneAyy hadi insaallah olursun hamile
Cnm yarn sen testmi yapcaksn yineUmarim üstüme değilde bebis içindir bu olanlar...bende bugun doktora gittim belki hamile de olabilirsin dedi ilacta veremedi.hepimiz için hayirlisi..yarın adet olmam lazim normal şartlarda bi stresle adet günüm de gececek...
Ben burdayımKizlarrrrrrrrrr hpinizmi uyudunz yaaa
Iyi baklm cnm bnide uyku tutmuyor stresten yaa ...Ben burdayım
Kac senelik evlisnIyi baklm cnm bnide uyku tutmuyor stresten yaa ...
Amin tatlim ins...Allah hayirlisini nasip etsin...Hamile olursyn insallah