Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah yktur üşütmüşte olablirsin . hani bnde kist var o yüzden cok ağır gciyr adetim .
Umarim üstüme değilde bebis içindir bu olanlar...bende bugun doktora gittim belki hamile de olabilirsin dedi ilacta veremedi.hepimiz için hayirlisi..yarın adet olmam lazim normal şartlarda bi stresle adet günüm de gececek...

Isyan etme cnm brc ye de demistim benimde adet sancim vardi hicde belirtim yoktu bide akinti didinda umidini kayfetme ben Evliligimin 5.yilindayim Rabbim buyuk
Canım , hayırlı olsun 1 haftadır giremiyorum foruma ., seni en son kan tahlili sonucu beklerken bırakmıştım,gözüm hemen seni aradı,takvimi görünce çok sevindim ,Rabbim sonuna erdirsin inşallah ...

Umarim üstüme değilde bebis içindir bu olanlar...bende bugun doktora gittim belki hamile de olabilirsin dedi ilacta veremedi.hepimiz için hayirlisi..yarın adet olmam lazim normal şartlarda bi stresle adet günüm de gececek...
İnşallah cnm ya bndede çok stres var . Aşırı hemde iştahım kesildi yemin ederim o kadar hani.allahim hayrlisini versin. Aglamamk için kendmi zor tutuyorum. Artk

X