kızlar hamilelikte idrarda kabarcık olurmu bilen varmı:44::44:
sendeki belirtiler var gibi hadi hayırlısı benim gibi sende bekleyeceksin napalım sabırlı olmamız lazım
ins. canim ya bilmiyorum ki benim erken mi daha nebilim bazi kislerde hapi biraktigi ay hamile kaliyormus. bakalim bende nasil olucak bu durum ?
ben yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez çalışmalara başladım canım,gerçi yumurtlama günlerim bu sıralar ama eşim bugün şehirdışına gitti yaaaasorma valla çalışmalar yoğunnndenk gelemiyoruz bu aralar yaaa... sen nasılsın ?
kızlar biri bana şu kan testiyle ilgili bilgi verebilirmi sonuç kesin çıkıyormu nezaman yaptırmak lazım adet öncesi yapılabilirmi meraktan ölücem ben bu günlerde adet olmam lazım ama bişey yok 2 gün önce eczaneden test alıp yaptım sonuç negatif :44:
Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?[/QUOTE
canım sana birşey sorucam,sen soğan kürüne devam edip etmemekte kararsızdın devam ediyormusun,ben devam ediyorum ama çok aşırı akıntım oluyor,bu sorun değil normal ama bugün akşam akıntımla birlikte kırmızı gelmiş,bu normalmi onu bilmiyorum işte:18:
hoşgeldin elagülüm,inşaallah bu ay hamilesindir.ayy ne bileyim sana içimden böyle dua etmek geldi.selaM kızlar negatifi öğrendikten sonra sesim soluğum çıkmaz olmuştu. yeniden aranızdayım
kızlar biri bana şu kan testiyle ilgili bilgi verebilirmi sonuç kesin çıkıyormu nezaman yaptırmak lazım adet öncesi yapılabilirmi meraktan ölücem ben bu günlerde adet olmam lazım ama bişey yok 2 gün önce eczaneden test alıp yaptım sonuç negatif :44:
hayırlı olsun güya bu ay bende hissetmiştim ama malesef allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah...merhaba
çok sık siteye girip takip edemiyorum ama bende yaşadığım tecrübeleri yazmaktan kendimi alamadım...
şu anda 14 haftalık hamileyim, adetime 8 gün varken hissettim hamile olduğumu ve pozitif çıkana kadar her gün gidip kan verdim bana deli gözüyle bakıyorlardı...
adetime bir gün varken cift çizgiyi gördüm ama çok silikti hemennnn kan testi için koştum...evet hamileydim...
nasıl o kadar emin olabildim bilemiyorum ama bence hissediyorsun...
ilk belirtilerim çok ama çok uykumun gelmesiydi ve adet olacakmısım gibi kasıklarım aağrıyordu...
gögüslerim renk değiştirmişti sanki...
öyle miğdem falan hiç bulanmadı ama çok sık wc ye gidiyordum...
geceleri belkide psikolojik ama dön dön uyuyamıyordum...
belim çok ağrımaya başlamıştı...
aklıma gelenler bunlar...umarım herkes bu duyguyu hayırlısıyla yaşar...
kendinize çok ama çok iyi bakın...
kızılmavi yakaladım seni,naber tatlım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?