Arkadaslar Sat 4 Aralıktı. Yanı 4 Ocakta adet olmam gerekıyordu ama yaklasık 10 gun kala asırı sıddetlı bas agrım oldu. Gozlerımı bıle acamıyordum bas agrımdan. Sonra bel agrılarım ve kasık agrılarım basladı. Adet gorecekmısım gıbıydı ama ıcımde hep bır hıs adet olmayacagımı soyluyordu sankı bu agrılar bıraz farklıydı ama ınsan kendı kendıne gelın guvey olmamak ıcın sanırım adet agrısı dıyor.
Adet gunum geldıgınde hıcbır agrım kalmadı hersey gectı. 1-2 gun gectıgınde tekrar kasık agrılarım ve bel agrılarım basladı. bu arada bas agrım artık gecmıstı. Goguslerıme dokunamıyorum camasırım bıle dokundugunda canım cok acıyordu.
Sımdı 5+2 haftalık hamıleyım. Henuz kalp atısını duyamadık 2 hafta sonra duyucaz ınsallah. Rabbım hepımızın bebeklerını kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
daha çok varya ama bu ağrılar normal mi yoksa gebelik olma ihtimali yüksek miii çok sabırsızımmmm ilginden dolayıda teşekkür ederimm
selam,
benimde senin gibi ovulasyon günümde kasık ağrım oldu, bacağıma vurdu resmen adet ağrısı gibi. senin ne zaman başlamıştı acaba kasık ağrın?
bu arada hayırlısıyla doğurmayı nasip inşallah Allah.
:64
gözün aydın canım darısı başımıza mutluluğun daim olsunnn[/QU adet dönemine gelmene yakın zamanda ne gibi belirtileri vardı bizi aydınlatırsan sevinirimmm
adettime 9 gün var ama 1 haftadır sancım car belimdeki ağrı ve göğsümdeki ağrıda aynı şekilde inş hamişizdir çok istiyorum 2. çocuğumu
sanırım ikimizde aynı durumdayız. benim de 9-10 gün var adetime. meraktan çatlıcam. ben daha yeni evliyim tecrübesizimkan testi filan ne zaman yaptırsam çıkar bilmiyorum. acaba kasık ağrısı bir belirti midir döllenme mi oluyor filan gibi sorular aklıma geldi. inşallah ikimizde hamileyizdir :)
slm bu incir kürü ve soğan kürü ne demekmerak ettim
selaM kızlar negatifi öğrendikten sonra sesim soluğum çıkmaz olmuştu. yeniden aranızdayım
Selam es2006 , aramıza hoşgeldin öncelikle.Bu kürler hamile kalmayı kolaylaştırıyor ve Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlunun şiddetle önerdiği hatta mucize iksirler dediği kürler.Örneğin soğan kürü ; rahimdeki kistlere,miyomlara ve bir çok kadın hastalığına iyi geliyor ki kolay hamile kalmayı sağlıyor.Keçiboynuzu kürü ; erkekteki az sayıda spermin artmasına ve hareketle nmesine yardımcı oluyor.İncir kürü de yumurta sayısı yetersiz olan kadınlar için öneriliyor.
hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu-mucize iksirler
Bu linkten ulaşabilirsin kürlerin tariflerine.Kolay gelsin.
merhaba kızlar benim adet günüm geldi ama olmadım test aldım negatif çıktı bugün kan testi için gittim doktor bekle biraz daha çok erken test yapmışsın dedi birde kan testini önermedi zaten günün 1 hafta geçerse testtinde pozitif çıkcaktır evde yapılan teslerde aslında 10 gün geçmezse pozitif çıkmaz kan testi yaptırmak istiyorsan yaırın sabah gel dedi bilmiyorum ya negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğrarım gitmesemmi kan testine:44::44::44:
ben dün incir kürünede başlamıştım ama bıraktım adet olayım öyle başlıcam kesin bilirim hamile olmadığımı bari adet günüm geldi heran olabilirim yada olmam stresteyim streste çok zor böyle beklemek anlamadım adet günüm geldi olmadım niye negatif çıktı hadi negatif niye adet olmadım ille 1 hafta 10 gün geçecekmi doktorda kan testini önermedi hayal kırıklığına uğramayayım diye kesin:26:
selam gunescim bakıyorum streslenmişsin bayağı , sabredebilirsen bekle ki negatifi görünce hayal kırıklığı olmasın .Kaç gün geçti regl günün ?
1-2 güne herşey netleşir stres yapma sakın , ayrıca stres geciktiriyor adeti biliyorsun :)) Ama umarım hamilesindir canım iyi haberlerini bekliyorum.Bu arada Bursada hangi doktoru tavsiye edersin,benimde bir doktor edinmem gerek.Acıbademde Dr. Cemile Alçay'a gitmiştim bir kez iyi bir doktor.
Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?
Selam es2006 , aramıza hoşgeldin öncelikle.Bu kürler hamile kalmayı kolaylaştırıyor ve Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlunun şiddetle önerdiği hatta mucize iksirler dediği kürler.Örneğin soğan kürü ; rahimdeki kistlere,miyomlara ve bir çok kadın hastalığına iyi geliyor ki kolay hamile kalmayı sağlıyor.Keçiboynuzu kürü ; erkekteki az sayıda spermin artmasına ve hareketle nmesine yardımcı oluyor.İncir kürü de yumurta sayısı yetersiz olan kadınlar için öneriliyor.
hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu-mucize iksirler
Bu linkten ulaşabilirsin kürlerin tariflerine.Kolay gelsin.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK SAĞOL adetime daha 9 gün var ama 1 haftadır belimde kasıklarımda ve göğüslerimde ağrım var ve bu aralar midem çok bulanıyo acaba gebelik varmıdır çok sabırsızım beklemek çok sıkıcııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?