30 unda adet olmalıydım diyosun,günün geçmiş, hamilesin,doktora sor o zaman yerleşme kanaması adet dönemine yakın veya o günlerde olur diye biliyorum,sakin ol ama herşeyden önce
gerçi en son 3 aralıkta adet olmuşsun,şu an 2 haftalık, yerleşme kanaması da bu dönemde oluyo zaten,rahat ol sen canım
günaydın hanımlar salı günü idrar testi yapmıştım yavaş yavaş ikinci çizgi çıkmıştı bu sabah gene yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı anlamadım ben bu işten bişi bugün 30. gün bel ve kasık ağrılarım var yumurta akı şeklinde akıntımda var bakalım pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yap demişti doktor ama ümitlerim solmaya başladı herşeyin hayırlısı allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin
adet dönemine girdiysen test yanlış sonuç verebiiyormuş,günün geçsin tekrar yap bence
kızılmavi,gülse,sebebim diğer bizimkiler nerdesiniz ya,anladıımmmm sebebim hariç herkes dersine bu ay iyi çalışıyorrrrrr
kızlar biri bana şu kan testiyle ilgili bilgi verebilirmi sonuç kesin çıkıyormu nezaman yaptırmak lazım adet öncesi yapılabilirmi meraktan ölücem ben bu günlerde adet olmam lazım ama bişey yok 2 gün önce eczaneden test alıp yaptım sonuç negatif :44:
arkadsım sonuç hemen cıkıyor ve kesin sonuç bir haftalık bile olsa cıkıyor imkanın varsa git yaptır öğren :))
slm arkadaşalr ben aranıza yeni katıldım 4 aydır korunmuyorum ve adetime 9 gün var ama bende bel agrısı göğüslerimde sancı ve kasıklarımda ara ara sancı oluyo anlamadım acaba hamilelik belirtisi olabilir mii :18: çok merak ediyorum acaba var mı hamişmiyim
gittim canım ya doktor kan testi istiyorsan yarın sabah gel öğlenden sonra alırsın bugünde versen yarın alacaksın dedi bilmiyorum ya bi de şey dedi hayal kırıklığına uğramamı istemiyor galiba en iyisi aslında beklemek kan testini önermiyorum adetin en az 1 hafta geçmesi lazım daha erken yapmışsın idrar testini boşuna canın yanacak kan vereceksin bekle evde yapılan testlerde 10 gün de anca belli olur daha erken negatif çıkar her zaman zaten sabırlı olursan adetinde bukadar geçerse alacağın testin sonucuda pozitif olacaktır dedi offffff of bukadar gün nasıl beklicem ben zaten bugun adet olmam lazımdı ya benim
daha çok varya ama bu ağrılar normal mi yoksa gebelik olma ihtimali yüksek miii çok sabırsızımmmm ilginden dolayıda teşekkür ederimmhoşgeldin bende aynı durumdayım bugun olmam lazımdı hem daha gününede varmış senin benimde göğüslerim bastırınca acıyor bide sol kasığımda arada sancı oluyor idrar testi negatif çıktı bence bekle günün geçmeden yapacağın test zaten negatif çıkıyor kan testi yaptıra bilirsin
hoşgeldin bende aynı durumdayım bugun olmam lazımdı hem daha gününede varmış senin benimde göğüslerim bastırınca acıyor bide sol kasığımda arada sancı oluyor idrar testi negatif çıktı bence bekle günün geçmeden yapacağın test zaten negatif çıkıyor kan testi yaptıra bilirsin
Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?
gittim canım ya doktor kan testi istiyorsan yarın sabah gel öğlenden sonra alırsın bugünde versen yarın alacaksın dedi bilmiyorum ya bi de şey dedi hayal kırıklığına uğramamı istemiyor galiba en iyisi aslında beklemek kan testini önermiyorum adetin en az 1 hafta geçmesi lazım daha erken yapmışsın idrar testini boşuna canın yanacak kan vereceksin bekle evde yapılan testlerde 10 gün de anca belli olur daha erken negatif çıkar her zaman zaten sabırlı olursan adetinde bukadar geçerse alacağın testin sonucuda pozitif olacaktır dedi offffff of bukadar gün nasıl beklicem ben zaten bugun adet olmam lazımdı ya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?