Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saol tatlım o spermin azlıgında kullanılıyor galiba ama bizde öyle bi durum yokki o siteden incir kürünü uygulayacam bu ay hayırlısı inşallah ya ben daha 3 aylık evliyim ama eşimle beni bi görsen okadar çok istiyoruzki anlatamam hayırlısı bakalım

merhaba ben yeni katıldım aranıza. Benim 6 yaşında oğlum var. 2. bebeği düşünüyoruz ama 6 aydır olmuyor. Bu ay baya ümitlenmiştim adetime 5 gün var ama adetten önce rahimden hava geliyordu bu gün yine aynısı oluyor herhalde yine adet olucam. ilk hamileliğimde dikkat etmemişim acaba gebelik oluncada hava gelmesi olabilirmi. benim bildiğim adete yakın rahim ağzı açılıyo buyüzden oluyo gebelikte kapalı oluyomuş bu doğrumu bir fikri olan varmı.

merhabalar herkese. bende forumun 2 aylık takipçisiyim. bu ay hamile olma ihtimalim var. ama bugün pembemsi akıntım geldi ve daha adetimi 3 gün var normalde. acaba erkenmi adet oldum yoksa tutunma kanaması dedikleri şey bumu. bilen biri aydınlatırsa çoooook sevinirimmm.

canım bugün sabah adet oldum yaaaaa : ((( okadar üzüldümki bir araştırayım bakalım inşallah sen vesile olursun canım yaaa sen şimdi hamilemisin??

ins. caniminici yok degilim ben hamile bende yeni hapi biraktim bu ay bakalim nezaman artik nasip olur..:93:

evet adet oldugunda benimde vajina girisim baya bir aciliyor ne ilginc ama hamilelikte nasil olur bilmiyorum.

bu açıklığa ben hiç dikkat etmemiştim
şimdi ise o kadar kuru ki ne akıntı nede başka bişey
4 gün önce yüksek raflardan birine uzandım karnıma feci ağrı saplandı sonrasında ise akıntım oldu
akıntı baya devam etti daha sonra kesildi bu beni biraz şüpheye soktu acaba bebiş varda bu akıntı ondan dolayımı geldi diye
bu tip olay yaşayan oldu mu aranızda?????

benimde karnim hafif hafif agriyor kasiklarim falan ve akintim var yumurta aki seklinde bende anlayamiyorum

Acaba adet olucam onun icin mi cünkü adet oluncada ayni seyler bende anlayamiyorum cumartesi yada pazar adet olmam gerek bakalim hayirlis

benimde bu cuma olmam gerekiyor adet belirtilerim genelde hafif olur bel ağrım hiç olmaz
ama 2 gündür özellikle aksam saatlerinde belim ağrır oldu kasıklar son surat katıyor
karın ağrım çoğaldı ya adet olacam yada tuttu bu ay bakalım hayırlısı

hadi hayirlisi olsun caniminici ins. gercekten hamilesindir.

bende var ve hamileyim idrar testini nerdeyse 7 gün kala yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı var ise 3 gün kala kesin çıkıyor kızlar eminim

canım hayırlısı olsun yazıyı görünce heycanlandım benim 8 gün var adetime yapsam test çıkarmı bendede öyle batma oluyo ay alsammı yarın hayal kırıklığıda öldürüyo yaaaaa

canım hayırlısı olsun yazıyı görünce heycanlandım benim 8 gün var adetime yapsam test çıkarmı bendede öyle batma oluyo ay alsammı yarın hayal kırıklığıda öldürüyo yaaaaa

ben dün dayanamayıp yaptım yani adete 3 gün kala sonuç negatif
azda olsa üzüldüm çok umutlanmıştım bu belirtilerle kesin hamileyim pozitif cıkar demiştim
idrarda hemen belli olmuyor günün geçsin öyle yap

kızılmavi,gülse,sebebim diğer bizimkiler nerdesiniz ya,anladıımmmm sebebim hariç herkes dersine bu ay iyi çalışıyorrrrrr

arkadaşlar günaydın ben en son 3 aralıkta regl oldum 30 aralıkta tekrar olmam gerekiyordu fakat 27-28-29 aralıkta hergün birer damla kahverengi leke geldi 31 aralıkta idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı 10 ocaktada doktora gittim ultrasonda bişey göremeyince kan tahlili yaptırdı beta hcg 10000 çıktı 2-3 haftalık hamilesin dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi yalnız akşam yine 1-2 damla kahverengi leke geldi çok korktum. şuan bişey yok ama hala korkuyorum ya kanama başlarsa diye ( böyle bişey yaşayan varmı ?

korkma canım, o yerleşme kanamasıdır,çok gelmediğine göre,ağrın var mı peki

korkma canım, o yerleşme kanamasıdır,çok gelmediğine göre,ağrın var mı peki

cnm akşam biraz belim ağrıdı karnımın alt kısmıyla birlikte adet olacakmışım gibi yarım saat sonra falan wc gittim baktım 1-2 damla kahverengi leke vardı baya korktum kanama başlayacak diye. sabah yoktu bişey gerçi ama yinede tedirginim. doktorumu arasam mı acaba?

30 unda adet olmalıydım diyosun,günün geçmiş, hamilesin,doktora sor o zaman yerleşme kanaması adet dönemine yakın veya o günlerde olur diye biliyorum,sakin ol ama herşeyden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…