benı duyan varsa bısey sorucam benım sol kasıgımda agrı var vede acayıp akıntım var.. goğüslerimde hassasıyet var..adetıme4 gun kaldı..acaba test alsam cıkarmı..bıde bunlar belırtımı cevap verın lutfen
kızlar maalesef bende dün kırmızı kart gördümbi dahakine inş ilk denemden çokta umutlu diildim zaten
kızlar maalesef bende dün kırmızı kart gördümbi dahakine inş ilk denemden çokta umutlu diildim zaten
Hiç üzülme gulse84 cüm önümüzdeki aya inşallah , bu ay nedense hepimiz psikolojik hamilelik yaşadık belirtilerimiz hep aynıydı :)) Bu ay çok çalışalım bari, ben ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum , aranızda kullanan oldumu ?
kızlar merhaba :) Var mı yeni hamişlerimiz ?
Kızıl_mavi; canım senin kaçıncı denemen? ve daha önceden hiç hamilelik geçirmiş miydin ?
cnm üzülme çalışmalara devam başaracağız :) bir de ne kadardır evlisin ve ilk denemem demişsin daha önce korunuyormuydun
slm ben daha yenıyım burda ve ne zamndan beri takıp edıorum burayı ve cok bılgılenıorum..ben 6 aylık evlıyım..eşimde bende cok ıstıoruz bebek olmasını ılk gunden beri korunmuyoruz fakat olmuyoo 6 aydan beri adet olunca aglıorum..nese hayırlısı dıyelım.ben en son 17 aralıkta adet gordum ve her ay duzenlı adet goruyorum.ama bu ay cok farklı kasıklarım ve belım cok fena agrıoo sankı adet olucakmısım gıbı goguslerımde sıskınlık var ve cok acıoo..dun kan testı yaptırdım ve bugun sonuc aldım negatıf degerım 1.2o cıktı doktor adetıne daha var adetını bekle dedı ama ben cok sabırsız oldugum ıcn dayanamadım fakat cok uzuluorum ya bu ayda adet olursam lutfen cvp verırmısınız.cok uzuluorum hayırlısı olsun dıorum ama yınede takıorum kafaya ..allah ısteyen herkese hayırlısını versın dıorum
miyaba kızlaaaaaaaaaarrrrrr
aaaaa bütün bizim kızlar buradaymış.
miyaba kızlaaaaaaaaaarrrrrr
aaaaa bütün bizim kızlar buradaymış.
cnm inş hamilesindir diye umut ediyorum. ben de 5,5 aylık evliyim daha önceleri geri çekme yönetmi ile korunuyorduk. ilk kez aralık ayında bebek istediğimiz için korunmadık. ben hemen hamile kalırım sandım ve olmadım. demek ki bu hemen isteyince olmuyormuş. dikkat edilmesi gereken pek çok şey varmış. sabır da bunlardan biriymiş. sen 6 aydır korunmuyorken bu zamana kadar netice elde edememişsin. ama inş bu sefer hamilesindir. belirtilerin burada takip ettiğim arkadaşların ve hamile kalanların belirtilerine çok benziyor.ben hemen yıkılmıştım. ama anladım ki hemen olmuyormuş.şimdi regl oluyorum. önümüzdeki günler içerisinde çalışmalar başlar. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.
Kızlar selam ne var ne yok bugün sizde ? Herkesin morali yerindedir umarım.
çok çalışıcaz artık bu ay cnm napalım :) daha yeni evliyim 4. ayımızdayız eşim korundu yaklaşık 3 ay bu ay korunmayı bırakmıştık ama kısmet olmadı
gelecek aya inşaallah,ooo sende daha çok yenisin bebeğim,ne bu acelen,olur olur merak etme.kızlar maalesef bende dün kırmızı kart gördümbi dahakine inş ilk denemden çokta umutlu diildim zaten
evet canım bende o bahsettiğin kürlerden soğan kürüne başladım yeni.bugün 2,günümdeyim ve şu an içiyorum soğan suyumuSelam Candascım ben iyiyim sen nasılsın ? Bizim 3.denememiz adamakıllı olan :)) 9 yıl önce bir kürtajım olmuştu ama olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum onun.Bu ay da çok çalışmamız lazım.Kızlar bazı kürlerden bahsediyo etkili olabilecek hangi kür var sen uyguladınmı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?