- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Sen gitmedinmi doktora yamukprensescim hala ağrın varmı çok ? Ay inşallah güzel şeyler çıkar sonunda da hepmizi mutlu oluruzz moral olur bizede.
Biz 4 aydır deniyoruz canım ama son 2 ay yumurtlama günlerinde düzenli çalıştık.Benimde dün sol bacağımda ağrı vardı bugünde kasığımda acaba psikolojik mi yaşıyoruzz bunları :))
Biz 4 aydır deniyoruz canım ama son 2 ay yumurtlama günlerinde düzenli çalıştık.Benimde dün sol bacağımda ağrı vardı bugünde kasığımda acaba psikolojik mi yaşıyoruzz bunları :))
yok canım regli olunca gitmedim doktora,heralde regliyken hamile değilmişimdir.üstüne gördüm desem biliyorsun 1 gün önce kan değerim 0,61'di.seninki gibi bir değerim olsaydı şüphelenirdim ama kesin ben,m bu ağrılardan kötü işey çıkacak,yoruldum artık.bide sana bişey sorcam,sorması ayıp olmasın eşinle ilişkiye girerken vajinanın sol tarafı hafif acıyor yada batıyor gibi oluyormu,benim öyle oluyorda ondan sordum.ufak bir yaram vardı acaba omu büyüdü,offfff
canım neden seninle benim yaşadıklarımız birbirine çok yakın,bazen kendimi okuyorum gibi geliyor
4 aydırmı,oooo sen yenisin canım,dur bakalım ilk sefer için doktorlar 12 ay müddet veriyor,mesela ben 8.ayımda hamile kalmıştım,üstüne bu kadar düşme canım olacak inşaallah.
canım özele gidiyorum ben ama doktordan sıra almak,orada hastanedeki gibi sıra beklemek,o spekülümle bacaklarımın altından bakılması beni artık deli ediyor,hiç gitmek istemiyorum,dur bakalım cesaretimi toplarsam giderim,çünkü bu ay çok enteresanlıklar yaşıyorum,önce iki adet arasında hafif pembe akıntı,sonra hep düzenli olan reglimim gecikmesi ve hiç olmayan kasık ağrıları.enerjimi toplayıp gitmem lazım sanırım.
niye ya yaşın kaçki,benim 30,asıl yaşı geçmek üzere olan benim,of neyse düşünmek istemiyorum kızılmavicim,inanıyorum ben ikimizinde bebişi olacak,hatta sen benden önce hamile kalacaksın,sonrada ben ama ben biraz zor hamile kalıcam ve zor bir hamilelik geçireceğim ama bebişimede kavuşucam,inanıyorum canım ama sanırım çok uğraşmam gerekiyor.
Yaşım 35 yamukprensescim :)) Ama ümidmi yitirmedim daha inşallah olacak bu iş.Senin öngörülerin iyimidir baksana geleceği görmüş gibi yazdın :))
ben doğum konrtol hapını temmuz ayında bırakmıştım ve aralık ayına kadar her ay aynı stersi yaşadım acaba mı diye ama hep tek çizgi ile hüsrana uğradım ama bu ay mucize oldu çift çizgi kan değerlerim yükseliyor.Doktorum dediğine göre 5 haftalık hamileyim umarım herkesin gönlüne göre verir Allah
gerçekten ya sanki fala bakmışımda okuyorum gibi yazmışım,yok bebeğim öyle hissediyorum sadece,en azından ben çok uğraşacağımı biliyorum.neyse bugün girmemişsin daha buraya,ne yaptın yaptırdınmı bugün kan testi,yaz hemen,hadi öptüm,muckkk
kimsecikler yok ya nerdesiniz bayanlar kizil_mavi sende yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?