Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

umarım canım zaten çok zor olursa iş falan umrumda değil çıkış saatlerimiz beni biraz korkuyor dinleme açısında çünkü ciddi anlamda uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum 2 makina çamaşır var ütülenicek 2 gündür ben onlara onlar bana bakıyor ..
gittiği yere kadar gider gidemediği yerde istifa ederim bende

bende çıkıyorum kızlar...akşam 7 gibi hastanede olucam..eve döner dönmez sonuçları paylaşırım...bana şans dileyin nolur...:)
bebek yoksa da kötü bişiler çıkmasın diye :)
iyi akşamlar herkese..

Bol şans canım. Güzel haberlerini bekliyoruz, yaz bize ...

kızlar ...yine ben :):)
işten çıkmama 5 dk var..çıkmadan wc gidiim dedim heyecandan :)
ama ne göriimm..kahverengi bir akıntım olmuş...
neden böyle olur anlamıyorum..gelmez gelmez insan acaba mı der..tam gidicekken ya da gidip dönersin o zaman olursun...
gerçi akıntı mı yoksa adet mi başlıyor anlayamadım ama bu akşam gitmem artık hastaneye..sabah ola hayrola diyorum :)devamı gelmezse giderim artık..
umarım devamı gelmez ya heves etmiştim bende ...
sonra görüşürüz kızlar hoşçakalın ...

sakın bu yerleşme kanı olmasın....

Öncelikle tebrik ederim seni bblau , umarım sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyaya.Bu arada yazılarınızı okuyorum da benimde kafama takıldı şu geç döllenme olayı.Benim reglimden bir önceki gün 5.78 çıkmıştı beta hcg ertesi günde regl oldum, bu değer neden çıkarki bu kadar regl olucaksam,yoksa hala bir hamilelik ihtimali olabilirde üzerine mi adet oldum acaba kafam karıştı biraz.Bende inandırmak istiyorum ya kendimi hamile olduğuma :))

iyiaksamlar.3günüm ama adet olmadim henüz.sadece belim ve kasıklarım agrıyo.buda belirtidenmi sayılır bilemiyorum

allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım inşaallah sana,bebeğini alırsın en kısa zamanda kucağına,iyi temenniler için teşekkürler.

önemli değil canım,artık acılarım biraz daha azaldı.neyse bu arada seni takip edicem canım.

kızlar ben hala bekliyorum bakalım. yarın son gün ayın beşi bakalım neler olucak bi hafta önce evde yaptığım test negatif çıkmıştı bakalım ne olucak negatif biraz umudumu kırmıştı ama
canım adetinin olması gereken gün bile kan testi bazen negatif veya sınırda çıkabiliyorken evde yaptığın idrar testinin negatif çıkması seni umutsuzlandırmasın.

ahhh canım senmi benmi,adetim bitmesine rağmen hala kasık ağrısı çektiğim için bende acaba diyorum ama hiçte ihtimal vermiyorum ama senin değer yüksekti al bir tane idrar testi bak bakalım,bellimi olur.

canım,ben kürtaj olalı yani bebişi kaybedeli diyelim biz buna 10 ay kadar oldu.6 mart 2010 oldu bu olay ve eşimle 3 ay korunduk.haziran gibi korunmayı bıraktım ama hala hamile kalamadım.yani bu ay 7. ayımdı sanırım.neyse geçen hamileliğimde 8.ayımda hamile kalmıştım,bellimi olur belki bu senede 8.ayımda hamile kalırım,umut ya,bitmiyor işte....

canım ara ara sanada bakıyorum,üzülme yalnız değilsin,bu ay ne olduysa herkesin reglisinde bir gecikme oldu ve hepimizzde ertesi gün doktora gitmeyi düşünürken aniden regli olduk.mesela ben,kızılmavi ve bir arkadaş daha vardı sanırım unuttum şimdi.neyse sen bekle bakalım,sabah tam gelmezse gidersin doktora .

Son düzenleme:

yamukprensescim naber yine kaçırdım senii koca evde olunca giremiyorum pek :)) Ya ben de senin gibiyim regli biteli kaç gün oldu ama sağ kasığımda bir ağrı var acaba miyomum la ilgilimi yoksa başka bişey mi bilemedim.Keşke bir mucize olsa da başka birşey çıksa.

Bugün aklımdan geçmedi değil bir kan testi daha yaptırmak ama hiç de başka belirti yok ne mide bulantısı ne tiksinme kokulardan, sadece hafif kasık ağrısı.Kafamı da fazla yormak istemiyorum ama bir doktora gitmeyi düşünüyorum genel kontrol için.

kızıl mavi canım sende miyommu var?eğer varsa bu hamile kalmanı engeller bunu biliyormuydun?

kızıl mavi canım sende miyommu var?eğer varsa bu hamile kalmanı engeller bunu biliyormuydun?

Evet canım sağ tüplere yakın ama doktorum dedi ki tamamen tıkamıyo tüpleri dedi eğer hamile kalamazsan ondan şüpheleniriz dedi hemen alma taraftarı diil rahime zarar vermesin diye.

Sen gitmedinmi doktora yamukprensescim hala ağrın varmı çok ? Ay inşallah güzel şeyler çıkar sonunda da hepmizi mutlu oluruzz moral olur bizede.

anladım canım,sen ne zamandır deniyordun canım ben bunu kaçırmışım,off kızılmavi nedir bizim bu çektiğimiz ya,benim aşırı derecede kasık ağrım var hemde iki tarafta bacağıma vuruyor.b,rde sürekli uykum var,ama yeni reglim bitti,doktora gitmekte istemiyorum.

Biz 4 aydır deniyoruz canım ama son 2 ay yumurtlama günlerinde düzenli çalıştık.Benimde dün sol bacağımda ağrı vardı bugünde kasığımda acaba psikolojik mi yaşıyoruzz bunları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…