benim ilk değerim 30 du 2 gün sonra 81 oldu pazartesi 188 oldu yarın sabah tekrar kan vericem hayırlısı bakalım
doktorun ve sonuca göre 5 haftalık gözüküyor hayırlısı
yarını bekliyorum cnm sabırsızlıkla. yarın olmazsam iş çıkışı alıcam idrar testi. umarım yarın olmam
neee!!iki günde bir gidip kan mı veriyosunuz
ben bu akşamkini nasıl vericem onu düşünürken :)
tebrikler valla :)
Yalnız kanda belli bir eşik seviyeye çıkmadan idrara çıkmıyor. Eğer kesin sonuç almak istiyorsan, kanda baktırmanı öneririm.
Canım nasılda güzel yazmışsın valla duygulandımİnş meleklerimiz çok bekletmeden gelsin be arkadaşım...
inş güzl haberlerle gelirsin canım..
canım sen kaç ay evvel kürtaj oldun? Kaçıncı denemen şimdi ?
ağırır ağırır, inş bebek ağrıtıyodur :)
arkadaşım 4. gecikme güünde test yaptı negatifti, ertesi gün ısrarımızla kan verdi, bebeği oraya saklanmış mğer :) seninde öyledir inş.
Canım bende şuan ondan şüpheleniyorum, nasıl şuan kanaman?Benimde adetim dün başladı güya ama hiç yok denecek kadar az, ağrımda yok, rengi bi tuhaf.Dr. da bu aya yüksek ihtimal hamielik olur dediği için şüphelerim var, yada inş bu az kanama kist vs gibi bişeyin habercisi değildir.Bende kan verdim garanti olsun diye, dr alttan muyane edeckti şuan istemedim.Kandan zaten belli olur bişey varsa alttan baktırcam mecbur.
hadi hayırlısı inş.
Ne zaman kan testi yapmaya başladın canım.
Benim de 5,69du, 2 gün sonra 25,36 oldu.
Yarın tekrar yapacağım.
ahh canım ya..küçücük daha..ne güzel bir histir...ben de istiyorum galiba:)
ahh canım ya..küçücük daha..ne güzel bir histir...ben de istiyorum galiba:)
alakasız olacak biliyorum ama kan testini ne kadara yaptırıyorsunuz ve test sonucuna kadın doğumcu mu bakıyor? ve bunun için ayrıca bir ücret alıyor mu?
çok özür dileyerek bir sorum daha olacak..:)
ne kadar zamanda verirler sonucu..ben akşam 7 gibi anca gidicem hastaneye..çok bekler miyim diyorum..
alakasız olacak biliyorum ama kan testini ne kadara yaptırıyorsunuz ve test sonucuna kadın doğumcu mu bakıyor? ve bunun için ayrıca bir ücret alıyor mu?
yarım saat 40 dk içinde veriyorlar canım
umarım beklediğin sonucu alırsın
ben ilk tahlili 30 aralıkda verdim adetim 26 aralık olması gerekiyordu daha sonra 2 günde bir tahlil verdim. şimdi durumum bu 188 oldu değerlerm eğer bi sorun olmazsa bu şekilde artarsa sanırım cuma yada en geç pazartesi keseyi görebilirim diye düşünüyorum
Ben de 2 saat içinde alıyorum canım. İnşallah tüm bekleyenler istediği sonuçları alırlar...
ah canım yaa...daha çok korktum şimdi...işallah net sonuç alırım o zaman ne diim :)
ama ihtimal bile olsa değer yaa..çok mutluyum sizin adınıza..güzel heyecanlar bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?