Öyle yapıcam canım çok teşekkür ederim cevabın içinEvet çizgi var.. bazen erken gebelik testi yanıltıcı oluyor kaset test yapın diyor buradaki arkadaşlarbence imkan varsa kan verin kesin çözüm
yapma test bekle :) ben yaptım bişey çıkmadı :)Merhaba hanımlar benimde bat 6 Haziran daha 10 gün var adete ama hiç geçmiyor zaman erken gebelik testi bile çıkarmaz dahabenim gibi bata 10 gün olan var mıdır acep
Ne zaman yaptin test bat ne zamanyapma test bekle :) ben yaptım bişey çıkmadı :)
Darısı başıma canim dua etBen adetten 4 gun once falan sık cıkmaya basladim enfeksiyon falan yoktu bende. Adet gunu test yaptim idrarda pozitifi gordum zaten asiri gaz vardi bende bide cok inceden mide bulantisi
Akşam canım 8 de falanHurremmsultann kan verdini mi canım
merhaba hayırlı olsun öncelikle :) belirtileriniz ne zman başlamıştı acaba?Mrb arkadaşlar bende uzun zamandır formdaki bu ve benzer konuları takip ediyorum, bir senedir hamile kalmak istiyordum ,herhangi bir sorunumuz yoktu ama kısmet simdiyeymis, hemen belirtilerimden bahsetmek istiyorum ,adet olacakmisim gibi hafif kasık ağrılarım oldu ve adet gunumden önceki üç gün çok basım ağrıyordu ,şişkinlik ve gaz çoktu bunlar dışında bir şey yaşamadım, en kısa sürede Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kan sonucunu aldın mı?Akşam canım 8 de falan
Insallah canim ederimDarısı başıma canim dua et
Eğer geç yumurtlama olmuşsa daha çok yenidir, o nedenle sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olurBu arada test icin en iyisi sabah idrara mi cikmak yoksa saat farketmiyor mu? Ona göre yarin sabah tekrar test yapayim.
Ya bir türlü gidemedim eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. GünKan sonucunu aldın mı?
Ya bir türlü gidemedim eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. GünHurremmsultann kan verdini mi canım
Cok tesekkür ederim.Eğer geç yumurtlama olmuşsa daha çok yenidir, o nedenle sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olur
Vardır inşallah canım var gibi duruyor :)Ya bir türlü gidemedim eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün
Valla bilemedim canım sanki aynı gibiYa bir türlü gidemedim eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün
Umarım canım ya gece 22 de yaptım bugün bideVardır inşallah canım var gibi duruyor :)
Ama düşmüyor da bilemedimValla bilemedim canım sanki aynı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?