Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım üzülme yine olur inşallah. stres yapma ki vucudun tekrar hazırlansın .
beta hcg kaç çıkmıştı , süreçten biraz bahseder misin ?
Beta hcg bat tarihinden yaklaşık 1 hafta sonra 18 çıktı, zaten kan verdiğim günün akşamına kanamam geldi.. o gün regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı, ben de saf saf herhalde yerleşiyor diye düşünmek istiyordum.. 3 gündür regle benzer kanamam var. Ancak adet kanamasından daha yoğun, pıhtı şeklinde.. Stres yapmamaya çalışıyorum ama süreç tabi duygusal anlamda çok yorucu.. Hayırlısı olsun diyorum tabi..

Kızlar bende de şöyle oldu. Uygulama indirdim doğurganlık dönem ve yumurtlama dönemini takip ettim o tarihlerde değerlendirdik eşim geceleri görev olduğu için iiki güne bir ilişki oldu.yumurtlama dönemi de bittikten sonra 3 4 gün sonra belirti olmaya başladı anlam veremedim vücudumu iyi tanıdığım için degsiik birşeyler oluyor kim ne derse desin bir kadın hissediyor bence vücudum da batmalar oluyor kasiklarim batıyor ara ara ama bu sürekli böyle devam etti tabi adete 10 gün kala göğüsler şişmeye başlıyor agiriyor adete 6 gün kala test yaptım çizgi çıkmadı tabi tek çizgi dedim umut yok koydum masaya 3 saat sonra bir çizgi belirti testin üstünde yazıyor ama geçersiz diye ama inanmayın kızlar olabiliyor yani bazen geç çizgi çıkınca neyse sonra bir gün sonra gittim erken gebelik testi aldım tabi yaptım onda da çok silik bir çizgi çıktı daha sonra da dedim hamileyim çok sevindik falan filan .karnım batıyor dönemiyorum yatarken sağa sola bir ağırlık hissediyor insan.kramplar giriyor ama benim gibi saf tabi temizlikte yapıyor bu sürec sürekli çamaşır suyla wc yıka şu bu ağır şeyler kaldır. Neyse testen iki sonra gittim sağlık ocağına 17 çıktı değer bir kac gunluk hamilesin dedi Ama nasıl seviniyoruz .tabi ki ben vucudumu biliyorum göğüsler sis meme uçları değişiyor ama hafiften bu bütün belirtiler kayboluyor dedim kesin ters giden birşeyler gece gece acile gittim tekrar kan verdim 33 çıktı yok ya dedim bu kimyasal dedikler şey galiba dedim daha hayatımda böyle şey duymadım taki başıma gelene kadar zannediyoruz ki ilişkiye girdik hamile kaldık zannediyoruz yokmuş öyle bir dünya. Neyse zaten doktoruma gittim doktorumda zaten 18 e geri düşmüştü belli oldu kimyasal olduğu zaten. Ağladım ağladım ..sonra geçen ay hangi tarihte adet olduysam 20 sine başladı kimyasal düşüğün kanaması 3 gün yoğun sonra ki günler hafif ama sancılı oluyor 6 gün sürdü bitti çok şükür de ama işte denge bozuluyor... sonuç olarak çıkarttığım dersler kızlar birincisi kesinlikle emin olmadan eşin dahi olsa söylemeyecekmişsin ikincisi kendini dinlemeyecekmissin üçüncüsü de kesinlikle gidip iki güne bir kan vermeyecekmişsin çünkü sonrası ağır şeyler oluyor kan azalıyor başka hastalıkları ortaya çıkarıyor panik atak gibi mesela . Dördüncüsü adetin en az 3 gün 4 gün geçmeden test dahi yapmayacakmissin insanı taktiriyor yıpratıyor vs bu süreç te kpss çalışıyordum en az 1 ay kpss çalışamadım 1 ayim kayıp oldu gitti ve cok pişmanım kafama taktığım için ben yaptım siz yapmayın diye fikir olsun diye yazdım herkese bol şans

Hamile miyim bilmiyorum ama bazi seyler var tabi yumurtlamayi degerlendirdik. 5 6 gun sonra sirtimi duvara yaslamis comelik durumda dururken kisagimda pit pit bir sey attigini hissettim daha erken dedim umursamadim bu arada memisler buyudu bence suan hala buyukler ve hafif hassasliklari var. Ilkkez bu ay yumurtlamadan sonra ki iliskilerde beyaz sut gibi akintim oldu bu bir belirti mi bilmiyorum ama bende bu ay ilkkez oldugu icin yaziyorum. Bat 7 haziran 3 haziran gecesi koyu bir akintim oldu o gece uyku sorunu yasadim yatakta donup durdum nedensiz belkide bebek muhabbetini kafaya taktim 4 haziranda kahverengi lekelenmeye dondu ve ayni gece kanla karisik leke geldi bugun 5 haziran sabah kahverengi lekem oldu ama suan o da yok 2 gecedir uykum asiri geliyor. Pazar gunu ya adet olmiycam ya da erken adet oluyorum hayirlisi umarim Rabbim isteyen herkese verir.

Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim kucagimizi bos birakmasin

Merhaba arkadaşlar geçenlerde belirtilerimi yazmistim 1 hafta gecikmeden sonra adet oldum hemde çok ağrılı ve kanamalı ne yalan söyleyeyim sevindim çünkü planlı gebelik değildi ve ben röntgen tomografi bir ton ilaç kullandım neyse asıl mesele bir haftadır sütüm geliyordu dün arttı baş dönmem mide bulantım ve karnımda damar gibi atmalar var tekrar test yaptım pozitif hiç böyle bişey olurmu başına gelen varmı yani bildiginiz adet oldum yoğunluğu ağrısi çok şaşkınım eşim akşam kan vermek için goturcek beni

Bende hasta olucam canım beş gün var ama belirtim az var normalde benim çok sancı çekmem lazım önden am oda yok göğüs hasasiyeti yaşıyorum ilk defa akıntım bir kere geldi arda geliyordur ben anlamıyorum galiba bel ağrısı yaşıyorum kasığıma besdk batma oldu çok tuhaf hissediyom galiba belkide hasta olurum bende hiç sanmıyorum istemiyorum zaten inşallah sen olursun canım

Merhaba, yumurtlamamın 11.günündeyim,bat 9 haziran. Birkaç gündür kasık ağrısı, anlık baş dönmesi göz kararması gibi şeyler yaşıyorum fakat hamilelik beklentisi olduğu için psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Test yapmaya da korkuyorum tek çizgi görürüm diye. Böyle bir bekleyişteyken bugün eşim ön dişlerimden birinde büyük bir sarı leke farketti, aynada baktım ben de şaşırdım yoktu çünkü, ağız bakımıma önem gösteriyorum nasıl olur derken sonra aklıma hamile miyim diye bir şey düştü İnternetten baktım hamilelikteki hormon artışı yapar diyor, sizce bu bir belirti olabilir mi gerçekten yaşayan var mı?

Tam 8 yıldır bu sayfayı takip ediyorum. Bende çok çocuk isteyen bir kadındındım. Buradaki bütün belirtileri sürekli okudum durdum kendimde aradım ama hatta var kesinlikle bu belirtiler bende de var dediğim zamanlar hamile değildim. Burada bazı hamile arkadaşlarımız belirtilere takılmamak gerektiğini söylemiş. Ama benim burada okuduğum ve etrafından duyduğum en etkin faktör göğüsler dediler. Benim adete yakın bazen şişer acır bazen hiçbirşey olmazdı. Eğer birgün buradaki yazılanlar gibi göğüslerim şişerse hamileyim diyecektim. Ama geçen gün gün çift çizgiyi gördüm. Ve hiçbir belirti olmadan. Ne göğüsler ne adet ağrısı. Hatta benim normalde alt karın bölgem ve yumurtalaıklarımda ağrı olurdu doktorlar sürekli hiçbirsey yok derdi. Bu ayda aynısı oldu sürekli ağrı. Sadece adetr 3 4 gün kala ara ara sol yumurtalığımda ağrı oluştu ama anlık birden girip çıktı ve geçti bir kaç defa oldu bu. Ve bende süt kesiği gibi kokusuz kaşıntısız acısız bir akıntı geldi. Baya yoğun ve çok. 1 defa oldu sonra normal süt beyaz akıntıya döndü. Adet günü test yaptım ve hemen çizgi belirdi inanamadım tekrar gidip daha pahalı elektronik testlerden aldım direk hamile yazdı ve haftayı bile söyledi. Almanyadayım bu yüzden hala doktora gidemedim. Ama iş çift çizgi görmekle bitmiyormuş. Şuan acaba var mı acaba yok mu özellikle dış gebelik beni korkutuyor. Umarım başıma gelmez. Sanırım hamile kalmaktan ziyede asıl stres ve endişe şimdi başlıyor. Hep derlerya akışına bırakın zorlamayın ve ben asla akışına bırakamam haklıymış insanlar akışa güvenmek en iyisi

Mwrhabalar dün 3 4 damla kahverengi akıntım
gelince şüphelendim ve test yaptım adetğma 4 gün var alttakini akşam üstekini sabah yaptım ne diyorsunjz bu dırumu yaşayan var mı

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Bende aynısını yaşıyorum. Takipteyim

Kan ve lekelenmeler oldumu sizdede kaç gündür ağrı çekiyorum oldum diyorum yok

Takvime göre yarın reGl olmalıyım. Ama dün lekelenme başladı. Önce açık pembe sonra kahverengi oldu ama çok çok çok az. Bugün de sadece 1 damla oldu daha yok. acaba yarın başlaması gereken regl öncesi durum mu diye temkinli yaklaşıyorum. Kendimi heveslendirmek istemiyorum çünkü alt karnımda hafif sancı da var gibi sanki regl olacakmışım gibi. Bilemedim ama değilim bence.

Bende öyle oldu ama testlerde negatif çıkınca umutlanmak istemiyorum doktor bir hafta sonra yine gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…