Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Slm canm asa bende kadirlidenim. Tilani duymuştum. Benm büyük ablam gitmişti. Beşyil bebeği olmadı. Oraya gittikten sonra olmuştu. Ablamın eşine öneride bulunmuştu. Yengeç sütü içeceksin diye. Ablamın cidden bebeği oldu. Rabbim. İsteyen herkese versin.seninde olur ins canm.

Bir kızım var 2 kimyasal geçirdim, en büyük belirtim diğerlerinden farklı olarak adetime 8 9 gün kala başlayan gece bacak ağrısı, o kdr çok ağrıyor ki üst bacağım, ve sonra kabız oluyorum, normalde kabız olmam, o kadar düzen li bağırsaklarım, ben ordan anlıyorum.. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı, 5 gün kala 5tl lik test yaptım çok silik çıktı.. 4 gün kala yani bugün gene 5 TL lik test yaptım daha düzgün bir çizgi çıktı.. Kabızlık bel ve kasık ağrısı yapıyor ordan anladım ve test yaptım

Yengeç sütü mü o ne kuzum.nerde bu yer tam olarak

Üstüne görme nasıl olur olur benim hafif kahvemsi gibi akıntım oluyo bilenler yardımcı olabilirmi genelde sorduğum şeylere bu sayfada cvp verilmiyo nedense

Ben ilk hamileliğim de gözümü açamıyodum mecburi ihtiyaçların da sadece ayakda oluyordum başka da bi belirtin yoktu hayırlısı olur hakkınız da inş

Ben de çok şey duydum canım Tılan hakkında. Gezmeye gitmiştik Kadirli ye oraya da uğradık bakalım kül verdi bize de bakalım kısmet bi Umut Ama işte yengeç sütünü ilk defa duydum

Merhaba kızlar; bebek düşünüyoruz ama eşimin mesleğinden dolayı fırsatımız çok mümkün olmuyor iki senedir bebek istiyoruz doktora gittik ikimizdede bir sorun yok.bu ay çok bel ağrım var adetimede 7gün var daha ve ağzımda metalik bir tat var üç gündür beni mahvetti akıntımda yoğun hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı? Test yapmak istemiyorum negatif çizgiyi görmekten bıktım artık psikolojimi bozmak istemiyorum

Çok erken test yapmak için. Bekle bence .rabbim de verir ins.

Canım en az 4-5 gün geçtikten sonra yap çünkü ozaman da silik çıkıyor ama en azından ikinci çizgi silikte olsa belli oluyor

Kızlar ben 3 ay önce doğum yaptım eşimle geriye çekme yöntemi ile korunmuştukama tam korundukmu emin değilim riskliymis hamile kalma riski çok yükselmiş böyle korunmada 19 ekim 2019 da doğum yaptım 40 gün kanamam sürdü ve o günden sonra adet hic görmedim halsizlik yorgunluk hafif mide bulantısı bas dönmesi çok yemek yemeye başladım karin ve kaşık ağrısı var acaba hamilemiyim eczaneden test alsam çıkar mi acaba net belli olur mu ?

merhaba benim yengemde dogum yaptiktan sonra hemen hamile kaldi ama bebek 4 aylikken karninda hareket etmeye baslayinca farketti dogumdan sonra bir kere adet olmus sonra daha olmamis ama yeni dogum yaptigi icin olabilir diye dusundu o yuzden suphelenmedi bence test yapin erkenden farkina varin varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…