Slm canm asa bende kadirlidenim. Tilani duymuştum. Benm büyük ablam gitmişti. Beşyil bebeği olmadı. Oraya gittikten sonra olmuştu. Ablamın eşine öneride bulunmuştu. Yengeç sütü içeceksin diye. Ablamın cidden bebeği oldu. Rabbim. İsteyen herkese versin.seninde olur ins canm.Merhaba kızlar, bir buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz olmuyor doktor kontrollerinden geçtik falan sıkıntı yok . Haftasonu Kadirli ye gezmeye gittik orada Tılan Ocağı vardı oraya götürdüler bizi ben pek inanmıyordum gittik bi kalabalık bi kalabalık görseniz ancak inanırsınız neyse sıra bekledik bi Aile girdi arkasından biz girdik odaya bize sordu neyiniz var diye bebek istiyoruz olmuyor dedik doktora gittiniz mi ne dedi, kaç yıllık evlisiniz falan diye anlattık her şeyi bi kağıda dua yazdı beline bağla sadece banyoda Çıkar sonra tekrar bağla dedi tamam dedik. Sonra biz girmeden önce içeriye giren aile çocuklarını okutmaya gelmiş sürekli korkuyor dediler ona da dua yazdı bide kadın şey dedi hocam ismini siz ezanlamıştınız kulağına muska da evde duruyor dedi hoca da tekrar çocuk istiyorsan yine bağla beline duayı dedi kadın da tamam dedi. Biz çıktık odadan.
Belime bağladım duayı bakalım sonucu yazarım size
Yengeç sütü müSlm canm asa bende kadirlidenim. Tilani duymuştum. Benm büyük ablam gitmişti. Beşyil bebeği olmadı. Oraya gittikten sonra olmuştu. Ablamın eşine öneride bulunmuştu. Yengeç sütü içeceksin diye. Ablamın cidden bebeği oldu. Rabbim. İsteyen herkese versin.seninde olur ins canm.
Kadirlide savrun cayi var.ordan toplayiktilar.sanırım.coook sene oldu ama.18 yıl kadar. Enişte için demişti.ablamda sorun yoktu cnm.Yengeç sütü müo ne kuzum.nerde bu yer tam olarak
Yengeçin sütü olmaz ki kuzum.bide bu adam hangi ildeKadirlide savrun cayi var.ordan toplayiktilar.sanırım.coook sene oldu ama.18 yıl kadar. Enişte için demişti.ablamda sorun yoktu cnm.
Cook yıllar önceydi 18 yıl vardır. Kadirli in tlan denen koyundeYengeçin sütü olmaz ki kuzum.bide bu adam hangi ilde
Ben ilk hamileliğim de gözümü açamıyodum mecburi ihtiyaçların da sadece ayakda oluyordum başka da bi belirtin yoktu hayırlısı olur hakkınız da inşİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Ben de çok şey duydum canım Tılan hakkında. Gezmeye gitmiştik Kadirli ye oraya da uğradık bakalım kül verdi bize de bakalım kısmet bi UmutSlm canm asa bende kadirlidenim. Tilani duymuştum. Benm büyük ablam gitmişti. Beşyil bebeği olmadı. Oraya gittikten sonra olmuştu. Ablamın eşine öneride bulunmuştu. Yengeç sütü içeceksin diye. Ablamın cidden bebeği oldu. Rabbim. İsteyen herkese versin.seninde olur ins canm.
Osmaniye nin Kadirli ilçesi canım .Yengeçin sütü olmaz ki kuzum.bide bu adam hangi ilde
Kizmet canm. Rabbim verir ins sanada. İsteyen herkese.Ben de çok şey duydum canım Tılan hakkında. Gezmeye gitmiştik Kadirli ye oraya da uğradık bakalım kül verdi bize de bakalım kısmet bi UmutAma işte yengeç sütünü ilk defa duydum
Çok erken test yapmak için. Bekle bence .rabbim de verir ins.Merhaba kızlar; bebek düşünüyoruz ama eşimin mesleğinden dolayı fırsatımız çok mümkün olmuyor iki senedir bebek istiyoruz doktora gittik ikimizdede bir sorun yok.bu ay çok bel ağrım var adetimede 7gün var daha ve ağzımda metalik bir tat var üç gündür beni mahvetti akıntımda yoğun hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı? Test yapmak istemiyorum negatif çizgiyi görmekten bıktım artık psikolojimi bozmak istemiyorum
Amin canım inşallahKizmet canm. Rabbim verir ins sanada. İsteyen herkese.
Canım en az 4-5 gün geçtikten sonra yap çünkü ozaman da silik çıkıyor ama en azından ikinci çizgi silikte olsa belli oluyorKızlar merhaba. Bu gebelik testim. Hayalet çizgi dediğimiz ikinci çizgi bu kadar belirsiz olsa da sayılır mı yineyoksa ben diskalifiye mi oldum yine. Adetim bir gün geçti, vajinal mantarımda var. Sizce burda var mı bir şey. Yorumlayın lütfen
merhaba benim yengemde dogum yaptiktan sonra hemen hamile kaldi ama bebek 4 aylikken karninda hareket etmeye baslayinca farketti dogumdan sonra bir kere adet olmus sonra daha olmamis ama yeni dogum yaptigi icin olabilir diye dusundu o yuzden suphelenmedi bence test yapin erkenden farkina varin varsaKızlar ben 3 ay önce doğum yaptım eşimle geriye çekme yöntemi ile korunmuştukama tam korundukmu emin değilim riskliymis hamile kalma riski çok yükselmiş böyle korunmada 19 ekim 2019 da doğum yaptım 40 gün kanamam sürdü ve o günden sonra adet hic görmedim halsizlik yorgunluk hafif mide bulantısı bas dönmesi çok yemek yemeye başladım karin ve kaşık ağrısı var acaba hamilemiyim eczaneden test alsam çıkar mi acaba net belli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?