- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Ben bu ay başladım yapmaya bakalım hayırlısıSpermler 3 ila 5 gun canli kalabiliyor o yüzden kalma ihtimal var ..tabi sperm kalitesine bağlı olarak değişebilir bende 2 gün önce girdim ama olmadı tuhaf olan yumurtlama akintim da olmadı ve adetime 4 gun var dün yumurtlama akintim oldu.yumurtlama takibi testlerinden yapmak gerekiyor bende onu hic yapmadım
işte bazı kadınlarda bu oluyor bünyeden bunyeye degisiyor süt gelip progeston salgılandığı için vücut hamile gibi koruyor kendini.büyüklerimiz derdi süt koruyor diye.bende temmuzda düşük yaptım 3 aylık hala gogsumden süt geliyor doktor ilaç verdi onu kullanmaya başladım buda hamile kalmayı engeller demişti doktorHalen emzoriyorum ve surekli doktor emzordığın için hormonların yukseliyor ondan adetin geçiliyor olabilir dedi hormonlarını da baktırdım hepsi normal
Hayırlısı olsun canım Rabbim inşallah isteyen herkese içinde bizede nasip ederBen bu ay başladım yapmaya bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım Rabbim inşallah isteyen herkese içinde bizede nasip eder
Merhaba canım benimde adetim in üzerinden 7 gün geçti 2 gün kala kan verdim çıkmadı bugün sabah idrer testi yaptım maalesef oda negatif ama bende çoğu belirtiler oluyor sol kasıgım ağrıyor mide bulantısı gaz sancısı kabızlık kendimi yorgun hissediyorum arada baş dönmesi oluyor ama neden çıkmıyor bende anlamadımİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Merhaba canım benimde adetim in üzerinden 7 gün geçti 2 gün kala kan verdim çıkmadı bugün sabah idrer testi yaptım maalesef oda negatif ama bende çoğu belirtiler oluyor sol kasıgım ağrıyor mide bulantısı gaz sancısı kabızlık kendimi yorgun hissediyorum arada baş dönmesi oluyor ama neden çıkmıyor bende anlamadım
Mrb cnm naptın yaptın mı test sonuç neEvet canım gününde olurum m her zman hiç gexıkmez normalde ama psikolojik olarak gecikti ise bilemeyeceğim
Çok silik bir çizgi var gibiKızlar merhaba. Bu gebelik testim. Hayalet çizgi dediğimiz ikinci çizgi bu kadar belirsiz olsa da sayılır mı yineyoksa ben diskalifiye mi oldum yine. Adetim bir gün geçti, vajinal mantarımda var. Sizce burda var mı bir şey. Yorumlayın lütfen
Mavi inşallah vardır cok teşekkür ederim yorumun icinÇok silik bir çizgi var gibibence kan tahlili yaptırın en azından içiniz de rahat eder
Ne demek canımMavi inşallah vardır cok teşekkür ederim yorumun icin
Eğer hemen çıktıysa bence geçerli bir testKızlar merhaba. Bu gebelik testim. Hayalet çizgi dediğimiz ikinci çizgi bu kadar belirsiz olsa da sayılır mı yineyoksa ben diskalifiye mi oldum yine. Adetim bir gün geçti, vajinal mantarımda var. Sizce burda var mı bir şey. Yorumlayın lütfen
Çok teşekkür ederim inşallah vardır hayırlısı ve sağlıklı bir şekildeEğer hemen çıktıysa bence geçerli bir test
Bir saat sonra gördüm bu arada. Yaptım çıkmadı diye kenara koydumEğer hemen çıktıysa bence geçerli bir test
Kaç gün var regline, inşallah güZel bir sonuç alırsınBir saat sonra gördüm bu arada. Yaptım çıkmadı diye kenara koydum
Bir iki gun geçti gibi . Aşırı düzenli degil. Bazen 29 bazen 30 bazen 32. Cok belli olmuyor. Genelde 29_30 gün. Cok sağol zezeKaç gün var regline, inşallah güZel bir sonuç alırsın ☺
İnşallah canım , benim de 3 gün kaldı bakalım bekliyorum. Bence kan vermelisinBir iki gun geçti gibi . Aşırı düzenli degil. Bazen 29 bazen 30 bazen 32. Cok belli olmuyor. Genelde 29_30 gün. Cok sağol zeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?