Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben bu ay başladım yapmaya bakalım hayırlısı

Halen emzoriyorum ve surekli doktor emzordığın için hormonların yukseliyor ondan adetin geçiliyor olabilir dedi hormonlarını da baktırdım hepsi normal
işte bazı kadınlarda bu oluyor bünyeden bunyeye degisiyor süt gelip progeston salgılandığı için vücut hamile gibi koruyor kendini.büyüklerimiz derdi süt koruyor diye.bende temmuzda düşük yaptım 3 aylık hala gogsumden süt geliyor doktor ilaç verdi onu kullanmaya başladım buda hamile kalmayı engeller demişti doktor

Merhaba canım benimde adetim in üzerinden 7 gün geçti 2 gün kala kan verdim çıkmadı bugün sabah idrer testi yaptım maalesef oda negatif ama bende çoğu belirtiler oluyor sol kasıgım ağrıyor mide bulantısı gaz sancısı kabızlık kendimi yorgun hissediyorum arada baş dönmesi oluyor ama neden çıkmıyor bende anlamadım

Merhaba, bende de baş dönmesi ve sol ayakta ve kasıkta ağrı var.. adet tarihim 21 Ocak daha 1 hafta var. Bide bugün durduk yere başım döndü birde kalp çarpıntım oluyor arada bilemiyorum bekliyorum..

Mrb öncelikle aranızda yeniyim 6 ocakta aşılama yaptırdım aşılanın 7.günü beta hcg 2.0 çıktı sizce sonuç artarmı ve erkenmi yaptırdım hep 0.1 cıkardı

Kızlar merhaba. Bu gebelik testim. Hayalet çizgi dediğimiz ikinci çizgi bu kadar belirsiz olsa da sayılır mı yine yoksa ben diskalifiye mi oldum yine. Adetim bir gün geçti, vajinal mantarımda var. Sizce burda var mı bir şey. Yorumlayın lütfen

Eklentiler

• IMG_20200116_202918.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20200116_202820.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 98
Çok silik bir çizgi var gibi bence kan tahlili yaptırın en azından içiniz de rahat eder

Eğer hemen çıktıysa bence geçerli bir test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…