- 25 Şubat 2016
- 7.541
- 11.891
- 248
- 31
Hadi inşallah canım bende sık sık idrara cıkıordum unuttum onu solemeyi güzel haber ver bizeAyyyyy aynı benim belirtilerim
Sadece acı su gelmesi yok, bide bel ağrısızaten 3fıtığım var ezelden, çok sancı yapıyor ağrısı hiç geçmiyor, ayakkabı bile giyemiyorum eğilipte, o derece fenayım oyüzden o ağrıyı belirti sayamıyorum, zaten hep var çünküiştah artışı çok çok fazlalaştı bayadır bende onuda belirti diyemiyorum, ama sık sık idrara çıkıyorum çok suda içmiyorum nedendir anlamamıştım belkide belirtidir
Cnm akıntının içinde kan dedin, bendede dğn öyle geldi işte ,umarım devamı gelmez bendede, gelirsede sağlık olsun napalım
Biri de hala benim canım sayfayı okuyorum takip ediyorum ama yazasım gelmiyor hiç haber olmayınca. GEccen ay gene olmadı. Suan yumurtlama donemindeyim. Bu ay olur ihsallah ikimizindeCnm maşallah seninde kocaman olmuş bebişin, yolun yarısını atlatmışsın bile, darısı tamamına inşallah, iyisin dimi herşey yolundadır inşallah, ara ara okuyorum sizleri ama tamamınada yetişemiyorum gözden kaçanlar oluyor, rabb'im kucağına aldığın günleride göstersin inşallah sağlıkla
Banada dua edermisin bu yaşadığım son karamsar ay olsun, malum aynı dönemlerde başladık denemelere,çoğu arkadaşta sende gebe kaldın, zorluklsrı aştınız şükür stlsttınız kötü şeyleri, bikaç kişi kalmıştık biride hala benim,bi önceki sayfada yazmıştım uzun uzun, içim içimi yiyor inşallah olumlu sonuçlanır
Pazartesi vermiştim cnm, 0.3 çıktı,yazımdada yazmıştım,, ama dünkü lekelenme acaba yerleşmemi ki dedim, eğer öyleyse yerleşmeden sonra hcg yükselmeye başlıyormuş kanda, belki ondan çıkmamıştır dedim, devamı gelmezse inşallah yaptırıcam bidaha, hiç adet ağrım falanda yok, gerçi drun verdiği hapınmı etkisi acaba diyorum hani adet şikayetlerine falan iyi geliyomuş içinde öyle yazıyo, ama anlamadığım göğüs ağrısını geçirir yazıyo ama benim hiç ağrımayan göğüslerim bu haptan sonra dahada fazla ağrıdı, özellikle uçları hiç acımazdı 1haftadır resmen felaketler, elbise çıkarırken falan değince tepindiriyo acısı o derece
Aynen cnm, bende oyüzden yazamadım,hep olumsuz sonuç olunca,insanın yazasıda gelmiyor,ama burdaki mutlu haberleri okudukça bende mutlu oldum,bigün bizdeBiri de hala benim canım sayfayı okuyorum takip ediyorum ama yazasım gelmiyor hiç haber olmayınca. GEccen ay gene olmadı. Suan yumurtlama donemindeyim. Bu ay olur ihsallah ikimizindeher namaz dua ediyorum isteyenler için
Yok cnm sadece meraktan takibe gidiyorum ben, kendisi çatlıyor, tüm tahlillerim zamanında yapıldı temiz herşey, sadece geçen ay gittiğimde yumurta güçlendirici vericem onu kullan bide bakalım, bu hapla baya kadın hamile kaldı dedi, bende burda araştırdım gerçekten faydalıymış, ilk aydan gebe kalanlar çok, inşallah biride ben olurumMerhaba catlatma ıgnesı falan oldunuzmu baya erken cıkmısa sasırdım umarım bebişdir merak ettım bende☺
Yok cnm sadece meraktan takibe gidiyorum ben, kendisi çatlıyor, tüm tahlillerim zamanında yapıldı temiz herşey, sadece geçen ay gittiğimde yumurta güçlendirici vericem onu kullan bide bakalım, bu hapla baya kadın hamile kaldı dedi, bende burda araştırdım gerçekten faydalıymış, ilk aydan gebe kalanlar çok, inşallah biride ben olurum
Amin canım inşallah insan hem mutlu oluyor hemde bir hüzün sarıyor ne yalan söylim.Aynen cnm, bende oyüzden yazamadım,hep olumsuz sonuç olunca,insanın yazasıda gelmiyor,ama burdaki mutlu haberleri okudukça bende mutlu oldum,bigün bizde
İnşallah yazarız mutlu haberi diye diye geçti aylar, nasip olsun isteyen herkeze amin inşallah.
Doktorun verdiği hapın adı ne kuzum . Bana da gynositol verdi.Yok cnm sadece meraktan takibe gidiyorum ben, kendisi çatlıyor, tüm tahlillerim zamanında yapıldı temiz herşey, sadece geçen ay gittiğimde yumurta güçlendirici vericem onu kullan bide bakalım, bu hapla baya kadın hamile kaldı dedi, bende burda araştırdım gerçekten faydalıymış, ilk aydan gebe kalanlar çok, inşallah biride ben olurum
eyvahedigeldismilebende yarın adet olmam gerekıyo,korkuyorum hadı olursam yaa.2 aylık vlıyım ama bebek cok ıstıyorum.belımde ve kasıklarımda ara ara agrı oluyo.adet belırtımde böle olurdu hep.gebelıktede mı adet belırtısı olur arkadaslar
Evet bende bu ay bunu denedim bakalım önümüzdeki ay belli olur tutup tutmadığı kırmızılar gelmezseBen daha dün üye oldum siteye 3 senedir bebek istiyorum hiç bir sorun yok ama olmuyor bu ay bişey denedim sonucu bekliyorum. Ne bekliyorsun derseniz bir kaç yakınım adetten tamizlendikleri gün hamile kalmışlar bende ilk defa denedim ve ilk defa göğüslerim hafif şişti hergün hemen hemen adetmiş gibi hafif sancılarım oluyor sürekli takvime göre deneyip bir türlü hamile kalamayanlar için diyorum birde sizde öyle deneyin
İki kuzenim ve en yakın kankim hiç düşünmeden bu şekilde hamile kalmışlar inşallah bizimde olur daha fazla zaman geçmefenEvet bende bu ay bunu denedim bakalım önümüzdeki ay belli olur tutup tutmadığı kırmızılar gelmezse
İki kuzenim ve en yakın kankim hiç düşünmeden bu şekilde hamile kalmışlar inşallah bizimde olur daha fazla zaman geçmefen
Yaa ne demek sevinemiyorum modunu yüksek tut allahın izniyle herşey yolunda gider . Hayırlı olsun çok mutlu oldum adına.Eki Görüntüle 2554130 hamileyim gençler ama sevınemıorum henüz kanda120 çıktı cuma tekrar verecem
Bende öyleyim canım benımde çarpntım oluyor ama ben sulandırcı kullanıorum sanırım ondan .diğer belrtilerinde bende var hayrlısı olsnHanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 9 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ? Bir de ne tüketsem bu aralar midem yanıyor, ayrıntı belirteyim ne yersem yiyeyim bana hiç birşey dokunmazdı.
Tesekkür ederim valla cınsıyet öğrenmeye gittiğimde bıle öldğnu öğrendım oyuzden pek hevesim kalmadı inşallah bunda bole bısry yasamamYaa ne demek sevinemiyorum modunu yüksek tut allahın izniyle herşey yolunda gider . Hayırlı olsun çok mutlu oldum adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?