Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi inşallah canım bende sık sık idrara cıkıordum unuttum onu solemeyi güzel haber ver bize

Biri de hala benim canım sayfayı okuyorum takip ediyorum ama yazasım gelmiyor hiç haber olmayınca. GEccen ay gene olmadı. Suan yumurtlama donemindeyim. Bu ay olur ihsallah ikimizinde her namaz dua ediyorum isteyenler için

Merhaba catlatma ıgnesı falan oldunuzmu baya erken cıkmısa sasırdım umarım bebişdir merak ettım bende

Biri de hala benim canım sayfayı okuyorum takip ediyorum ama yazasım gelmiyor hiç haber olmayınca. GEccen ay gene olmadı. Suan yumurtlama donemindeyim. Bu ay olur ihsallah ikimizinde her namaz dua ediyorum isteyenler için
Aynen cnm, bende oyüzden yazamadım,hep olumsuz sonuç olunca,insanın yazasıda gelmiyor,ama burdaki mutlu haberleri okudukça bende mutlu oldum,bigün bizde
İnşallah yazarız mutlu haberi diye diye geçti aylar, nasip olsun isteyen herkeze amin inşallah.

Merhaba catlatma ıgnesı falan oldunuzmu baya erken cıkmısa sasırdım umarım bebişdir merak ettım bende☺
Yok cnm sadece meraktan takibe gidiyorum ben, kendisi çatlıyor, tüm tahlillerim zamanında yapıldı temiz herşey, sadece geçen ay gittiğimde yumurta güçlendirici vericem onu kullan bide bakalım, bu hapla baya kadın hamile kaldı dedi, bende burda araştırdım gerçekten faydalıymış, ilk aydan gebe kalanlar çok, inşallah biride ben olurum

Teste gore hamılesınız umarım oyledır bu kadar erken cıkacagını tahmın etmezdım bende catlatma ıgnesı oldum onun etkısı vardır dıye yapmıyorum test henüz ınsallah bebeklerımıze kavusuruz saglıkla

Ben adetime 4 gün kala anladım. 2. Hamileliğiö şuanda birincisi düşükle sonuçlanmıştı maalesef. İkisinde de aşırı derecede uyku, nasıl uyuduğumu bile anlamıyorum. Göğüs uçları belirgin, cildim hemen fısır fısır oluyor ve idrara çıkmak sıklaşıyor. Yani 1 bardak su içsen yarım saat geçmeden lavaboya gidiyorum koştur koştur bir anda geliyor

Amin canım inşallah insan hem mutlu oluyor hemde bir hüzün sarıyor ne yalan söylim.

Doktorun verdiği hapın adı ne kuzum . Bana da gynositol verdi.

Hanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 9 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ? Bir de ne tüketsem bu aralar midem yanıyor, ayrıntı belirteyim ne yersem yiyeyim bana hiç birşey dokunmazdı.

Son düzenleme:
Ben daha dün üye oldum siteye 3 senedir bebek istiyorum hiç bir sorun yok ama olmuyor bu ay bişey denedim sonucu bekliyorum. Ne bekliyorsun derseniz bir kaç yakınım adetten tamizlendikleri gün hamile kalmışlar bende ilk defa denedim ve ilk defa göğüslerim hafif şişti hergün hemen hemen adetmiş gibi hafif sancılarım oluyor sürekli takvime göre deneyip bir türlü hamile kalamayanlar için diyorum birde sizde öyle deneyin

Evet bende bu ay bunu denedim bakalım önümüzdeki ay belli olur tutup tutmadığı kırmızılar gelmezse

Bende öyleyim canım benımde çarpntım oluyor ama ben sulandırcı kullanıorum sanırım ondan .diğer belrtilerinde bende var hayrlısı olsn

Yaa ne demek sevinemiyorum modunu yüksek tut allahın izniyle herşey yolunda gider . Hayırlı olsun çok mutlu oldum adına.
Tesekkür ederim valla cınsıyet öğrenmeye gittiğimde bıle öldğnu öğrendım oyuzden pek hevesim kalmadı inşallah bunda bole bısry yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…