Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Keseyi kaç haftalıkken goruruz bebegı falan sanırım 6 haftalık kese 7 bebek 8 kalp atısı galıba kızmda öle olmştu sizde nasıl oldu

Kızlar benim adetime 10 gun kaldı bugun cok sıddetlı bel agrım oldu cok halsız ve uykusuz gibiyim bıliyorm cok erken umut etmek ıstemıyorm üşütmüsmdür dıyorm yorgunum dur dıyorum boyle olup hamıle kalan var mı acaba??

Canım şöyleki benımde adetime 11 gun kala dehşet bi şekilde bel agrısı kasık agrısı olmuştu saatlerce sürdü bide yolculuk yapıodum çok rahatsz etmişti beni inşallah hamılesındr ümit vermek istemem ama

Artık bu belrtıleri not edıorum oyuzden iyi biliorum

Merhaba, ya benim adet günümden bi gün önce pembemsi bi akıntım oldu aha dedim adet oldum üstünden dört gün geçti fakat tık yok akıntım normale döndü. Göğüs ucum hassaslaştı falan ama başka bi belirti yok acaba gebelik varmıdır ben de istiyorum:/ normalde çok sancılı regl oluyorum

İnşallah hamilesindir herkesin belirti bende toplanmıs sanırım benimde adet olmam gereken gunden 1 gun sonra akıntımın içinde incecik bi pembelık gordum normlade aksamına yada bırgun sonraya adet olurdum ama olmadım aksine diğer gundede aynı şekilde oldum ve bu benı işkillendirdi ovulasyonum vardı onu yaptım baktım koyu çıktı o zaman emın oldum ki hamıleydım sabahda gebelk testı yaptım ve poztfı gordum gögslerimde hiç bi belrti yok ucunun rengı koyu gbı ama emın degılım

Kızlar bende bata 6gün kala yani dün test yaptım sabah idrariyla değil öğleden sonra..Cok silik bir çizgi çıktı..Bat günü tekrar yapıcam 3ay önce kürtajım var o yüzden heyecan şaşkınlık,gerginlik had safhada.
Kesinleşince eşime söylücem çünkü oda kürtaj olayı yüzünden sarsıldı çok heyecanla bekliyor.Ben erken yaptım testi inşallah vardır ve sağlıklıdır

Yaa beklenti insanı öldürüyor:) inşaallah hayırlı haber alırı ya herkes göğüs şişliği en net belirti diyolar ama bilmiyorum

Insallah hayırlısıyla saglıkla olur canım belirtin var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…