Zor şeyler yaşamışsın Kuzum Allah bu gebeliğinde yardımcın olsun .Tesekkür ederim valla cınsıyet öğrenmeye gittiğimde bıle öldğnu öğrendım oyuzden pek hevesim kalmadı inşallah bunda bole bısry yasamam
Amiin canım amiinZor şeyler yaşamışsın Kuzum Allah bu gebeliğinde yardımcın olsun .
Olabilir mi yani gebelik durumum acabaBende öyleyim canım benımde çarpntım oluyor ama ben sulandırcı kullanıorum sanırım ondan .diğer belrtilerinde bende var hayrlısı olsn
İhtimal var :) kaç gün vardı adetıneOlabilir mi yani gebelik durumum acaba
Canım şöyleki benımde adetime 11 gun kala dehşet bi şekilde bel agrısı kasık agrısı olmuştu saatlerce sürdü bide yolculuk yapıodum çok rahatsz etmişti beni inşallah hamılesındr ümit vermek istemem amaKızlar benim adetime 10 gun kaldı bugun cok sıddetlı bel agrım oldu cok halsız ve uykusuz gibiyim bıliyorm cok erken umut etmek ıstemıyorm üşütmüsmdür dıyorm yorgunum dur dıyorum boyle olup hamıle kalan var mı acaba??
Artık bu belrtıleri not edıorum oyuzden iyi biliorumKızlar benim adetime 10 gun kaldı bugun cok sıddetlı bel agrım oldu cok halsız ve uykusuz gibiyim bıliyorm cok erken umut etmek ıstemıyorm üşütmüsmdür dıyorm yorgunum dur dıyorum boyle olup hamıle kalan var mı acaba??
Insallah bende anlıktı arada kasıklarımda batmalar oluyır ama hamıle lige yormak ıstemıyorm kürtajfan sonra ıkı ay korunduk gecen ay korunmayı bıraktık insallah olurArtık bu belrtıleri not edıorum oyuzden iyi biliorum
Bugün bittiğini sayarsak 8 gün kaldıııİhtimal var :) kaç gün vardı adetıne
Benım o batmalarım adetıme 4 gun kala faln olmustu 2 gun surdu batıp batıp gecıoduInsallah bende anlıktı arada kasıklarımda batmalar oluyır ama hamıle lige yormak ıstemıyorm kürtajfan sonra ıkı ay korunduk gecen ay korunmayı bıraktık insallah olur
İnşallah guzel haberlerinizi alırız canımBugün bittiğini sayarsak 8 gün kaldııı
Hayırlısıyla bakalımBenım o batmalarım adetıme 4 gun kala faln olmustu 2 gun surdu batıp batıp gecıodu
Dayanamayıp erken gebelik testi aldım gec vakit yapicam :)İnşallah guzel haberlerinizi alırız canım
Merhaba, ya benim adet günümden bi gün önce pembemsi bi akıntım oldu aha dedim adet oldum üstünden dört gün geçti fakat tık yok akıntım normale döndü. Göğüs ucum hassaslaştı falan ama başka bi belirti yok acaba gebelik varmıdır ben de istiyorum:/ normalde çok sancılı regl oluyorumCanım şöyleki benımde adetime 11 gun kala dehşet bi şekilde bel agrısı kasık agrısı olmuştu saatlerce sürdü bide yolculuk yapıodum çok rahatsz etmişti beni inşallah hamılesındr ümit vermek istemem ama
Geç vakit derken sabah ilk idrarla yapmalısın bide 8 gün varken belki cıkmayabilirDayanamayıp erken gebelik testi aldım gec vakit yapicam :)
İnşallah hamilesindir herkesin belirti bende toplanmıs sanırımMerhaba, ya benim adet günümden bi gün önce pembemsi bi akıntım oldu aha dedim adet oldum üstünden dört gün geçti fakat tık yok akıntım normale döndü. Göğüs ucum hassaslaştı falan ama başka bi belirti yok acaba gebelik varmıdır ben de istiyorum:/ normalde çok sancılı regl oluyorum
Yaa beklenti insanı öldürüyor:) inşaallah hayırlı haber alırıİnşallah hamilesindir herkesin belirti bende toplanmıs sanırımbenimde adet olmam gereken gunden 1 gun sonra akıntımın içinde incecik bi pembelık gordum normlade aksamına yada bırgun sonraya adet olurdum ama olmadım aksine diğer gundede aynı şekilde oldum ve bu benı işkillendirdi ovulasyonum vardı onu yaptım baktım koyu çıktı o zaman emın oldum ki hamıleydım sabahda gebelk testı yaptım ve poztfı gordum gögslerimde hiç bi belrti yok ucunun rengı koyu gbı ama emın degılım
Insallah hayırlısıyla saglıkla olur canım belirtin var mıydıKızlar bende bata 6gün kala yani dün test yaptım sabah idrariyla değil öğleden sonra..Cok silik bir çizgi çıktı..Bat günü tekrar yapıcam 3ay önce kürtajım var o yüzden heyecan şaşkınlık,gerginlik had safhada.
Kesinleşince eşime söylücem çünkü oda kürtaj olayı yüzünden sarsıldı çok heyecanla bekliyor.Ben erken yaptım testi inşallah vardır ve sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?