Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam hanımlar ben eskilerdenim, bikaç eskilerden kalmış burda selam olsun sizede ben geldim bikaç aydır yokum arada yazıyodum yine tabi,,neyse uzatmadan yazayım, danışmak istediğim bi konu var,,,

20ekim sat,,, 24ekimde drun yumurta güçlendirici diye verdiği hapı kullanmaya başladım, hayıt otu hapıymış markasını yazmıyım şimdi,adet düzenlemeye yarıyormuş adet şikayetlerini gideriyomuş falan ama Dr bana yumurta güçlendirici diye vericem 2,3aya hamilesin inşallah demişti,çünkü döngüm 25benim şak diye gününde gelen bi düzenim var,,, neyse 1kasım cuma, dra gittim yumurtama baktı varmı diye 19.7mm olgun yumurta gördü bi ikigüne çatlar dedi ,cumartesi gece ve pazartesiyi değerlendirin dedi, tutarsa bebek kız olur dedi gülümsedi:)
Değerlendirdik Cumartesiyi, pazartesi olmadı bizde salı yaptık, birhafdadır göğüs uçlarım inanılmaz acıyor, göğüsümdede ağrı ve damarlanmalar çıktı yine, yumurtlama döneminde yani 1inden sonraki günler akıntım çok çok az oldu hatta bisefer uzayan akıntımı gördüm azcıktı, çatladı heralde dedim, sonra kuru günlere girdim, ardından 5gündür falan sarımsı uzayınca hemen kopan akıntım oldu çok sık, araara beyaz kremsi akıntım oldu falan derken,

gelelim asıl meseleye dün gece akıntı içinde kan geldi, peçeteye silince sadece, takvime göre 14ü adet günüm yani yarın, yumurta çatlaması drun dediğine göre 3ü falan desek 16sı falan olması gerek, yumurta çatladıktan 14gün sonra adet oluyoruz ya ondan,,, neyse bikaçgündür her sabah test yapıyorum, sadece ilk yaptığımda silik gibi çizgi çıkmıştı, sonraki günler bembeyazdı testler, dün bu kanlı akıntıyı görünce acaba dedim yerleşmemi, çünkü devamı gelmedi , sabah 7buçukta yine test yaptım koydum dolaba, çocuklara kahvaltıydı hazırlıktı okula göndermeydi derken bakmayı unuttum tabi, sonra gönderdim baktım tek çizgi, geri koydum, öğlene doğru aklıma geldi bakayım silik çizgi belirmiş hemde baya netti, diğer aylardakiler ya kuruma çizgisi gibi olurdu ya incecik çizgi olurdu vs. Ama bu c çizgisiyle aynı kalınlıkta, resim çektim, bide filtrede uyguladım daha net belli oldu, acaba gerçekten yerleşmemidir, yumurtlama üstünden 9gün sonra yerleşme olur yazıyo tam 9.cu günümdü dün

Bu arada pazartesi kan testi yaptırmıştım, erkenden öğreneyim varsa eğer hapı bırakmam gerekmiş, ama sonuç 0.3çıktı,yok derken bu kanama kafamı karıştırdı dün, yerleşme olduktan sonra hcg yükselmeye başlıyomuş, bidaha nezaman yaptırırım bilmem ama yarını atlatırsam bi düşünücem, yada 16sını kafam karışık, takvime göre yumurtlama tutmadı ilk defa çünkü, öncedende tskibe giderdim tam takvşmdeki yumurtlama gününden sonra bsktırdığımda yumurta çatlamış derdi, ilk defa yumurtmı görmüş oldum buayhemde tam zamanını değerlendirdik

Eklentiler

• 1573643975323.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Ayyy gerçekten mi canım çok sevindim ya inşallah herşey yolunda gider sağlıklıdır bebeğin
Cnm maşallah seninde kocaman olmuş bebişin, yolun yarısını atlatmışsın bile, darısı tamamına inşallah, iyisin dimi herşey yolundadır inşallah, ara ara okuyorum sizleri ama tamamınada yetişemiyorum gözden kaçanlar oluyor, rabb'im kucağına aldığın günleride göstersin inşallah sağlıkla

Banada dua edermisin bu yaşadığım son karamsar ay olsun, malum aynı dönemlerde başladık denemelere,çoğu arkadaşta sende gebe kaldın, zorluklsrı aştınız şükür stlsttınız kötü şeyleri, bikaç kişi kalmıştık biride hala benim, bi önceki sayfada yazmıştım uzun uzun, içim içimi yiyor inşallah olumlu sonuçlanır

Evet canım çok şükür 5 buçuk aylık olduk artık hissediyorum mutlu oluyorum kıpırdamasa birşey mi oldu diye kendi kendimi yiyorum dünden biraz ağrım vardı kontrolüm 2 hafta sonraydı gittim artık dayanmadım bebek iyi çok şükür cuma detaylı ultrasona gönderdi onlar bakacak tekrar idrar kan falan aldılar rahmin rahatlasın diye iki farklı iğne verdi doktorum onlara başladım inşallah iyi Çıkar hepsi
evet okudum canım tabi baya süre beklemiş testin hani çokta ümitlenmemek lazım üzülmemek için sonra ama inşallah vardır ufaklık kendini belli ediyordur annesine isteyen herkese nasip olsun inşallah ben geçen sene bu ay aşılama yaptırcem diye uğraşıyordum bu sene bebeğimle girdim bu aya Allah’ın işi

Cnmmm tebrik ederim, çok sevindim, ara ara hep okuyordum burayı dua ediyordum senin içinde, mutlu oldum adına inşallah sağlıkla ilerler
Zaten varya inanıorumkı burdakı dualar sayesınde oldu bence cunki ben olmayacak gözyle bakıodum Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin İnşallah

Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, kıpır kıpırdır tabi ne güzel, daha dün ablam bendeydi, aralıkta doğumu inşallah, karnından tekmeleri resmen dışarı fırlıyordu, elimle dokundum çok heycanlı bir duygu, son doğumumdan buyana 10sene geçti ama sanki ilk olucak gibi heycan yapıyorum şimdiden, ablamda 3.cüye hamile, aynı zamanlarda doğsunlar diye o hamile kalınca bende heves ettim denemeye başladık ama olmadı malesef, ablam demişti bari ben doğurmadan hamile kal diye, ama sanırım buayda gebe kalamazsam, yetişemiycem bidahaki ay doğum olucak çünkü

Herşey nasip Allah hayırlısını nasip etsinde nezaman olursa artık

Haklısın cnm Ümitlenmiyorum kendimi kaptırmıycam, sonra üzülüyoruz ister istemez, yarın sabah test yapıcam yine bakalım merakla sonucu bekliycem bu sefer,olmayınca saatler sonrada olsa silik çizgi çıkmıyo bende hiç çıkmadı bukadar net bi çizgi bunca aydır, oyüzden biraz heycan yaptım

E canım senın testte pozitifmiş kan vermişmiydin

Zaten varya inanıorumkı burdakı dualar sayesınde oldu bence cunki ben olmayacak gözyle bakıodum Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin İnşallah
Amin cnm, hamilelerin duası kabul olurmuş derler, bide kendinden önce başkasına yapılan dualarda kabul olurmuş, ben hep buna inandım, kendimden önce burdaki ve gebe kalmayı özlemle bekleyen tüm arkadaslar için dua ettim, çünkü her mutlu haberle bizde mutlu olduk burda, rabb'im herkezin gönlüne göre versin, sonucunu merskla bekliyorum inşallah güsel artışla gelirsin

Aynen canım bende senın gbı dusunuyorum hatta kandilde burdakıler hep dua ettim

E canım senın testte pozitifmiş kan vermişmiydin
Pazartesi vermiştim cnm, 0.3 çıktı,yazımdada yazmıştım,, ama dünkü lekelenme acaba yerleşmemi ki dedim, eğer öyleyse yerleşmeden sonra hcg yükselmeye başlıyormuş kanda, belki ondan çıkmamıştır dedim, devamı gelmezse inşallah yaptırıcam bidaha, hiç adet ağrım falanda yok, gerçi drun verdiği hapınmı etkisi acaba diyorum hani adet şikayetlerine falan iyi geliyomuş içinde öyle yazıyo, ama anlamadığım göğüs ağrısını geçirir yazıyo ama benim hiç ağrımayan göğüslerim bu haptan sonra dahada fazla ağrıdı, özellikle uçları hiç acımazdı 1haftadır resmen felaketler, elbise çıkarırken falan değince tepindiriyo acısı o derece

belirtiler yumurtlamadan 1 hafta sonra şiddetli kasık ağrısı.
sol kasığımda 2 gun boyunca kesik kesik batmalar aynı noktada.
birden kurt gbi acıkmalar.
ağzıma acı su gelmesi
şiddetli bel ve kasık agrısı.
adet olmam gereken sıralarda gelen akıntının içindeki pembelık çook az.
çarpıntımda vardı ama sulandırcıdan kaynaklıda olabılır emin degilim .

Bence cuma tekrar kan ver o zaman daha iyi anlarsın. genelde 0.1 li çıkar benım degerım .

Bence cuma tekrar kan ver o zaman daha iyi anlarsın. genelde 0.1 li çıkar benım degerım .

Ayyyyy aynı benim belirtilerim
Sadece acı su gelmesi yok, bide bel ağrısızaten 3fıtığım var ezelden, çok sancı yapıyor ağrısı hiç geçmiyor, ayakkabı bile giyemiyorum eğilipte, o derece fenayım oyüzden o ağrıyı belirti sayamıyorum, zaten hep var çünküiştah artışı çok çok fazlalaştı bayadır bende onuda belirti diyemiyorum, ama sık sık idrara çıkıyorum çok suda içmiyorum nedendir anlamamıştım belkide belirtidir
Cnm akıntının içinde kan dedin, bendede dğn öyle geldi işte ,umarım devamı gelmez bendede, gelirsede sağlık olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…