Amin çok tesekkür ederim canımÇok sevindim adına canım saglıcakla alorsın insallah kucagına
canım aynı durumdayım seninle 10'unda, 12'sinde ve 13'ünde deneme oldu. 13 ü yumurtlama günümde. 14'ü yumurtam çatladı ve çatladığından beri belim ve kasıklarım ağrıyor. gerrçekten böyle olanlar var mıymış? ümitlendim ben de. çünkü yumurta rahme doğru ilerlerken oluyo diye okudum nettte ama burda okumamıştımMerahaba arkadaşlar ben de 8 Eylülde ilişki yaşadım. tam yumurtlama günümdü. işte o günden bu güne kadar kasık ağrılarım var , bazen belim de ağrıyor. bazen ani haraketlerde kasık batması oluyor , her iki kasıkda ağrı oluyor, ama sağ tarafda daha fazla, sağ bacağım sızlıyor bazen , dün hafif midem bulandı, göğüslerim bugünden hafiften ağrımaya başlıyor. evet zaten hepsi adetden 2.3gün önce olur ama bu defa ilişkiden sonra başladı yavaş yavaş , beni de haliyle ümitlendirdi . çok okudum burda ilişkiden sonra belirti yaşayıb hamiş olanları , ya bilmem ki, bir defa kimyasal gebelik yaşadım , test yapmadan bile içime doğmuşdu hamiş olduğum, sonu hüsran tabi , yine aynen öyle içimde bu umut var, umarım yanılmam , bat 25 Eylül
sanki çoook hafif bi çizgi görüyorum ama daha çok erken sanırırm di miKizlar varmi sizce yumurtanin catlamasinin 9 gunu yaptim Eki Görüntüle 2308138
Adetime 5 gun var ama emin degilim yasanki çoook hafif bi çizgi görüyorum ama daha çok erken sanırırm di mi
ovülasyon varsa onu da yapsana canımAdetime 5 gun var ama emin degilim ya
Varmi yokmu yarin testi tekrarlacam
Yaptim silik ciktiovülasyon varsa onu da yapsana canım
9. gün erken bence benimki 12. günde çıktıKizlar varmi sizce yumurtanin catlamasinin 9 gunu yaptim Eki Görüntüle 2308138
Ya peki ne gibi belirtiniz vardi9. gün erken bence benimki 12. günde çıktı
Burdaki yorumunu şimdi görüyorum canımcanım aynı durumdayım seninle 10'unda, 12'sinde ve 13'ünde deneme oldu. 13 ü yumurtlama günümde. 14'ü yumurtam çatladı ve çatladığından beri belim ve kasıklarım ağrıyor. gerrçekten böyle olanlar var mıymış? ümitlendim ben de. çünkü yumurta rahme doğru ilerlerken oluyo diye okudum nettte ama burda okumamıştım
aslında belirti yoktu hatta ben kesin olmadı olsa anlarım diyordum ama anlaşılmıyormuş. 8. haftada bile hissetmiyorum :)Ya peki ne gibi belirtiniz vardi
Akinti varmiydi sulu sivi gibi
Himm anladim canimaslında belirti yoktu hatta ben kesin olmadı olsa anlarım diyordum ama anlaşılmıyormuş. 8. haftada bile hissetmiyorum :)
sadece 1-2 defa otururken başım döndü o kadar. bir de sürekli uyumak istiyordum.
ay bulantınız yok muu ne güzel :) hiç olmasın inş. benim gördüğüm hamilelerin çoğu da bulantısız geçirdi aslında bulantısız geçirenlerin oranı da bir hayli fazla şanslı kesimaslında belirti yoktu hatta ben kesin olmadı olsa anlarım diyordum ama anlaşılmıyormuş. 8. haftada bile hissetmiyorum :)
sadece 1-2 defa otururken başım döndü o kadar. bir de sürekli uyumak istiyordum.
EVET YA BULANSAM BELKİ HAMİLE GİBİ HİSSEDERDİM :day bulantınız yok muu ne güzel :) hiç olmasın inş. benim gördüğüm hamilelerin çoğu da bulantısız geçirdi aslında bulantısız geçirenlerin oranı da bir hayli fazla şanslı kesimmaşallah
AMİN İNŞALLAH DUA EDERİM TABİKİHimm anladim canim
Bende cok istiyorummm bebek
Banada dua edermisin
Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizceAMİN İNŞALLAH DUA EDERİM TABİKİ
Benim bazen kahve siyahla başlar. Bazen de direkt pembe kan ile başlar. Bu süreçte her şeyden umut ediyoruz sonrası hüsran. Çok beklentiye girmeyin. İşallah hamiledirsinizHormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizceaklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?