Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kımyasal yada dıs gebelık gecırıo olabılırsn benımkıde buna benzer olmustu inşallah yanılıorumdr ne yaptın gttn mı doktora geçmiş msjlardayım oyuzden bılmıorum gttysende

Doktorun nr söyledi canım gittin mi ya da konuştun mu doktorun ile
Ben mesajinizi yeni farkettim simdi cevap vereyim evet cok sukur hamileyim Rabbim sonuna kadar saglikla gitmek nasip etsin buradaki tum isteyen anne adaylarimiza da bu duyguyu tatmak nasip etsin. Bu ikinci gebeligim ilkini kucagima alamadim ama Rabbimin de izniyle insaallah bu sefer olacak

İnşallah öyledir canım benimde rahatsız ediyor tuvakete çok sık çöküyorum ama çok su tüketiyorum birde kireç gibi bembeyaz akıntım geliyor

Adetime 10 gün var canım

Çok sevindim canım rabbim sağlıklı sıhhatli ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlarrr
Hamile arkadaslar ben ovu testinde yumurtlamayi gordum catlamadan sonra kasik ve bel agrisi var bende halada devam ediyo adete 6 gun var sizce bu bi belirti olabilirmiii

Kizlarrr
Hamile arkadaslar ben ovu testinde yumurtlamayi gordum catlamadan sonra kasik ve bel agrisi var bende halada devam ediyo adete 6 gun var sizce bu bi belirti olabilirmiii
Benim 4 gün kala falan adet ağrısı gibi hafif ağrılar oldu ayağa kalkınca falan çekme oldu kasikta

Kımyasal yada dıs gebelık gecırıo olabılırsn benımkıde buna benzer olmustu inşallah yanılıorumdr ne yaptın gttn mı doktora geçmiş msjlardayım oyuzden bılmıorum gttysende
Merhaba canım evet gittim degerim 211 den 450 ye cıkmıs dr gayet guzel dedi haftaya cuma cagırdı tekrar, iğneyi haftada bir ilacıda gunde üç kez içmeye devam et dedi bakalım hayırlısı İle saglıklı olsunda artık

Sende nasıl belirtiler olmustu canım senınde bhcg lerın normal mi artmıstı , adet olup hamile oldugunu öğrenmiştin sende

Çok sevindim adına canım saglıcakla alorsın insallah kucagına

Sende nasıl belirtiler olmustu canım senınde bhcg lerın normal mi artmıstı , adet olup hamile oldugunu öğrenmiştin sende
Benımkı kımyasal yada dıs gebelık gbı bıseydı canım saglıklı degıldı adetımden bır hafta sonra yenıden leke leke gelmeye basladı baktım hergıçun gelıo ovulasyon yaptım çok koyu cıktı bıde gebelk yaptım oda poztf cıktı ama kan verınce sureklı baktımmki degerım dusuyo öyle öyle sonlandı saglıklı degıldı yanı benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…