Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben iki ay önce yaşadım kahve rengi lekem geldi bir gün sürdü ertesi gün adet oldum sancımda oldu öyle olduki bir gün boyunca ayağa kalkamadım eğer ağrılı adetin gelirse bir daha ki ay hamile kalma şansın yüksek ama kim bilir belkide hamilesindir

Benim adetimden 10 gün gecikti 3 veya 4 .gün gecikmemde kan testi verdim bisey çıkmadı ve doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi sürekli açlık hissi yaşıyorum baş ağrısı hafif miğde bulantısı ayaklarımda ağrı bel ağrısı vs var ve çok uykum geliyor sali gunu yeniden gidicem sizce hamilemiyim

Ay tam 25373 sayfa
Böyle belirti görülmedi a dostlar
Oh ben de yazcam bende ..
sinirim var
Gögüs ağrım var
Herşeyim var
Ovu geçeli 5 gün oldu...
adete 9 gün var...
koca denen kişisi ovu günü ve ovuden 2 gün önce bana yanaşmadı..
yani şurda kussam lekelenmem olsa yine durum değişmez...
kendi kendime belirtim var...
belirtilerden soğudum..
bi düğme olsa da rahmimi gögüslerimi kapasam

Arkaşlar mrb Ben bişey sormak istiyorm bu yumurta çatladığında çatladığı günü sayarak mı 14 gün sonra adet olunmalı yoksa çatladığı günü saymıyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim

2 Ekim için erken değilmi belirtiler benımkide 2 Ekim bende bu ay klomen falan kullandım ama hiç bir belirti yok

Arkadaşlar bende adet düzensizliğim var pkoyum birde klomen kullandım ama adetim ayın 8 ine bitti Pazartesi de doktora gtcem hamile kalırmıym Pazartesi belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…