- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Ben iki ay önce yaşadım kahve rengi lekem geldi bir gün sürdü ertesi gün adet oldum sancımda oldu öyle olduki bir gün boyunca ayağa kalkamadım eğer ağrılı adetin gelirse bir daha ki ay hamile kalma şansın yüksek ama kim bilir belkide hamilesindirmerhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 21 Ağustos. Adetlerim aşırı düzensizdir ne zaman gelir hiç belli olmaz ve genelde 2 ayda 3 ayda bir gelir. Bu gün adetimin 22.gunu ve iki gündür lekelenme var. Afedersiniz böyle k.rengi açık turuncu pembemsi bir şekilde ve pede hiç bulaşmıyor sadece WC ye gittiğimde peçeteye silince geliyor. Bir de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba çok umutlanmak istemiyorum ama internette yazılanlar onu gösteriyor. Sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı eğer var ise en erken ne zaman belli olur? Bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi?
İnşallah güzel güzel artmıştır değerin canım ne zaman belli olucakTekrar kan verdim kızlar 2 ye katlandimi diye dua edin sağlıkla artsın
Inşaallah canım 4 5 gibiİnşallah güzel güzel artmıştır değerin canım ne zaman belli olucak
Güzel haberlerini bekliyoruz canımInşaallah canım 4 5 gibi
524 cıktı çok fazla artmamismi çarşamba günu 179 du 3.günümü olmuş oluyoGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Çok güzel artış olmus Allah tamamına erdirsin inşeALLAH524 cıktı çok fazla artmamismi çarşamba günu 179 du 3.günümü olmuş oluyo
Maşallah canım gayet güzel korkma Allah’ın izniyle sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize524 cıktı çok fazla artmamismi çarşamba günu 179 du 3.günümü olmuş oluyo
Amin inşallah cumlemizinÇok güzel artış olmus Allah tamamına erdirsin inşeALLAH
Inşaallah canım aminMaşallah canım gayet güzel korkma Allah’ın izniyle sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
Ben yumurtlama gününden itibaren sayinca 14 gün adet oluyorumArkaşlar mrb Ben bişey sormak istiyorm bu yumurta çatladığında çatladığı günü sayarak mı 14 gün sonra adet olunmalı yoksa çatladığı günü saymıyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim☺
Ben 30 Ağustosta sağ tarafımda şiddetli ağrı hissettim ertesi gün öğlene kadarda devam etti şimdi benim kaçıncı gün oluyor kafam karışmışBen yumurtlama gününden itibaren sayinca 14 gün adet oluyorum
Adet olduğundan 14 geri sayın anlarsinizBen 30 Ağustosta sağ tarafımda şiddetli ağrı hissettim ertesi gün öğlene kadarda devam etti şimdi benim kaçıncı gün oluyor kafam karışmış ☺
Ama benimki hep aynı gün yumurtlamam olmuyor ki yanlış hesap oluyor öyle benimkiAdet olduğundan 14 geri sayın anlarsiniz
2 Ekim için erken değilmi belirtiler benımkide 2 Ekim bende bu ay klomen falan kullandım ama hiç bir belirti yokİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?