Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar catlatma iğnemin 11. günündeyim dayanamadm kan testi yaptım.. Sonuç bu.. Yükselir mi sizce?

Doktora gittin mi bunun için
Daha önce çok gittim hicbir sorun yok diyorlardı. Hormonlar falan normaldi hersey. Dış gebelik geçirdim. ondan sonra polikistik görünüm var diyorlar şimdi. Ama hormonlar yine normal sadece görünüm var diyorlar. Ilk gittiğim doktor iki taraflı dedi. Sonraki sağ tarafda var sol temiz dedi. Adetin 3.günü başka bir doktora daha gidicem bakalım o ne diyecek

merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 21 Ağustos. Adetlerim aşırı düzensizdir ne zaman gelir hiç belli olmaz ve genelde 2 ayda 3 ayda bir gelir. Bu gün adetimin 22.gunu ve iki gündür lekelenme var. Afedersiniz böyle k.rengi açık turuncu pembemsi bir şekilde ve pede hiç bulaşmıyor sadece WC ye gittiğimde peçeteye silince geliyor. Bir de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba çok umutlanmak istemiyorum ama internette yazılanlar onu gösteriyor. Sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı eğer var ise en erken ne zaman belli olur? Bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi?

Kızlar testi yaptıktan bi kaç saat sonra böyle olmuş daha önce hiç böyle olmazdı acaba olabilir mi yoksa test mi bozuk

Eklentiler

• 471F7B2B-9E5A-4F77-BEE5-205E08B14B08.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 85
Ayy canım hamilesin şimdi gördüm o kadar sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah
Canım şükürler olsun evet Allah Razı olsun Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin kucağımıza alalım inşallah

Kızlar moralim çok bozuk arkadaşın zoruyla hastaneye gittim şimdi. Biliyorsunuz birkaç gündür pembe leke oluyordu ve sol kasıkta çok batma yaşıyordum.. ultrasona aldı sol tüpte 24 25 mm boyutunda bir kist var. Dış gebelik olma ihtimali yüksek ama her hangi bir kistte olabilir dedi birkaç test istedi yarın sonuç için gideceğim daha detaylı bakacakmis. Dikkate alınması gereken bir şey sakın ihmal edip gelmemezlik yapma dedi çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım. Bende geçirdim dış gebelik. 3.5 mm geçemeyenler iğne ile düşüyor. Benim iğne ile düşürdüler. Iyi düşün iyi olsun

Kızlar merhaba 18 Ağustos’ta en son adet oldum , bu ay 19 unda olmam lazım.. bende yumurtlama tarihlerini atlamadan değerlendirdim sorum şu ki tam olarak belirtiler nelerdir .. hafif kasık agrım var bel agrım şiddetli ve göğüs agrım asırıııı, bir de üstüste gece aynı saatte uyanıp aynı kötü rüyayı görüyorum artık psikolojim bozuldu test içinde erken ama :) sizce olabilir mi .. ben karbonat testi yaptım ama ben kadar doğru emin değilim :))))

Kızlar test sonuçlarım çıktı bugün doktorumla da konuştum karaciğer enzimlerim kan şekerim falan iyi çıktı kızamıkçık değerlerimde düşme var güzel dedi ekim başı gitcem tekrar Ve yaramaz yine göstermedi cınsiyetini

Kızlar iyi geceler bende 16 gün önce cyclo-progynova kullanmaya başladım adetli iken çok ağrım olduğu için doktor çatlatma iğnesini yapmasına rağmen yumurtam çatlamamış ve üstüne üstelik 24 milim olmuştu ve çatlamak üzere dedi onun üzerine kanamam olmadığı için ilişki önerdi ve sonrasında da kontrole gittiğimde yumurta çatlamış dedi biz ozamanları değerlendirmeye çalıştık ama tutmuş olma ihtimalini bilmiyorum Şimdi de bel ve kaşık ağrım var ... göğüslerimde öyle açıma yok ama arada bi iğne batar gibi oluyor ve uçları kıpkırmızı kasıklarıma ve göbek deliğimin alt kısmında batmalar oluyor ...

Hamile olabilirsin benimde sağ kasığımda batma oluyordu kontrole gittim sağ kasığımda aktif yumurtam varmış beta hcg için adet günümü bekliyorum 3 4 gün kaldı hatta sağ kasığım tarafına yatınca rahatsız ediyor her gece mide bulantım olur 1 haftadır ve sık sık idrara çıkıyorum bugün en az 7 8 kere çıkmışımdır senin adetine kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…