- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
Masllh cok ii duruor. Ama yjne de hamis topiklerine sor onlr daha bilirBeta hcg yaptırdım kızlar 2865 sonuç sizce iyimi kaç haftalık oluyor acaba
Yaaaaaa hayırlısı olsunKızlar şu an ellerim titriyor 3 yıldan sonra çok şükür rabbime
Sen ne yaptın canimmmm doktorun bi dönüş yaptı mı aklım sende kaldıGorumcecigime gidiom bn siz napiosunuz guzel bayanlar
Aminnn canım inşallahYaaaaaa hayırlısı olsunrabbimm sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Pazartesiyi bkliom cnm bnm adet yok halaSen ne yaptın canimmmm doktorun bi dönüş yaptı mı aklım sende kaldı
İnşallah canım senden ve isteyen herkesten bir bir alırız güzel haberleriPazartesiyi bkliom cnm bnm adet yok hala
Ayy canım çok sevindim yaaaİnşallah canım senden ve isteyen herkesten bir bir alırız güzel haberleri☺
Ayyyyy hadi inşallah güzel haberler ile kuzummmPazartesiyi bkliom cnm bnm adet yok hala
Oy maşallahAyy canım çok sevindim yaaa☺☺ Benim en son baktırdım 3000 küsurdu ultrasonda 5 haftalıktı son adet tarihin ne zaman
Insallah cnm insalllahhhhhİnşallah canım senden ve isteyen herkesten bir bir alırız güzel haberleri☺
Insallah kuzum insallahhh bkliom arada bi gelio leke gazim cok var goguslerim cok acio o kadarAyyyyy hadi inşallah güzel haberler ile kuzummm
Sat 16 Temmuz canım benimde adetim 4 gün falan geçtiAyy canım çok sevindim yaaa☺☺ Benim en son baktırdım 3000 küsurdu ultrasonda 5 haftalıktı son adet tarihin ne zaman
Benim zaten 8 haftayı geçti canım hamileliğimOy maşallahrabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin cnmmm
Çıkar canımMrb kizlar bugun yumurtanin catlamasinin 12 gunu idrar testi yapsam cikarmi arkadaslarr
5 haftalık falan ozaman canım daha hayırlısı olsun inşallahSat 16 Temmuz canım benimde adetim 4 gün falan geçti☺Sorma ben deliye döndüm heyecandan çok şükür
14 gun ifrarda cikiyo diyolar amaÇıkar canım
10günden sonra çıkar canım varsa şayet14 gun ifrarda cikiyo diyolar ama
Yaptim cikmadi hala umut varmi cnm10günden sonra çıkar canım varsa şayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?