• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günüm bugün sizce varmi

Eklentiler

• 20190815_171137.jpg
    20190815_171137.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 80
Ya ben telefon ekranını değiştirdim orjinal olmadığı için dokunmatiği bi tuhaf sürekli bişeylere basabiliyorum şikayet ediyo falan alıntı yapıyo bişeyler yapıyo kusura bakmayın

Kızlar iyi akşamlar. Adetime son 4 gün ateşimi bir kaç gündür ölçüyorum 36.5 - 36. 8di bugün 37.0. Sizce test yapsam mı?? Başka belirtiler de var.

Kızlar iyi akşamlar. Adetime son 4 gün ateşimi bir kaç gündür ölçüyorum 36.5 - 36. 8di bugün 37.0. Sizce test yapsam mı?? Başka belirtiler de var.
Adeti bkle cnm bnce en garanti dayanamazsan adet gununun bi gun öncesi bak bi bosa para verme testlere fazla hazirla varsa dene ama yine sen bilirsin cnm insallah vardir bebis

Adeti bkle cnm bnce en garanti dayanamazsan adet gununun bi gun öncesi bak bi bosa para verme testlere fazla hazirla varsa dene ama yine sen bilirsin cnm insallah vardir bebis
Beklemek en iyisi de zor oluyor işte. Hazırda test yok ama bilemiyorum alsam mı sonra da acaba her şey yolunda mı diye düşüneceğim bilmemek belki daha iyi. :KK64:

Beklemek en iyisi de zor oluyor işte. Hazırda test yok ama bilemiyorum alsam mı sonra da acaba her şey yolunda mı diye düşüneceğim bilmemek belki daha iyi. :KK64:
Bnce bekle kuzum en azindan bi gun önce yap kafan rahatlar strese giripde adetin gecikmesin bak bn hala olmadim bkliom mal gibi 😔 6 gun oldu gecikeli ya

Haklısın canım. Ya senin de olur inşallah. Sıkma canını. Kanda çıkmamıştı değil mi öyle okumuştum..
Yok kuzum ya kanda yok bisi 2 cikti akintim var ama adet yok bu hal daha kotu inan arada kalmak oyuzden diorum son gun yada adet gunu test yapki olcakmi olmayacakmi die stres yapma 😊

Bu arada benim kolay kolay gecikmez stres bile etkilemiyor çok şükür dilimi ıssırayım yine de.
Aman ii öleyse insallah guzel hber verirsin kuzum gecen ay 6 da oldum programa gore 9 veya 10da olmam gerekiodu hala olmadim sabah goz yanilmasi pembe gormusum dedim adet olcam yok normal asiri akintim var uzayan baska bisey yok sanki pembe gibide oluo arada ama dewami gelmio su zamana kadar en uzun döngum 42 gun yarin tam 42 gun olcak doktorla gorustum pazartesine kadar bekle belki yukselir gec döllenme ise dedi adet olursanda kan ver ustune gorme die bisey var dedi bilmiom nolcak 😔 dua ediom iste

Aman ii öleyse insallah guzel hber verirsin kuzum gecen ay 6 da oldum programa gore 9 veya 10da olmam gerekiodu hala olmadim sabah goz yanilmasi pembe gormusum dedim adet olcam yok normal asiri akintim var uzayan baska bisey yok sanki pembe gibide oluo arada ama dewami gelmio su zamana kadar en uzun döngum 42 gun yarin tam 42 gun olcak doktorla gorustum pazartesine kadar bekle belki yukselir gec döllenme ise dedi adet olursanda kan ver ustune gorme die bisey var dedi bilmiom nolcak 😔 dua ediom iste
İNŞALLAH canım. Hayırlısı diyelim. Geç döllenme olabiliyor bekle bakalım. Çok da düşünme. Hakkında hayırlısı neyse onu iste. Benim geçen sene kaybım oldu kürtaj oldum. Adete göre 8+3tü ama ultrason göre 7+2 falan gibiydi. Kalp atışı duyamadık. Zaten bulantılarım bıçak gibi kesmişti yiyemeyen ben yer olmuştum. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım. O yüzden herşeyin hayırlısı

İNŞALLAH canım. Hayırlısı diyelim. Geç döllenme olabiliyor bekle bakalım. Çok da düşünme. Hakkında hayırlısı neyse onu iste. Benim geçen sene kaybım oldu kürtaj oldum. Adete göre 8+3tü ama ultrason göre 7+2 falan gibiydi. Kalp atışı duyamadık. Zaten bulantılarım bıçak gibi kesmişti yiyemeyen ben yer olmuştum. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım. O yüzden herşeyin hayırlısı
Anladim cnm gecmis olsun uzuldum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ya ts ederm cnm 😊🤲

Kizlar yerlesme yasayan varmi ? Nasil bisey ve kac gun suruo ? Kendiliginden akinti seklindemi gelio yoksa wc de zorlayincami ? Bide rengi miktari nasil oluo ?

Benim iki hamileliğimde de yaşamadım canım
Nasil bisey peki benm wcde zorlayince cok cok acik pembe leke geliodu baska gelmiodu dun aksam basladi bugun 1 2 saate kadar kesilmis gelmio artik umarimda gelmes normalde leke gelince hemen adet gelirdi su an yok ? Bide bn 7 gunu gecio gecikeli bu kadar gecikmede oluomu ?

Back