İNŞALLAH yerleşme kanamasıdır canımNasil bisey peki benm wcde zorlayince cok cok acik pembe leke geliodu baska gelmiodu dun aksam basladi bugun 1 2 saate kadar kesilmis gelmio artik umarimda gelmes normalde leke gelince hemen adet gelirdi su an yok ? Bide bn 7 gunu gecio gecikeli bu kadar gecikmede oluomu ?
Ay bn de saskinim ya ne oluo anlamiorum insallah kuzumİNŞALLAH yerleşme kanamasıdır canım
Ben yaşadım canım ... bir an karnıma ve kasıklarıma bicak gibi bir ağrı saplandı belli bir süre sonra tuvalete gittiğimde çamaşırımda kahverengi lekeler gördümKizlar yerlesme yasayan varmi ? Nasil bisey ve kac gun suruo ? Kendiliginden akinti seklindemi gelio yoksa wc de zorlayincami ? Bide rengi miktari nasil oluo ?
Ben suanki gebeligimde yasadm adet gunumde kahve lekeler gelmeye basladi bende adetmi beklyodum o gun hamle oldgmu ogrendm hicte beklemyodk surprz oldu bidaha kan testi yaptr bence insaallah vardr bebisinKizlar yerlesme yasayan varmi ? Nasil bisey ve kac gun suruo ? Kendiliginden akinti seklindemi gelio yoksa wc de zorlayincami ? Bide rengi miktari nasil oluo ?
Hala peceteye gelio baska gelmio goguslerimde acio iice ilk kez bole bisey yasiorum bn ya peki kani ne zmn vermistin ?Ben yaşadım canım ... bir an karnıma ve kasıklarıma bicak gibi bir ağrı saplandı belli bir süre sonra tuvalete gittiğimde çamaşırımda kahverengi lekeler gördümsonra adet oldum zannettim ped koydun sabah uyandım hiç birşey yok ama peçete ile sildiğimde peçete lekeleniyordu... doktoruma yazdım durumu anlattım hemen gel kab testi yapalım dedi sonra hamilelik var yerleşme kanaması dedi hemen bir iğne yaptı kanama da durdu ama 2 bafta sonra malesefki rahîm içinde kanamalar oldu ve kese yoktu dış gebelikten şüphelendi kese yok kan değerleri artıyor sonra operasyon ile bitti bakalım inşallah bu ay hayırlı haberler aliriz iğnenin 8.günü demem o ki canım bi doktoruna danış inşallah bebisin seninledir
Insallah cnm ya kisami surdu 2 gundur sadece zorlayinca acik pembe gelio damla seklindeBen suanki gebeligimde yasadm adet gunumde kahve lekeler gelmeye basladi bende adetmi beklyodum o gun hamle oldgmu ogrendm hicte beklemyodk surprz oldu bidaha kan testi yaptr bence insaallah vardr bebisin
Zorlama bence cnm evet kisa surdu cunku dr. Hemen dusuk onleyici igne yazdi 3.gunu kesldiInsallah cnm ya kisami surdu 2 gundur sadece zorlayinca acik pembe gelio damla seklinde
Hmm anladim pazartesiye kadar bekleyim dewam ederse gidiyim napiyim belki adettir ne biliyim sana ve rabbime siginiorum artikZorlama bence cnm evet kisa surdu cunku dr. Hemen dusuk onleyici igne yazdi 3.gunu kesldi
Kanamanin 2.günü gittim kuzummm o gün kan testi yapıldı 24 çıkmıştı değer sonra 1 gün ara ile istemişti canım ve o gün düşük önleyici iğne vurmuştu ve progesteran başlamıştı... sende bence yaz kuzum doktoruna en azından kafan rahatlarHala peceteye gelio baska gelmio goguslerimde acio iice ilk kez bole bisey yasiorum bn ya peki kani ne zmn vermistin ?
Gecmis olsun cnm uzuldum rabbim saglikli hayirli evladini tez zmnda nasip eder insallah
Anladim yazdim simdi cvp bekliorum hastaneye git derse direk gitcem umarim bi sorun olmaz ya ve bebegm bnmledir ilk kez bole bisey yasiorum ts ederim hepinize biraz rahatoadimKanamanin 2.günü gittim kuzummm o gün kan testi yapıldı 24 çıkmıştı değer sonra 1 gün ara ile istemişti canım ve o gün düşük önleyici iğne vurmuştu ve progesteran başlamıştı... sende bence yaz kuzum doktoruna en azından kafan rahatlar
Iyiyiz canım sen napıosun nasılsınKızlar napıyorsunuz ?
İyiyim canım evde oturmakla vakit geçiriyorum öyleIyiyiz canım sen napıosun nasılsın
Oyyy hayrli olsuuunKızlar şu an ellerim titriyor 3 yıldan sonra çok şükür rabbime
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin adetim 5 gün geçti ama şuan bile adet sancım var ve bel ağrım çok fazlaOyyy hayrli olsuuungozunuz aydiiiiin. Rabbim tamamina erdrsiiin masllh. Gecmis miydi adetin var miydi belirtin
Bel agrin ayni adet sancisi gibi miTeşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin adetim 5 gün geçti ama şuan bile adet sancım var ve bel ağrım çok fazla
Hmm. Anldm cnm cok saol.Daha şiddetli özellikle sabah yataktan kalktığımda çok ağrıyodu canım bide çok sık idrara çıkmaya başladım 2 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?