teşekkür ederim canım benim de ara ara bulanıyor daogrenmeden 1 2 gun once ara ara bulandi sadece
Ohrenmede
İnşallah canımmmmInsallah kuzum bugunde tık yok bkliorum rabbim bnada guzel hber vermeyi nasip eder insallah
Kizlar hala tik yok acile kan verdik bi saate cikar bkliorum dua edin ya guzel hber olsunİnşallah canımmmmayyyy heyecan yaptımmmm
Hadi inslllhh alirsin mujdeli haberiniKizlar hala tik yok acile kan verdik bi saate cikar bkliorum dua edin ya guzel hber olsun
Insallah cnm bnm bkliorum eger yoksa adet olmam gerekio 19da randevu oldik rahim filmi icin degistiricez mecbur sknti isler insallah guzel hberi yazarimHadi inslllhh alirsin mujdeli haberini
Cnm belki yukselir. Bole olup yukselnler olmus. En azndan 0 deil. Bi umut var gibiKizlar 2 cikmis sonuc sansima yani yine yok bosa gecikmis adet .s sinirim bozuldu ya ya olcaksa olsun yada gecikmede hemen hamile kalalim bole arafda kalmak cok zor moralim bozuldu .s
Daha önce 1.6 cikti ama yukselmemisti sanmiorum yukselcegini ya sonucda adetten cok gun gecti az degilki malesef keske yukselse pazartesine kadar olmazsam adet bi daha gider kan veririm bakalim rabbim nasip ederse olur insallahCnm belki yukselir. Bole olup yukselnler olmus. En azndan 0 deil. Bi umut var gibi
Rica ederz cnm ne demek. Insllh bu sefer vardrDaha önce 1.6 cikti ama yukselmemisti sanmiorum yukselcegini ya sonucda adetten cok gun gecti az degilki malesef keske yukselse pazartesine kadar olmazsam adet bi daha gider kan veririm bakalim rabbim nasip ederse olur insallahts ederim yinede yanmda olan herkeze
Merhaba cnm ya bkleyim diorum pazartesine kadar moralim cok bozuldu bole arada kalmak daha zor , bide goguslerim sismis bugun fark ettim bu rahim agzindan parmakla kontrol ediodum ara ara bn catlama gunlerimi fln hep adet öncesi sertlik vardi simdi yumusamis iice ay kafayi yiyecem cidden moralim cok bozuldu aglicam o dereceyim ya bn yine hefesleniorum ya yok ya var sinirim allak bullak oldu ne oldugu belli degil ne guzel umursamiodum simdi aptallastimSelam kızlar neler yapıyorsunuz
Andyou canım sonucun 2 çıkmış
Aklıma iki seçenek geliyor
Ya geç döllenme yeni oluşuyor
Ya da Allah korusun kimyasal gebelik
İşte ben her ay artık önceden test yapıyorum kimyasal sa en azından gebelik testinde silik çizgi çıkabiliyor en azından hamile kalabiliyorum der insan
Sen yarın sabah bi gebelik testi yapsana çıkacakmı çizgi
Hem belkide yükselir değerin
Hiç moralini bozma canım yükselme ihtimali de varKizlar 2 cikmis sonuc sansima yani yine yok bosa gecikmis adet .s sinirim bozuldu ya ya olcaksa olsun yada gecikmede hemen hamile kalalim bole arafda kalmak cok zor moralim bozuldu .s
Ts ederm kuzum da bisey sorcam bu adet gecikmesi en son oldugun adettenmi hesaplanio yoksa bu programlar var ya soluo sana su tarih die ona goremi hesapliosunu simdi gecen ay 6 da oldum programa gore 10 olcaktim ama omru boyunca en gec 42 . Döngude adet oldum hep 32 35 arasi adet olmusum ay kafam cok karisti okudukca kafam karisio ? Bide bole bi kisinin yazisini buldum oyuzden gecikmem hangisi bilemedim.Hiç moralini bozma canım yükselme ihtimali de varnormalde adetin bir hafta geçmesi doğru sonuç verirmiş her yer de farklı şeyler yazıyor herkes farklı şeyler söylüyor o yüzden sen canımı sıkma herşey olacağına varır
Canım benim yeni okuyabildim mesajları ne olur sakin ol ben seni çok iyi anlıyorum her negatifte hıçkıra hıçkıra ağladım ve bir kere tam 60 gün regl olmadım stresten Rabbim nasip edecek Allah’ın izniyle hem hayal ettirmediği şeyi nasipte etmezmiş bizim hep hayallerimizde var sen yeterki her gününe sağlığına şükür et bolca dua et Ve iste ol desin olsun. inşallah sende diğer arkadaşlarımızda tez zamanda güzel haberler vereceksiniz tabikide bize içini karartma sakınMerhaba cnm ya bkleyim diorum pazartesine kadar moralim cok bozuldu bole arada kalmak daha zor , bide goguslerim sismis bugun fark ettim bu rahim agzindan parmakla kontrol ediodum ara ara bn catlama gunlerimi fln hep adet öncesi sertlik vardi simdi yumusamis iice ay kafayi yiyecem cidden moralim cok bozuldu aglicam o dereceyim ya bn yine hefesleniorum ya yok ya var sinirim allak bullak oldu ne oldugu belli degil ne guzel umursamiodum simdi aptallastim
Ts ederm cnm bnm cok saol arada kalmak cok yoruo insani ya bide okuyorum surekli bu durumlarda kalinca bildigimide unutuom kafamda karisio insallah bnde yazarim guzel bi zamanda napcagimida bilemiorum su an bni anliosundur degisik duygular icinde kafam allak bullak öle okuyup duruom bn gibi olanlari .sCanım benim yeni okuyabildim mesajları ne olur sakin ol ben seni çok iyi anlıyorum her negatifte hıçkıra hıçkıra ağladım ve bir kere tam 60 gün regl olmadım stresten Rabbim nasip edecek Allah’ın izniyle hem hayal ettirmediği şeyi nasipte etmezmiş bizim hep hayallerimizde var sen yeterki her gününe sağlığına şükür et bolca dua et Ve iste ol desin olsun. inşallah sende diğer arkadaşlarımızda tez zamanda güzel haberler vereceksiniz tabikide bize içini karartma sakın❤
Anlıyorum kuzum ben seni bende aynı şeyleri yaşadım sabaha kadar ağladığımda oldu ama inan kendimi ve eşimi yıprattım sadece başka hiç bir işe yaramadı ağlamakla kazanamayız bir şeyi kafanı rahatlat ve çok şeyde okuma daha da kafan karışmasın herkesin hikayesi farklı şeninde çok güzel çok farklı bir hikayen olucak ve meleğin gelicek inşallahTs ederm cnm bnm cok saol arada kalmak cok yoruo insani ya bide okuyorum surekli bu durumlarda kalinca bildigimide unutuom kafamda karisio insallah bnde yazarim guzel bi zamanda napcagimida bilemiorum su an bni anliosundur degisik duygular icinde kafam allak bullak öle okuyup duruom bn gibi olanlari .s
Aslinda bi kac gune kadar aklimda yoktu ama gecikince yine dusunmeye basladim istemsizce sanada sorayim simdi gecen ay 6 da oldum bu ay programa gere 10 da olmam gerekiodu adet döngun 32 35 arasi bn kac gun gecikmis oluorum ?Anlıyorum kuzum ben seni bende aynı şeyleri yaşadım sabaha kadar ağladığımda oldu ama inan kendimi ve eşimi yıprattım sadece başka hiç bir işe yaramadı ağlamakla kazanamayız bir şeyi kafanı rahatlat ve çok şeyde okuma daha da kafan karışmasın herkesin hikayesi farklı şeninde çok güzel çok farklı bir hikayen olucak ve meleğin gelicek inşallahTabikide burdan yazacaksın zamanı geldiğinde güzel düşün güzel olsun başka şeylere odaklan biliyorum gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?