Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aminnnn canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Mrb
Bogaz enfeksiyonu gebelik belirtisi olabilirmi cok üsütmedigim halde 1 haftadır genizlerim kotu burnum tıkalı ilac kullanmakta istemiyorum. klima carpsa bu kadar uzun surmez iki gune duzelirdim anlamıyorum
Pekte belirti arayan biri degilim ozelliklede bu ay ama birkac kisi grip soguk algınlıgı olup hamileligini ögrenenler oldu diyince acabaya düstüm

Kızlar merhaba adete 8 gün kala ovülasyon testim ve 3 gün kala ovülasyon testim resimde ki gibi 3 gün kala olan daha koyu kafam çok karıştı hamilelik olabilir mi?

Bende yumurtlama gününden 5 gün sonra adetime sekiz dokuz gün sonraya denk gelen zamanda yapmistim ovulasyon testi bunun gibi çıkmıştı. Eğer sen hamileysen umudum artacak. Çünkü belj ağrım var umudum azalmıştı.

Ayy ne kadar güzel inşallah hamilesindir. Belirti var mı hiç ❤
8 gün kala gögüslerim inanılmaz şişti hala da ağrı var bugün aşırı belim kasıklarım ağrıyor. Ama ovülasyon testiyle belli olur mu bilmiyorum dün kasıklarım ağrıyor yumurtluyor muyum diye bakayım dedim ama kafam karıştı

İnşallah öyleyizdir 3 gün kaldı benim belirtilerimle birlikte haber veririm

Ben Takvimim uygulamasini kullaniyorum ve bence duzenli bilgi girisi yapildiginda yumurtlama donemini cok guzel hesapliyor .2 de 2 %100 başari .

Merhaba arkadaşlar 1 yillik evliyim bebek cok istiyorum ama olmuyodu simdi 3 gundur adetim geciyo ama hafif akintim oluyo kahverengi sizce hamilemiyim

Hayirli bayramlar kizlar rabbim agizinizin tadiyla nice bayramlar nasip etsin. Bu arada dualarinizi istiorum gecen ay 6 da olmustum adet ve geciktim öle bole 10 da olmam gerekiodu bugunde tık yok 2 aydir duzenliydi insallah diorum bu ay tutmustur yanliz goguslerim cok az acio karin altimda hareketlilik var biraz acio , belimin agrisi azcik var adet belirtisi ilk geciktigim gun vardi su an yok arada oluo kisa suruo kabizim 1 haftadir ve ilk kez degisik akintim oldu ip gibi uzuo bole bi tuhaf önce krem renkliydi simdi seffaflasti o akinti göz kararmasi , kokulara hassaslik var cok yazdim biliorum acaba diorum hamile olabilirmiyimki bu sefer ya bu ay hic umursamadim duzenli bi iliski bile olmadi hastaneler yok misafirler yok bayram yok temizlik tutmaz diodum olabilirmiki ? Bu uzayan seffaf akinti degisik geldi . Bna bi azcik bilgi verirmisiniz hamileler genelde gogleri cok aciomus bnm azcik sizlio biraz sis bn oyuzden supheliyim

İnşallah hamilesidr canım belirtiler herkeste farklılık gösterebiliyor bir test yapsana

İnşallah hamilesidr canım belirtiler herkeste farklılık gösterebiliyor bir test yapsana
Kuzum döngum 38 gun olmus 45 46 gune kadar bklicem daha önce 1 kez 42gun adet oldum yine uzulmek istemiorum oyuzden bkleyim haftaya pazartesi yada en erken persembe gunu saglik ocagina kan vereyim diorum rahim filmi cekilcekti bu ay belki onun stresidir diorum . Umarim hamileyimdir 1 seneyi gecti bkleyeli.

Canm bende rahim filmi çektirmeye yöneldiği ay hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde öyle olur

Canm bende rahim filmi çektirmeye yöneldiği ay hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde öyle olur
Insallah ya bugun geberiorum resmen su an bile migdem dinlensin die bkliorum istifardan gina geldi hyr adet olacaksam en azindan usuttum yok su bu diyim oluyum ilac icerim bi sekilde emin olmamak cok sknti rabbim bana da nasip eder o mutlulugu insallah
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm bnm

Amin canm inşallah seninde rabbim gönlüne göre versin adetin geçtimi kendinde Bi farklılık hissediyorsan test yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…